Skocz do zawartości


Zdjęcie

Office 2016 - temat zbiorczy


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
315 odpowiedzi w tym temacie

#41 OFFLINE   PavlosPC

PavlosPC

    Nowicjusz

  • 1 postów
Reputacja: 0

Napisano 05 wrzesień 2015 - 11:47

Witam!

Ja zainstalowałem Office 2016 preview i nie mogę aktywować go programem podanym kilka postów wyżej. Ma ktoś jakiś inny sposób?


  • 0

#42 OFFLINE   khra

khra

    Zaawansowany użytkownik

  • 34 postów
  • Czas online: 1d 6h 18m 55s
Reputacja: 1

Napisano 05 wrzesień 2015 - 01:18

Witam!

Ja zainstalowałem Office 2016 preview i nie mogę aktywować go programem podanym kilka postów wyżej. Ma ktoś jakiś inny sposób?

Po zainstalowaniu, nie otwierasz żadnego programu z Office, tylko aktywujesz, potem instalujesz język PL i enjoy!  Jak tego nie zrobiłeś to instaluj od nowa, ale najpierw odinstaluj Office, korzystając z zakładki  "Force Remove Office 2016"


  • 0

#43 OFFLINE   Blady2015

Blady2015

    Były moderator

  • 1220 postów
  • Lokalizacja:Ruda Śląska - Wirek
  • Czas online: 30d 7h 23m 19s
Reputacja: 687

Napisano 09 wrzesień 2015 - 01:49

to są pakiety do x86 a gdzie do x64?


potwierdzam, aktywacja nie działa


Please Login or Register to see this Hidden Content

:(

Przy Naprawie jest zwiecha. Miał ktoś tak?

mam to samo


  • 0

Mój PC + (sterowniki) + AMD Crimson ReLive 17.1.2 + Realtek High Definition Audio Driver 6.0.1.8059

Windows 10 Pro 64-bit 14393.729

Office 2016 Mondo C2R 64-bit 16.0.7901.1000


#44 OFFLINE   khra

khra

    Zaawansowany użytkownik

  • 34 postów
  • Czas online: 1d 6h 18m 55s
Reputacja: 1

Napisano 10 wrzesień 2015 - 11:01

to są pakiety do x86 a gdzie do x64?


potwierdzam, aktywacja nie działa


mam to samo

Wszystko działa i aktualizuje się. Co wy odwalacie jakąś kaszane? Jak widać jest już wersja 16.0.4229.1023

Załączone pliki


  • 0

#45 OFFLINE   Blady2015

Blady2015

    Były moderator

  • 1220 postów
  • Lokalizacja:Ruda Śląska - Wirek
  • Czas online: 30d 7h 23m 19s
Reputacja: 687

Napisano 10 wrzesień 2015 - 11:41

screen jest z wersji x86 a nie x64, nic nie odwalamy poprostu nie aktywuje sie na chwile obecna


  • 0

Mój PC + (sterowniki) + AMD Crimson ReLive 17.1.2 + Realtek High Definition Audio Driver 6.0.1.8059

Windows 10 Pro 64-bit 14393.729

Office 2016 Mondo C2R 64-bit 16.0.7901.1000


#46 OFFLINE   khra

khra

    Zaawansowany użytkownik

  • 34 postów
  • Czas online: 1d 6h 18m 55s
Reputacja: 1

Napisano 10 wrzesień 2015 - 12:04

screen jest z wersji x86 a nie x64, nic nie odwalamy poprostu nie aktywuje sie na chwile obecna

Masakra!. Czy teraz lepiej!

Załączone pliki


  • 0

#47 OFFLINE   kornel199

kornel199

    Nowicjusz

  • 1 postów
Reputacja: 0

Napisano 10 wrzesień 2015 - 08:41

Panowie, spróbujcie poniższym aktywatorem, u mnie działa.

 

Please Login or Register to see this Hidden Content


  • 0

#48 OFFLINE   Blady2015

Blady2015

    Były moderator

  • 1220 postów
  • Lokalizacja:Ruda Śląska - Wirek
  • Czas online: 30d 7h 23m 19s
Reputacja: 687

Napisano 11 wrzesień 2015 - 03:22

Wersja RTM ma numer 16.0.4201.1005 ma już ktoś żeby pobrać?


