Mr.T Posted January 5, 2021 Report Posted January 5, 2021 Win 10 LTSC 1809 x64 2k21 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mod "Win 10 1809 LTSC x64 2k21 zbudowany został na bazie "Windows 10 Enterprise 1809 PL" . Wyjaśniam: Tego systemu na innej podstawie nie będzie, udostępniam tylko to na czym ja pracuje, więc nie marudzić... że coś nie działa, jak odinstalować czy usunąć, system na moje potrzeby u mnie działa wszystko co mi potrzeba. Nieaktywowany Zero opisywania - jak nie zainstalujesz to się nie przekonasz. Zmiany względem oryginału: - Zintegrowane wszystkie poprawki - Uaktywniono pakiety DotNet. Framework - Dodano HashCheck - Dodano 7-zip, - Dodano nowe funkcje w panelu sterowania HD tune Pro, Gpu-Z. Cpu-Z, Rufus i Konta zawansowane - Dodano przydatne skróty pod PPM, - Zintegrowane StartIsBack - Usunięto Easy transfer - Usunięto telemetrie - Szybki start i zamykanie systemu - Pełne prawa administratora Względem poprzedniej wersji zastosowano inne doczyszczanie, lepsza stabilność i kilka poprawek ======================================================================================================================== ISO waży 2.50 Giga [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] walterM, dareksin, Kwas and 19 others like this Quote
wingg Posted January 5, 2021 Report Posted January 5, 2021 Dzięki za Aktualizację. Wszystkiego Dobrego w 2021... Quote
mentor74 Posted January 6, 2021 Report Posted January 6, 2021 Podziękowanie za nowy mod,pozdrawiam. Quote
mariant Posted January 6, 2021 Report Posted January 6, 2021 nowy rok i nowa wersja super ,wszystkiego naj,naj w tym nowy roku .. Quote
Pio76 Posted January 6, 2021 Report Posted January 6, 2021 Dzięki. Wszystkiego dobrego w nowym, i następnych.. Quote
artone34 Posted January 8, 2021 Report Posted January 8, 2021 Hej, to mój pierwszy post. dziękuję za wstawkę, Mam pytanie do kolegów - jest jakiś fix na ciągłe rozłączanie WIFI w laptopie? rozłącza po kilku minutach połączenie, na wcześniejszych systemach tego nie było. Na zewnętrznej karcie wifi działa okej. Pozdrawiam Quote
Reevolxxx Posted January 9, 2021 Report Posted January 9, 2021 jakis bład jak wylacza sie ustawienia ;x [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
marcelgg Posted January 9, 2021 Report Posted January 9, 2021 58 minut temu, Reevolxxx napisał: jakis bład jak wylacza sie ustawienia ;x [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeśli potrzebujesz systemettings.exe pliku, ponieważ system plików jest uszkodzony, a następnie sugerujemy, aby ponownie zainstalować Windows 10. Quote
Alwineek Posted January 10, 2021 Report Posted January 10, 2021 Mam pytanie jak moge aktywować ten system, czy jest możliwość aktywowana go w cmd jeżeli tak to w jaki sposób bardzo prosze o pomoc i z góry dziekuje Quote
Mr.T Posted January 10, 2021 Author Report Posted January 10, 2021 47 minut temu, Alwineek napisał: jak moge aktywować ten system na samym dole Quote
marcelgg Posted January 10, 2021 Report Posted January 10, 2021 Godzinę temu, Alwineek napisał: Mam pytanie jak moge aktywować ten system, czy jest możliwość aktywowana go w cmd jeżeli tak to w jaki sposób bardzo prosze o pomoc i z góry dziekuje musicpop likes this Quote
roman59 Posted January 10, 2021 Report Posted January 10, 2021 1 godzinę temu, Alwineek napisał: Mam pytanie jak moge aktywować ten system, czy jest możliwość aktywowana go w cmd jeżeli tak to w jaki sposób bardzo prosze o pomoc i z góry dziekuje Do tej wersji starczą tylko komendy slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato bo klucz jest już w systemie squerol likes this Quote
Alwineek Posted January 10, 2021 Report Posted January 10, 2021 2 godziny temu, roman59 napisał: Do tej wersji starczą tylko komendy slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato bo klucz jest już w systemie Dziekuje i pozdrawiam Quote
jp44 Posted January 13, 2021 Report Posted January 13, 2021 Laptop Asus, dysk 500 GB, podczas instalacji otrzymuję taki komunikat : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dlaczego pojawia się taki problem ? Jak temu zaradzić ? Pozdrawiam. Quote
Mr.T Posted January 13, 2021 Author Report Posted January 13, 2021 26 minut temu, jp44 napisał: Dlaczego pojawia się taki problem ? Sumy kontrolne sprawdziłeś ? pen nie uszkodzony poprawnie się zrobił instalator? Quote
ziomek1993 Posted January 13, 2021 Report Posted January 13, 2021 Godzinę temu, jp44 napisał: Laptop Asus, dysk 500 GB, podczas instalacji otrzymuję taki komunikat : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dlaczego pojawia się taki problem ? Jak temu zaradzić ? Pozdrawiam. Pobierz ponownie iso,wykonaj bootowalny pen. Może tapnij na domyślne ustawienia bios. Ja bym zeskanował jeszcze dysk ;). Być moze dysk coś odwala Quote
jp44 Posted January 13, 2021 Report Posted January 13, 2021 Ponowna instalacja na innym pendrive pomogła. System aktywowany - działa jak ta lala. Wielkie dzięki Quote
GrelYk Posted January 17, 2021 Report Posted January 17, 2021 Witam mam pytanie co do systemu. Po instalacji wyskakuje ciągle monit o zainstalowanie aktualizacji Windowsa do 1903 choć LTSC takiej nie ma Po próbie instalacji nic się nie dzieje a monit aktualizacji ciągle wisi żeby ponownie ją zainstalować. Jak się tego pozbyć i z czego może wynikać ten problem? Dzięki z góry Pozdrawiam Quote
Mr.T Posted January 17, 2021 Author Report Posted January 17, 2021 21 minut temu, GrelYk napisał: Witam mam pytanie co do systemu. Po instalacji wyskakuje ciągle monit o zainstalowanie aktualizacji Windowsa do 1903 choć LTSC takiej nie ma nie przejmować sie tym zignorować Quote
GrelYk Posted January 18, 2021 Report Posted January 18, 2021 20 godzin temu, Mr.T napisał: nie przejmować sie tym zignorować ok rozumiem ale ciekawi mnie z czego może wynikać taki problem, że pokazuję tą aktualizację mimo że taka nie istnieje do tego systemu... może ktoś zna odpowiedz? Quote
Franc Posted January 18, 2021 Report Posted January 18, 2021 Błąd MS - jak widać system tak puchnie, że nie panują już nawet nad takimi błędami. Ten problem był już poruszany w innym starszym temacie, daj sobie spokój, może kiedyś wydadzą jakąś łatkę Quote
GrelYk Posted January 18, 2021 Report Posted January 18, 2021 Ok rozumiem. Zapytałem tylko z ciekawości. Rozumiem, że taki błąd występuje we wszystkich systemach LTSC. Poza tym nie zauważyłem błędów które mają wpływ na działanie systemu, Quote
GrelYk Posted January 20, 2021 Report Posted January 20, 2021 Witam dziś przy próbie naprawienia błędu karty sieciowej taki błąd jaj na zdj. Ogólnie całe narzędzie do rozwiązywania problemów nie działa. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Batonboss Posted January 21, 2021 Report Posted January 21, 2021 Czy jest opcja instalacji MicrosoftStore? Quote
Mr.T Posted January 21, 2021 Author Report Posted January 21, 2021 53 minuty temu, Batonboss napisał: Czy jest opcja instalacji MicrosoftStore? A wiesz co to jest LTSC i co co został stworzony a żeby nie bylo ze odpowieadam pytaniem na pytanie piesze wprost NIE! Quote
xMaro Posted February 6, 2021 Report Posted February 6, 2021 ja tam bez problemu doinstalowałem sklep żeby pograć w forzę. liczy się to tylko ze zmianą hosts, żeby połączenie z ms było. Quote
Widzior Posted February 6, 2021 Report Posted February 6, 2021 4 minuty temu, xMaro napisał: ja tam bez problemu doinstalowałem sklep żeby pograć w forzę. liczy się to tylko ze zmianą hosts, żeby połączenie z ms było. To jak taki czarodziej jesteś, to może byś od razu napisał coś więcej na ten temat, bo zaraz i tak będzie milion postów jak to zrobiłeś. Quote
Recommended Posts