Jump to content

Windows Vista Home Premium - Aktualizacje

Recommended Posts

Posted

W jaki sposób pobrać aktualizacje dla Visty? jest jakiś program który pobierze je? bo WU  nie działa. Lub może ktoś ma tzw. aktualizacje w paczce zip do pobrania i zainstalowania.jeżeli  tak bardzo proszę o link do aktualizacji .

Posted

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Tu masz chłopie obszerny temat .... wystarczy przejrzeć, wykorzystać lub zadać pytanko. Kolega wiktorynek w pocie i błocie się naprodukował a Ty tworzysz kolejne wątki jak w jakimś serialu    :bash:

Posted

Nikt się nie wyśmiewa bo nikt tu nie jest wyrocznią ale są pewne zasady na forum. Jeśli jest temat to piszemy w nim a nie zakładamy kolejny. I o to mi chodziło.

A na przyszłość ... nie bądź mientki, twardy bądź, walcz o swoje :)

ps. Porzuć ten projekt. Też mam toshibę a300 i męczę 7-kę .... a jak długo ?   na ile "protezy" pozwolą       

Posted

Może dlatego że  jestem  zbyt  twardy  nie porzucam  tego  tematu i   nie  porzucę  póki  ktoś  mi  nie  wytłumaczy ,  jestem  zielony  w  tym , ale  cóż jedni  są  dobrzy w kopmuterach  a  inni  w  samochodach ,  Toshiba A-300  to  bardzo   dobry  laptop  ,  rozwojowy , nie  wiem  czy  go  rozbierałeś  ale  ma  w środku  przyłącze  na  drugi  dysk ,  oraz  wystarczy  wymienić  na  nowy  dysk a  będzie działał  na  wieki  niż  te  chińskie  dziadostwo co  jak  gwarancja  się  kończy  do  kosza  a  z dysku  można  zrobić  samolot . Jaja  sobie robicie . Jak  ktoś  by  tu  był poważny  dawno  by  mi  wytłumaczył  jak  pobrać  i  zainstalować  te łatki . ku**a  od  wczoraj  proszę, a  Wy  mi  wciskacie iso Vista 2020??? chyba  ktoś  Nobla  dostanie  -  bo  aktualizacje zakończyły  się  dla  Visty w  2017 roku  i  o  nie mi  chodzi .  Proszę  -  piszę, wyłumaczcie  jak  pobierać  -  cisza  nikt nie pomoże  nie  opisze jak to zrobić . No a  jesteście  aby pomóc ?  czy  utrudniać? ale  nie  ma  Visty  2020  :D no  ludzie .

MarcinGX likes this
Posted
W dniu 30.10.2020 o 23:43, wiktorynek napisał:

Nie ma Visty 2020 jedynie można pobawić się z aktualizacjami ale nic z niej już się nie wyciagnie, "samochód bez silnika nie pojedzie-a to że ciagle ma  nowy lakier nic  nie daje "

Posted
W dniu 30.10.2020 o 23:43, wiktorynek napisał:

Jaja to sobie sam robisz. Vista dokona żywota razem z Win 7 w 2022 roku jak skończą się aktualizacje dla tych systemów.

Czyli można normalnie używać visty, będą działały przeglądarki internetowe, steam itp ?

Posted
W dniu 17.11.2020 o 15:43, Franz Maurer napisał:

, będą działały przeglądarki internetowe, steam itp ?

Nie.

Przeglądarka, która działa, to bodajże Palemoon i tyle. To samo na XP.
Poprawki bezpieczeństwa dostaniesz, ale nie oznacza to, że oprogramowanie firm trzecich będzie wspierać ten system.

Franz Maurer likes this