Please Login or Register to see this Hidden Content

 tutaj macie działający aktywator


  • 0

Mój PC + (sterowniki) + AMD Crimson ReLive 17.1.2 + Realtek High Definition Audio Driver 6.0.1.8059

Windows 10 Pro 64-bit 14393.729

Office 2016 Mondo C2R 64-bit 16.0.7901.1000


#49 OFFLINE   damianek420

damianek420

    Użytkownik

  • 20 postów
  • Czas online: 4d 4h 32m 55s
Reputacja: 3

Napisano 11 wrzesień 2015 - 03:45

Wersja RTM ma numer 16.0.4201.1005 ma już ktoś żeby pobrać?


Please Login or Register to see this Hidden Content

tutaj jest nowsza kompilacja

?? 

 

jak juz jest wersja 1023..xd

 

 

Wydaje mi się, że rtm to będzie 1024 nawiązując do win10..


  • 0

#50 OFFLINE   Blady2015

Blady2015

    Były moderator

  • 1220 postów
  • Lokalizacja:Ruda Śląska - Wirek
  • Czas online: 30d 7h 23m 19s
Reputacja: 687

Napisano 11 wrzesień 2015 - 03:58

faktycznie, kolega podał instalator z niby starszej wersji ale pobiera najnowszą ale pod linkiem który podałem jest aktywator kms rosyjski który działa poprawnie i aktywował mi tego waszego office 2016


  • 0

Mój PC + (sterowniki) + AMD Crimson ReLive 17.1.2 + Realtek High Definition Audio Driver 6.0.1.8059

Windows 10 Pro 64-bit 14393.729

Office 2016 Mondo C2R 64-bit 16.0.7901.1000


#51 OFFLINE   khra

khra

    Zaawansowany użytkownik

  • 34 postów
  • Czas online: 1d 6h 18m 55s
Reputacja: 1

Napisano 11 wrzesień 2015 - 04:19

To jest najnowsza kompilacja 16.0.4229.1024

Załączone pliki


  • 0

#52 OFFLINE   Blady2015

Blady2015

    Były moderator

  • 1220 postów
  • Lokalizacja:Ruda Śląska - Wirek
  • Czas online: 30d 7h 23m 19s
Reputacja: 687

Napisano 11 wrzesień 2015 - 04:47

Przecież napisałem że wiem, tylko instalator pobierający ma w podpisie starszą, ehh czytanie ze zrozumieniem...

 

Wiecie może do jakiego folderu jest pobierana cała instalowana zawartość żeby nie ściągać za każdym razem?


  • 0

Mój PC + (sterowniki) + AMD Crimson ReLive 17.1.2 + Realtek High Definition Audio Driver 6.0.1.8059

Windows 10 Pro 64-bit 14393.729

Office 2016 Mondo C2R 64-bit 16.0.7901.1000


#53 OFFLINE   stens

stens

    Zaawansowany użytkownik

  • 236 postów
  • Czas online: 24d 40m 57s
Reputacja: 28

Napisano 11 wrzesień 2015 - 05:30

magnet:?xt=urn:btih:95FBADF60A0E97E77BF968D7ED253AC7E8B71BAE&dn=Office_2016_16.0.4229.1002_en_ru_x86-x64_v2.8_by_Ratiborus&tr=udp%3a%2f%2fopen.demonii.com%3a1337%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.publicbt.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.istole.it%3a80%2fannounce&tr=http%3a%2f%2fmegatrack.org%2fbt%2fannounce.php%3fuk%3d7i9XI1rXxl


  • 0

#54 OFFLINE   khra

khra

    Zaawansowany użytkownik

  • 34 postów
  • Czas online: 1d 6h 18m 55s
Reputacja: 1

Napisano 11 wrzesień 2015 - 05:32

Przecież napisałem że wiem, tylko instalator pobierający ma w podpisie starszą, ehh czytanie ze zrozumieniem...

 

Wiecie może do jakiego folderu jest pobierana cała instalowana zawartość żeby nie ściągać za każdym razem?

Nie musisz ponownie pisać, że wiesz. Musisz wychwytywać różnicę pomiędzy stwierdzeniem, oświadczeniem, informacją a odpowiedzią, zarzutem itp. .......

