mwydm Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 Dzień dobry, Piszę ponieważ napotkałem pewien problem logując się do windowsa 10. Podczas włączenia komputera, pojawia mi się komunikat o błędnej próbie wpisania hasła do mojego konta. Musze za każdym razem przełączyć konto (w lewym dolnym rogu zdj3) na drugie nazywające się tak samo i dopiero tam mogę wpisać pin. (do pierwszego "legion" którego komputer wogóle nie widzi(zdj 5) nie znam hasła) Czy jest jakiś sposób na usunięcie tego konta oraz na automatyczne logowanie na konto przy włączaniu komputera? windows + r = netplwiz probowalem, wydaje mi sie ze nie dziala przez to dodatkowe konto. Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts