tescik2 Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 Witajcie, jak w tytule pojawia mi sie taki komunikat. Dodam że nie pamiętam już jaką dokładnie wersję (Win 8.1 Pro) mam i nie wiem jak to sprawdzić. Aktywowałem chyba w 2017 roku bodajże KMS Pico
razor1995 Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 Ja bym aktywował ponownie. Ale nic nie sugeruję Aktywacja KMS wygasa co 180 dni, możliwe, że antywirus usunął ci task automatycznej ponownej aktywacji. tescik2 likes this
tescik2 Posted November 16, 2020 Author Report Posted November 16, 2020 aha dzięki, spróbuję non stop w Windows Defender wyłączam z kwarantanny AutoKMS, daję na Elementy dozwolone, ale i tak co wejdę w katalog to mi Defender blokuje i muszę zabawę powtarzać a wersję sprawdziłem komendą Dxdiag mam Win 8.1 Pro 64-bitowy (6.3, kompilacja 9600)
Guest Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 To teraz Defender blok i do wyboru : Re-Loader.Activator.v2.6.Final Microsoft.Toolkit.2.6 Windows Loader i po bólu - źle coś robiłeś ze wywaliło ?. P.S poczytaj plik pomocy jak nie jesteś " zaprawiony w boku " ?
Miastowy Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 Tak to jest jak się Januszuje i żal 10zł wydać na klucz z Allegro od zaufanego sprzedawcy, aż się nóż w kieszeni otwiera.
tescik2 Posted November 16, 2020 Author Report Posted November 16, 2020 17 minutes ago, Miastowy said: Tak to jest jak się Januszuje i żal 10zł wydać na klucz z Allegro od zaufanego sprzedawcy, aż się nóż w kieszeni otwiera. kupiłem ale na nowy komputer win10, na starszy po co wydawać 10zł
razor1995 Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 29 minut temu, woj_ani217 napisał: Windows Loader Nie działa dla Windows 8.1. 22 minuty temu, Miastowy napisał: 10zł wydać na klucz z Allegro od zaufanego sprzedawcy
Guest Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 3 minuty temu, razor1995 napisał: Nie działa dla Windows 8.1. Działa Zależy do czego używa tego win 8.1 ? Jak w domu to jego sprawa co zrobi . Jak ( firma ,urzędy itd.... ) to tylko legal ceny nie są aż tak tragiczne ? a do tych " zaufanych " nie mam zbytnio zaufania ?. Jest tyle myków żeby zrobić to legal - bez problemu - sprawdzone , przećwiczone " tony " razy.
Nieobecny Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 6 godzin temu, tescik2 napisał: Windows Defender wyłączam z kwarantanny AutoKMS Tak i będzie tak robił. Nie ma na niego sposobu, ale zawsze można go wyłączyć i zainstalować innego antywirusa.
razor1995 Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 6 godzin temu, woj_ani217 napisał: Działa Windows Loader nie aktywuje Windows 8.1.
razor1995 Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 41 minut temu, woj_ani217 napisał: Naprawdę jesteś niedowiarek ? albo nigdy tym nie aktywowałeś ? Ty tak serio? Podajesz jakąś lewą stronę, zamiast strony twórcy i oficjalnego changeloga Wiesz, ze osobiście tłumaczyłem changelog ostatniej wersji i pisałem poradnik na temat Loadera, tutaj, na forum? Podlinkuję go, poczytaj, dokształcisz się: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Oficjalna, jedyna słuszna strona dot. Loadera - MDL: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Guest Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 35 minut temu, razor1995 napisał: Ty tak serio? Podajesz jakąś lewą stronę, zamiast strony twórcy i oficjalnego changeloga Wiesz, ze osobiście tłumaczyłem changelog ostatniej wersji i pisałem poradnik na temat Loadera, tutaj, na forum? Podlinkuję go, poczytaj, dokształcisz się: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Oficjalna, jedyna słuszna strona dot. Loadera - MDL: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tak serio tym co widziałeś tam na zdjęciu aktywowałem win 8.1. Dzisiaj już mi się nie chce du...y zawracać tym ale jutro porobię Ci zdjęcia żebyś uwierzył . Co Ty mi tu " jedynie słuszne linki " pokazujesz ja pokazałem pierwszy lepszy z wujka google - chodzi o to czy aktywuje czy nie ? - więc udowodniłem że aktywuje. P.S to że przetłumaczyłeś z angielskiego na polski ( dla mało wtajemniczonych ) nie czyni Ciebie guru w temacie i powinieneś wiedzieć co taki " programiki " robią i na jakiej zasadzie działają ?. ten co jest " zaprawiony w boju " nie potrzebuje takich " programików " żeby aktywować system czyż nie prawda ?.
Nieobecny Posted November 16, 2020 Report Posted November 16, 2020 Chętnie zobaczę screeny, że ktoś aktywował Loaderem by Daz Win 8/8.1 Pro lub Core. Aktywuje jedynie Server 2012 i Server 2012 R2. razor1995 likes this
Guest Posted November 17, 2020 Report Posted November 17, 2020 Proszę bardzo ( wszystko co człowiek zrobi idzie zrobić ,przerobić itd.. :
razor1995 Posted November 17, 2020 Report Posted November 17, 2020 @woj_ani217 pokaż wynik komendy: slmgr /xpr w cmd. Również dla potomnych zamieszczę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Windows Loader obsługuje SLIC 2.1, zatem nie ma technicznej możliwości, by aktywował Windows 8 i nowsze. @woj_ani217 ten twój aktywator to pewnie kombinacja Loadera i jakiegoś KMS, z dodanym pewnie jakimś shitem. Ja bym unikał.
MARCIN_ZIOMEK Posted November 17, 2020 Report Posted November 17, 2020 9 minut temu, woj_ani217 napisał: Proszę bardzo ( wszystko co człowiek zrobi idzie zrobić ,przerobić itd.. : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Fake, czcionka sie nie zgadza i brakuje zakladek Profile, OEM oraz Advanced options Tak powinna wygladac Eleks and razor1995 like this
Guest Posted November 17, 2020 Report Posted November 17, 2020 Czy ja ma Ci udowadniać że nie jestem " garbaty " ? Aktywny - Aktywny a co ,po co i jak ważne ? nie ! idzie i kropka w tym temacie. P.S zresztą ja tych wynalazków nie używam mam swoje sposoby do aktywacji.
razor1995 Posted November 17, 2020 Report Posted November 17, 2020 55 minut temu, woj_ani217 napisał: zresztą ja tych wynalazków nie używam "Dlatego wrzucam na forum nieprzetestowany shit, który jest zlepkiem KMS i zapewne Windows Loadera." Kurtyna.
Recommended Posts