MEQSATYH Posted December 28, 2020 Report Posted December 28, 2020 Witam mam taki problem jak w temacie ,że nie mogę zainstalować windows bo cały czas wywala mi błąd boot i żeby użyć chkdsk. Próbowałem format partycji - instalacja nie poszła , na drugim dysku to samo też nie przeszło nawet w tym chkdsk wpisywałem bootrec/fixmbr fixboot a i tak to na nic. Może ktoś ma pomysł jak to zrobić ? Chyba że hdd padł no to po zawodach [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
dna111 Posted December 28, 2020 Report Posted December 28, 2020 z tego co widzę to 7 spróbuj tego z 10 lub inną wersję 7 Quote
Widzior Posted December 28, 2020 Report Posted December 28, 2020 A po co ty sprawdzasz dyski, jak masz błąd na nośniku z instalacją, pewnie pendrive No ludzi czytać nie umiecie? Uwalone ISO albo jakieś błędy na pendrive. Quote
dna111 Posted December 28, 2020 Report Posted December 28, 2020 a no tak Widzior ma rację coś na penie nie skopiowane od nowa postaw system na pendrivie poprzez rufus i w trakcie tworzenia pena do instalacji nic nie rób na kompie niech się w swoim tempie skopiuje Quote
Recommended Posts