wlodarek1 Posted December 30, 2020 Report Posted December 30, 2020 Gdy 2 dni temu połączyłem kabelkiem USB smartfona do laptopa - przeglądałem pliki na smartfonie poprzez eksplorator windows . Przy jednym z plików przypadkowo kursor myszki trafił na pole ''usuń'' zamiast na pole ''zmień nazwę'' . Plik uległ skasowaniu i nie ma go ani w koszu windows ani na androidzie . Próbowałem użyć na windows 10 programu do odzyskiwania plików , na smartfonie również zainstalowałem podobny program . Oba nie pomogły . Czy jest jakiś jeszcze inny sposób na odzyskanie przypadkowo skasowanego pliku .mp4 ? Quote
ripek Posted December 30, 2020 Report Posted December 30, 2020 w nowych smartach pliki sa przenoszone do kosza i tam sa zaleznie od ustawien ale max 30dni min nie pamietam wiec instaluj po koleji programy na androida do odzyskiwania i sprawdzaj ktory odzyska jak to bylo na karcie to programami na winde i karte pod winda skanujesz Quote
saataniel Posted December 30, 2020 Report Posted December 30, 2020 Jeżeli masz synchronizacje włączoną to sprawdz na swoim koncie kosz(ostatnio usunięte) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
covo Posted March 21 Report Posted March 21 tak się sklada, że huawei mate 10 pro, to kosza nie ma żadnego. Jakie podpowiecie - jeśli w ogole istnieją - app/programy do odzyskiwania usuniętego w tel. pliku? Quote
Recommended Posts