rocki80 Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 oraz to jeszcze wykopałem :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W dniu 13.11.2020 o 21:43, wiktorynek napisał: Widzę męki godne Visty, a tymczasem gotowy updatepack po angielsku czeka, aby go tylko pobrać i zintegrować w nLite: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Następnie tylko doinstalować brakujące aktualizacje do 2019 roku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Oczywiście w przypadku XP musi być poprawka w języku systemu. Wiktorynek: tylko że mam płytkę już z SP3 zintegrowanym i nie wiem które pobrać aktualizacje i komponenty, chyba te wydane po SP3 ? próbowałem zainstalować aktualizacje w jezyku angielskim ale nie chcą się zainstalować , coś źle .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahipp Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 Ja się przyznam że nigdy nie instalowałem aktualizacji windows... Wyjątkiem była instalacja całego systemu gdy zawierał jakieś SP.... Jedyne co aktualizowałem to program antywirusowy i przeglądarkę lub coś co wymagało aktualizacji koniecznej do prawidłowej pracy... ,,Jeżeli urządzenie działa zadowalająco to nie tykać,, ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocki80 Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 Sprawdzam, po prostu a jak coś nie tak, to z kopii w 5 min mam czystego XP ....zgadzam się że nie warto czasem, ale muszę dojść do pewnej "łaty " i coś sprawdzić ...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 4 godziny temu, rocki80 napisał: tylko że mam płytkę już z SP3 zintegrowanym i nie wiem które pobrać aktualizacje i komponenty, chyba te wydane po SP3 ? próbowałem zainstalować aktualizacje w jezyku angielskim ale nie chcą się zainstalować , coś źle ... Przecież updatepack jest dla XP SP3, czyli wszystko co tam jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocki80 Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 6 minut temu, wiktorynek napisał: Przecież updatepack jest dla XP SP3, czyli wszystko co tam jest. Wiktorynek drogi przyjacielu sprawdzałem ale updatepack nie działa pod moją wersją co testuje...dziwne to XP z SP3 ang ... a nie mogę ang. zainstalować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 Do obrazu XP SP3 EN musisz mieć updatepack EN. Ten co Tobie podałem jest do integracji. Nie można go zainstalować, ale możesz z Mega od autora pobrać wszystkie składniki i zainstalować po kolei. Wybierasz wtedy paczkę EN + paczkę INTL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crypt Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 Windows xp pro sp3 update 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] poszukaj na forum byla wersja ultimate edition 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts