jkaw Posted September 22, 2020 Report Posted September 22, 2020 Dzień dobry. Temat jak w tytule. Panowie Generalicja Moderatorowa. Czy jest taka możliwość stworzenia moda W7 ze wszystkimi Sterownikami np. typu usb3 pod proc AMD Ryzen i inne nowsze płyty główne? Chodzi mi o to kombinowanie związane z szukaniem odpowiednich sterowników itd... Nowy kompletny Mod Windows 7 - to jest to. Dla laików i początkujących byłoby to super. Pozdrawiam Quote
zdzisiek24 Posted September 22, 2020 Report Posted September 22, 2020 Chyba zapomniałeś kolego, że windows7 został przez swoich twórców jak i większość producentów oprogramowania i sprzętu ... porzucony w "okienku życia". Myślisz o w pełni funkcjonalnym systemie na większość konfiguracji sprzętowych a prawda jest taka iż coraz trudniej na niektórych w ogóle go uruchomić. Tak więc ... idea słuszna ale raczej odłóż ją miedzy bajki Quote
jkaw Posted September 23, 2020 Author Report Posted September 23, 2020 A w czym problem /oczywiście dotyczy rekinów modowych/ wykonać taką kompletną ze wszystkimi sterami? Ja jestem na tyle zielony, że może ktoś mi wytłumaczy. Pozdrawiam Quote
Widzior Posted September 23, 2020 Report Posted September 23, 2020 20 minut temu, jkaw napisał: A w czym problem /oczywiście dotyczy rekinów modowych/ wykonać taką kompletną ze wszystkimi sterami? A ty myślisz, że jedynym problemem na nowych sprzętach jest kwesta sterów do Win7? No to się grubo mylisz. Poza tym @bunio1 już ci podał temat, gdzie wiktyorynek taki mod udostępnił. dareckibmw likes this Quote
Recommended Posts