Jump to content

Windows XP - czy instalować aktualizacje?

stig

Recommended Posts

oraz  to  jeszcze  wykopałem :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

W dniu 13.11.2020 o 21:43, wiktorynek napisał:

Widzę męki godne Visty, a tymczasem gotowy updatepack po angielsku czeka, aby go tylko pobrać i zintegrować w nLite: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Następnie tylko doinstalować brakujące aktualizacje do 2019 roku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Oczywiście w przypadku XP musi być poprawka w języku systemu.

Wiktorynek: tylko że mam płytkę już  z SP3 zintegrowanym i nie wiem które pobrać  aktualizacje i komponenty, chyba te wydane po SP3 ? próbowałem zainstalować aktualizacje w  jezyku  angielskim  ale nie chcą się zainstalować , coś źle ....

Ja się przyznam że nigdy nie instalowałem aktualizacji windows... Wyjątkiem była instalacja całego systemu gdy zawierał jakieś SP.... Jedyne co aktualizowałem to program antywirusowy i przeglądarkę lub coś co wymagało aktualizacji koniecznej do prawidłowej pracy... ,,Jeżeli urządzenie działa zadowalająco to nie tykać,, ;-)

4 godziny temu, rocki80 napisał:

tylko że mam płytkę już  z SP3 zintegrowanym i nie wiem które pobrać  aktualizacje i komponenty, chyba te wydane po SP3 ? próbowałem zainstalować aktualizacje w  jezyku  angielskim  ale nie chcą się zainstalować , coś źle ...

Przecież updatepack jest dla XP SP3, czyli wszystko co tam jest.