Pobierane pliki szukaj: Dysk lokalny\Program Files\Common Files\microsoft shared........są tymczasowe i usuwane. W trakcie pobierania próbowałem kopiować, ale odpuściłem, szkoda zabawy. 


  • 0

#55 OFFLINE   Blady2015

Blady2015

    Były moderator

  • 1220 postów
  • Lokalizacja:Ruda Śląska - Wirek
  • Czas online: 30d 7h 23m 19s
Reputacja: 687

Napisano 11 wrzesień 2015 - 08:51

Zatem trzeba poczekac na wyciek iso albo zawartosc takowego folderu
  • 0

Mój PC + (sterowniki) + AMD Crimson ReLive 17.1.2 + Realtek High Definition Audio Driver 6.0.1.8059

Windows 10 Pro 64-bit 14393.729

Office 2016 Mondo C2R 64-bit 16.0.7901.1000


#56 OFFLINE   khra

khra

    Zaawansowany użytkownik

  • 34 postów
  • Czas online: 1d 6h 18m 55s
Reputacja: 1

Napisano 11 wrzesień 2015 - 09:02

Zatem trzeba poczekac na wyciek iso albo zawartosc takowego folderu

Ściągniesz torrentem to co dał wyżej stens, tam jest .iso  Office_2016_16.0.4229.1002_en_ru_x86-x64_v2.8_by_Ratiborus co waży 2,53 GB.
  • 0

#57 OFFLINE   damianek420

damianek420

    Użytkownik

  • 20 postów
  • Czas online: 4d 4h 32m 55s
Reputacja: 3

Napisano 11 wrzesień 2015 - 10:47

Plik cmd wraz z instrukcją

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

wykonując po koleji kroki z pdf pobierzecie najnowsza polska czysta wersje zainstalujecie przerobicie na VL i aktywujecie. U mnie wszystko działa :)


  • 1

#58 OFFLINE   arnon

arnon

    Zaawansowany użytkownik

  • 44 postów
  • Czas online: 3d 1h 19m 5s
Reputacja: 7

Napisano 12 wrzesień 2015 - 11:23

Jest już dla Windowsa final Office 2016? Jestem nieco zdziwiony, bo na moim Maku pobrałem już jakiś temu, a na Windowsa za cholerę nie mogę znaleźć. :D


  • 0

Mój komp:

ASRock Z87 PRO 3 | Intel Core i5-4590 | MSI GeForce GTX 660 Twin FrozR | 2x4GB RAM DDR3 (1600MHz) | WD Red 1TB | TP-LINK TL-WN881ND

OS: Win 10 & Mac OS X 10.11, bootloader: Clover w trybie UEFI.


#59 OFFLINE   1234qwerty

1234qwerty

    Nowicjusz

  • 1 postów
Reputacja: 0

Napisano 13 wrzesień 2015 - 09:46

Dzięki damianek420 spróbowałem przekonwertować trailową wersję Office 2016 Professional Retail na VL. Początkowo obawiałem się, że skoro .cmd jest do Professional Plus to nic nie ruszy, a tu niespodzianka. Konwersja udana, następnie uruchomiłem KMS Pico Portable i sprawdzam w Wordzie informacje na temat pakietu. Kolejny zonk :D To, że z trialowej wersji zrobiła się pełna - super, ale zmieniła się także licencja z Professional na Professional Plus. Wszystko działa jak na razie ;)


  • 0

#60 OFFLINE   damianek420

damianek420

    Użytkownik

  • 20 postów
  • Czas online: 4d 4h 32m 55s
Reputacja: 3

Napisano 13 wrzesień 2015 - 11:11

Moim zdaniem jest to finalna z tego powodu ze zostało 9 dni niecałych do oficnalnej a tym bardziej kompilacja 1024 więc może ma jakieś specjalne znaczenie :) co do tego programu to jest to bat sciąga najnowsza kompilacje z serwerów ms oraz pakiet językowy polski wszystko można w edytorze podglądnąć więc wirusów raczej brak :P

 

Edit:

 

Miałem racje:

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

Zobacz tłumaczenie

you're already working on pre-release version of Office 2016? click on the "Update now" button to upgrade to Office 2016 RTM

 

 


  • 0


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych