Skocz do zawartości

Ninjutsu OS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś miał z tym styczność? Dosyć głośno było w ostatnim czasie o tym modzie - microsoft  załatwił autora tego moda i obecnie nie można go - PRAWIE - nigdzie pobrać.

Ja mam link ,który na razie działa - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - tylko dysk gogle działa. Pierwsza czy druga opcja działa - przy drugiej - wystarczy po pobraniu zmienić na rar lub zip - i wypakować  - iso ma 17gb! - ale to nie problem - rufus normalnie to nagrywa - ALE DYSK USB MUSI MIEĆ WIĘCEJ NIŻ 16 GB.

Mój problem to - po instalacji itp i restarcie trzeba się zalogować - a to chasło - toor - które jest podane na tej stronie na dole -nie działa.

MOŻE KOGOŚ TO ZAINTERESUJE I COŚ WYMYŚLI Z TYM CHASŁEM?

Opublikowano
10 godzin temu, M4T napisał:

I co ten windows takiego niezwykłego robi ? Loda ? 

Jeszcze , krawaty wiąże i usuwa ciąże.

11 godzin temu, MarcinGX napisał:

Na szybko z torrenta można pobrać

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Autorowi chodzi o hasło do uruchomienia systemu.

Opublikowano
42 minuty temu, FILAGOL napisał:

uzywam ten system od 3 tygodni jest to Windows 10 Enterprise N jest tylko w angielskiej wersji jezykowej

Próbowałeś dograć polskie pliki językowe? System jest mocno "pocięty/odchudzony" ? Jak się sprawuje w codziennym użytkowaniu?

Opublikowano

Franc próbowałem na kilka sposobów dograć polski pakiet językowy lecz się to nie udało :-(

system nie jest pocięty ani odchudzony jest "dopakowany multum wszelkiego rodzaju programami do ochrony naszej prywatności programami do nadzoru i konfigurowania internetu jego dostosowywania do naszych potrzeb

w codziennym użytkowaniu sprawuje się dobrze działa stabilnie jest szybki do zastosowań domowych jest świetny

jedyny większy mankament to to iz trzeba się przyzwyczaić do wyglądu pulpitu (mnogość programów i ikonek na pulpicie i ich rozmieszczenie)

a takze brak języka PL (podejrzewam ze została usunięta mozliwosc dogrania innych jezykow aby system był "lzejszy"

Opublikowano

Jak nie wiesz po co to się nie wypowiadaj. I nikt ci nie każe - dotykać.

@MarcinGX - jakiś link?

Opublikowano
10 godzin temu, berthold61 napisał:

17  GB po co to komu ??? to ma być max 1 GB inaczej patykiem nie dotknę nawet .

Powodzenia w szukaniu (i użytkowaniu) systemu/moda o wadze poniżej 1 GB

Opublikowano

I po co ta dyskusja - to temat o Ninjutsu OS - a nie o twoich preferencjach.

Instaluj sobie co chcesz - raczej nikogo to nie interesuje.

Opublikowano

Ninjutsu ver.3.0  wstęp:   

Windows 10 PRO zmodyfikowany i z preinstalowanymi aplikacjami
do testów penetracyjnych i ogólnie wypasiony.. Obraz iso - 16Gb
Po zainstalowaniu ok 35Gb

W dniu 27.07.2020 o 23:20, berthold61 napisał:

17  GB po co to komu ??? to ma być max 1 GB inaczej patykiem nie dotknę nawet .

Olbrzymia ilość aplikacji do pentestów i zabezpieczenia. Dla hackerów..

JanKo6 lubi to