zozol2 Posted October 3, 2020 Report Posted October 3, 2020 Dzień dobry, jestem amatorem windowsowania, poszukuję systemu który: -Jest w miarę stabilny, nie występują konflikty z programami, nie jest jakimś mega golasem, oczywiście zbędne rzeczy usunięte -Jest bezpieczny, ma usunięte wszelkie szpiegowanie i telemetrię -Nie wymaga zbytniej ingerencji użytkownika, ma zintegrowane aktualizacje(nie chodzi o sterowniki), nie wymaga użycia WU -Mile widziane sterowniki NVMe(opcjonalnie) Mam też jedno pytanie, może warto zaprzyjaźnić się z WU? Obecnie jestem negatywnie nastawiony. Proszę o propozycję, pozdrawiam serdecznie Quote
jorgusek Posted October 3, 2020 Report Posted October 3, 2020 Polecam System NIKKA.Labs, nic nie wycinane, ma wszystko potrzebne. Na moim 9 letnim laptopie pracuje idealnie, z instalacją i uruchomieniem żadnych problemów. Podam link do tego samego Systemu, ale z lutego 2020 jest pobieranie z google bardzo szybkie, działa również idealnie i też ma wszystko to co jest potrzebne. zozol2 and jarexpol like this Quote
jarexpol Posted October 3, 2020 Report Posted October 3, 2020 I do tego Windowsa pobierz i zainstaluj. zozol2 likes this Quote
zdzisiek24 Posted October 3, 2020 Report Posted October 3, 2020 A ja dorzucę ... jeśli zależy Ci na obsłudze USB i NVMe [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zozol2 likes this Quote
Recommended Posts