Jump to content

Aktywacja Windows 8.1 Phone

Recommended Posts

Posted

OFFICE 2013 PRO PLUS Offline Activation RETAIL Keys [Retail Edition Only]:

[New Key1]: 6PVPD-CNWDQ-G734C-DG7BM-VQTXK

[Tested working on 1 Dec 2013]

=========================================================================================

OFFICE 2013 VISIO PRO PLUS MSDN RETAIL:

[New Key1]: NCDH3-4R7FX-W3HGV-KDF7V-T28RD

=========================================================================================

OFFICE 2013 PROJECT PRO PLUS MSDN RETAIL:

[New Key1]:

[New Key2]:

Office 2013 Pro Offline Activation MAK Keys [Volume License Edition Only]

ND9QV-R6QV9-KWYYX-Q4X28-DGKKV

Posted

Lista zablokowanych kluczy pakietu Office. NIE UŻYWAĆ!!!

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Ps. musiałem to napisać, gdyż w poście wyżej widzę dwa zablokowane, dawno temu.

Posted

Dzisiaj znow wykonałem aktywacje Windows i Office na kolejnym komputerze :) przebiegla bezproblemowo :)

Klucz Windows: VQVQQ

Klucz Office : 97367

Status obydwu pozycji: Aktywowano!

Posted

Dzisiaj znow wykonałem aktywacje Windows i Office na kolejnym komputerze :) przebiegla bezproblemowo :)

Klucz Windows: VQVQQ

Klucz Office : 97367

Status obydwu pozycji: Aktywowano!

Super! Fajnie, że zostawiasz info dla innych użytkowników. Tak trzymać!! ;)

Posted

@rafalsony

Osobiście tego nie próbowałem, ale możesz zajrzeć tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]      [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

witam skąd wziąć klucze do aktywacji office 2013 bo żadnch nie widze nawet z linku ze stron 6,tylko znak zapytania

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Enjoy.

PS To jest temat aktywacji Windowsa, unikajcie spamowania.

Posted

@crimson

możesz podesłać małą instrukcje jak zrobić backup licencji(aktywacji) tym programem co przesyłałeś: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

mi się pojawiło że muszę wklepać klucz, tylko czy to jest klucz który wklepywałem z końcówką (VQVQQ) czy może ten ciąg liczb co mi podawali w ms.

Posted

Jak już wprowadzisz klucz manualnie (tak jest w wersjach VL niestety) kliknij na przycisk Activation Backup, co zrobi backup token.dat file i zachowaj sobie cały folder ATM gdzieś w bezpiecznym miejscu (pen, nośnik cd, dysk D itp., twój wybór). Po ponownej instalacji systemu i uruchomieniu ATM z tego zachowanego folderu będziesz miał opcję Activation Restore, która przywróci status "aktywowano". Przywrócenie aktywacji zadziała pod warunkiem, że nie będziesz miał drastycznych zmian systemowych i sprzętowych w międzyczasie typu: cpu, gpu, ram, hdd i pod warunkiem, że użyjesz tego samego klucza. Jeżeli będziesz miał problem z ATM możesz również spróbować Microsoft Toolkit on chyba też robi backup jak się nie mylę.

Posted

macie moze jakies klucze pod rtm, zaden z podanych w pierszym poscie nie działa 

proszę bardzo , ale pośpiesz się

slmgr.vbs -ipk GMDYM-NCKGV-V44HG-XJRK3-C36VD -  klucz do aktywacji telefonicznej

Posted

u mnie ten klucz nie działa, wyskoczył komunikat "błąd: 0xC004F069 Uruchom na komputerze system Microsoft Windows w wersji innej niż podstawowa polecenie "slui.exe 0x2a 0xC004F069", aby wyświetlić tekst błędu"

po wpisaniu polecenia wyskakuje "Usługa licencjonowania oprogramowania zgłosiła, że nie odnaleziono identyfikatora wersji (jednostki magazynowej) produktu

w prawym rogu wyświetla się wersja 8.1 pro z programem media center build 9600

Posted

u mnie ten klucz nie działa, wyskoczył komunikat "błąd: 0xC004F069 Uruchom na komputerze system Microsoft Windows w wersji innej niż podstawowa polecenie "slui.exe 0x2a 0xC004F069", aby wyświetlić tekst błędu"

po wpisaniu polecenia wyskakuje "Usługa licencjonowania oprogramowania zgłosiła, że nie odnaleziono identyfikatora wersji (jednostki magazynowej) produktu

w prawym rogu wyświetla się wersja 8.1 pro z programem media center build 9600

musisz mieć zainstalowany system be z tego dodatku media center, albo inny klucz

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information