Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ile najmniej miejsca może zająć ten system na dysku?

Mam terminal hp 610 i w nim ssd 8gb i miejsce na dysk 2.5 cala. Zastanawiam się czy dałoby się postawić system na tym ssd i całą resztę jak profil użytkownika, program files i co jeszcze się będzie dało ulokować na innym dysku, a jeszcze lepiej jak by to zrobił podczas instalacji.

Posted

Po postawieniu systemu wszystko hulało, no i nagle bufor zatrzymany a drukarka to doPDF. Wirtualna nie działa a zwykłej nie sprawdzałem...

Cytat

...a tu brak drukarki.

Cytat

...a tu brak drukarki.

tu nie chodzi o stery, na xp kończyło się na formacie a na win10? Na Twojej 7 zero problemów:D

Posted

Witam

Pobrałem tą dyszkę,nie chciałem się przenosić z 7,ale niestety już czas,i powiem tak ogromne zdziwienie, bo po niewielkich modyfikacjach ten system niewiele różni się od mojej 7 wizualnie,ale jest dużo szybszy,stabilny,bez problemu pobiera aktualizacje,gry chodzą bez ponownej instalacji np:elder scrolls online,itp.Podziękowania dla autora:)

Pozdrawiam

Posted

Witam. System petarda zainstalowałem prawie dwa lata temu na laptopie Acer F5-573G i wszystko śmiga perfekt. Teraz chcę zainstalować go na kompie  córki -Dell optiplex 5050,który ma dotychczas win 7 i teraz moja córka che win 10.Mój problem polega na tym, że  gdzieś mi się zapodziała instalka tego moda a podane linki do pobierania nie działają i dlatego uprzejmie proszę o aktualizację linów bym mógłbym pobrać tego super moda i ogromne podziękowania dla autora tej modyfikacji. Pozdrawiam

Posted

Jakbym wiedział jaka nazwa ISO to było łatwiej

moze to to ta sama data upiecia co temat

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted
W dniu 17.10.2020 o 15:27, qwer napisał(a):

witam

pytanie do autora: co to za wersja? jeżeli to ta sama co [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

to po co zakładać nowy temat? Czy może jednak nowa? - to wtedy chyba jakiś kolejny numer np. v4

Jestem zainteresowany tematem, bo czekam na kolejne wydanie Win 10 1809 LTSC x64 v3 a tu opis jak w linku powyżej tylko rozmiar pliku inny wpisany.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.