Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oraz  to  jeszcze  wykopałem :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

W dniu 13.11.2020 o 21:43, wiktorynek napisał:

Widzę męki godne Visty, a tymczasem gotowy updatepack po angielsku czeka, aby go tylko pobrać i zintegrować w nLite: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Następnie tylko doinstalować brakujące aktualizacje do 2019 roku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Oczywiście w przypadku XP musi być poprawka w języku systemu.

Wiktorynek: tylko że mam płytkę już  z SP3 zintegrowanym i nie wiem które pobrać  aktualizacje i komponenty, chyba te wydane po SP3 ? próbowałem zainstalować aktualizacje w  jezyku  angielskim  ale nie chcą się zainstalować , coś źle ....

Opublikowano

Ja się przyznam że nigdy nie instalowałem aktualizacji windows... Wyjątkiem była instalacja całego systemu gdy zawierał jakieś SP.... Jedyne co aktualizowałem to program antywirusowy i przeglądarkę lub coś co wymagało aktualizacji koniecznej do prawidłowej pracy... ,,Jeżeli urządzenie działa zadowalająco to nie tykać,, ;-)

Opublikowano

Sprawdzam, po prostu a jak coś nie tak, to z kopii  w 5 min mam czystego  XP ....zgadzam  się  że  nie warto  czasem, ale muszę  dojść  do pewnej  "łaty "  i coś sprawdzić ...:)

Opublikowano
4 godziny temu, rocki80 napisał:

tylko że mam płytkę już  z SP3 zintegrowanym i nie wiem które pobrać  aktualizacje i komponenty, chyba te wydane po SP3 ? próbowałem zainstalować aktualizacje w  jezyku  angielskim  ale nie chcą się zainstalować , coś źle ...

Przecież updatepack jest dla XP SP3, czyli wszystko co tam jest.

Opublikowano
6 minut temu, wiktorynek napisał:

Przecież updatepack jest dla XP SP3, czyli wszystko co tam jest.

Wiktorynek drogi  przyjacielu sprawdzałem ale updatepack nie działa pod moją wersją co testuje...dziwne to XP z SP3  ang ... a  nie mogę ang. zainstalować :)

Opublikowano

Do obrazu XP SP3 EN musisz mieć updatepack EN. Ten co Tobie podałem jest do integracji. Nie można go zainstalować, ale możesz z Mega od autora pobrać wszystkie składniki i zainstalować po kolei. Wybierasz wtedy paczkę EN + paczkę INTL.