Marcel1 146 Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 Witam. Mam pytanie odnośnie bootowalnej wersji programu Acronis, chodzi mianowicie o to, że gdy bootuje go z napędu CD/Dvd w UEFI i dysku gpt to pomimo posiadania polskiej wersji językowej programu, on bootuje się w wersji angielskiej. Czy i u was jest podobnie ? Oraz czy w takim układzie istnieje możliwość zmiany języka na polski ? Z góry dziękuję za pomoc Quote Link to post Share on other sites
jarexpol 2,925 Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 Zanim wybierzesz wersję 32 czy 64 bit, w tym samym oknie u góry jest wybór języka. Quote Link to post Share on other sites
Marcel1 146 Posted July 31, 2020 Author Report Share Posted July 31, 2020 22 minuty temu, jarexpol napisał: Zanim wybierzesz wersję 32 czy 64 bit, w tym samym oknie u góry jest wybór języka. Sęk w tym, że gdy bootuje w UEFI to nie ma tego okienka początkowego z wyborem wersji oraz języka programu. Odrazu bootuje się po angielsku Przykład: chodzi o pierwszą część filmu Po wybraniu pierwszej opcji, program się bootuje ale w angielskiej wersji językowej Quote Link to post Share on other sites
jarexpol 2,925 Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 Nie mam GPD, to więcej nie pomogę, zapytam czy bootowałeś tą płytę na innych dyskach i oczywiście czy był wybór języka. Quote Link to post Share on other sites
Marcel1 146 Posted July 31, 2020 Author Report Share Posted July 31, 2020 4 minuty temu, jarexpol napisał: Nie mam GPD, to więcej nie pomogę, zapytam czy bootowałeś tą płytę na innych dyskach i oczywiście czy był wybór języka. Tak, bootowałem na innych komputerach z uefi i gpt i zawsze tak było. Brak wyboru języka zawsze bootuje się tak jak pokazano na filmie i zawsze w angielskiej wersji językowej. Quote Link to post Share on other sites
jarexpol 2,925 Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 8 godzin temu, Marcel1 napisał: Tak, bootowałem na innych komputerach z uefi i gpt Chodziło mi czy miałeś kiedykolwiek wybór języka. Quote Link to post Share on other sites
Marcel1 146 Posted July 31, 2020 Author Report Share Posted July 31, 2020 3 minuty temu, jarexpol napisał: Chodziło mi czy miałeś kiedykolwiek wybór języka Gdy bootuje tę płytę na BIOS/MBR to mam wybór wersji programu ( 32 lub 64 Bity ) oraz wybór języka, zaś gdy bootuje tą samą płytę na UEFI/GPT to zawsze jest tak ja pokazano na filmie - brak wyboru języka odrazu bootuje się po angielsku. Quote Link to post Share on other sites
jarexpol 2,925 Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 OK. Poczekamy na inne wpisy. Quote Link to post Share on other sites
Marcel1 146 Posted August 7, 2020 Author Report Share Posted August 7, 2020 Problem rozwiązany, jeśli kogoś interesuje jak to odsyłam tu : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Temat można zamknąć. jarexpol likes this Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts