kapslock Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 pomoże mi ktoś aktywować ta wersje systemu bo juz nie wiem jak próbowalem chyba wszystkiego : pl_windows_8_1_enterprise_x64_dvd_2972029
crimson Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 Poprawione Miałem na myśli, zakodować aby były widoczne dla użytkowników tylko.
Michal90 Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 Miałem na myśli, zakodować aby były widoczne dla użytkowników tylko. A jak to zrobić?
crimson Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 A jak to zrobić? Podczas edytowania lub pisania, podświetl tekst do zakodowania i przyciśnij w kreatorze
kasaki Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 Witam, czy aktywacja tel. jeszcze działa? sprawdzałem kluczyki i poblokowane
Michal90 Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 musisz szukać jakiś nowych kluczyków...
kasaki Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 sprawdzałem dzisiaj te powyżej poleceniem ATO i te poblokowane
kasaki Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Witam, znalazłem coś takiego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] podobno działa !
remek002 Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Witam, znalazłem coś takiego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] podobno działa ! Owszem działa, ale jako "Kopia ewaluacyjna" do 16-01-2014
bullettrain Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Dołączam się do prośby...ma ktoś działające klucze do 8.1...?
Michal90 Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Działający klucz na tą chwile, więc się spieszyć Windows 8.1 RTM Pro Offline Activation RETAIL Keys: slmgr.vbs -ipk NWYXD-BWK48-BMC8T-6PTGT-XP73H
bullettrain Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Dzięki...ale niestety już zablokowany...
xion Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Michal90 Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 spróbuj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
crimson Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Post z kluczami edytowany [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Gringo Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Chciałem tylko dodać dla osób czekających na klucze do aktywacji przez skype, że do aktywacji telefonicznej można użyć klucze MAK online, a tych jest pod dostatkiem. Nie trzeba wcale czekać na te 2-3 tygodniowo do aktywacji offline. Sprawdzone 2 dni temu i działa.
rokr Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Chciałem tylko dodać dla osób czekających na klucze do aktywacji przez skype, że do aktywacji telefonicznej można użyć klucze MAK online, a tych jest pod dostatkiem. Nie trzeba wcale czekać na te 2-3 tygodniowo do aktywacji offline. Sprawdzone 2 dni temu i działa. Możesz napisać o tej metodzie coś więcej i skąd wziąść te klucze?
bobik123xx Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Możesz napisać o tej metodzie coś więcej i skąd wziąść te klucze? Windows 8.1 Pro/Enterprise Online Activation MAK Key slmgr.vbs -ipk 4R6KN-TWVVD-JGD3D-HQ8HY-VQVQQ Dalej lecisz tak jak przy aktywacji przez tel. Przed chwilą sprawdzałem i poszło bez problemu.
crimson Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Kluczyki odświeżone [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Gringo Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Możesz napisać o tej metodzie coś więcej i skąd wziąść te klucze? Łopatologicznie chodzi o to, że jeżeli znajdziesz kluczyk o nazwie Windows 8.1 Pro/Enterprise Online Activation MAK Key lub Windows 8.1 Pro/Enterprise Offline Activation MAK Key oba zadziałają. Online oznacza pierwotnie, że można aktywować przez KMS a nie Skype, jak się okazuje w przypadku skype też działa i tych kluczy jest więcej. Dla tych którzy zaczynają swoją przygodę z aktywacją dwie istotne informacje: 1. Nie trzeba instalować windows 8.1 by sprawdzić czy klucz działa. Wystarczy pobrać programik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zainstalować i sprawdzić czy klucz zadziała. Po prostu wklejamy znaleziony klucz w pierwsze pole, potem klikamy niżej "Start checking keys". Na dole w przypadku pozytywu pojawi się informacja, że system działa - "work". Jeśli tak się stanie aktywacja systemu na 100 proc. się powiedzie, tylko nie zrobicie byka przy wstukiwaniu numerków. 2. Zabezpiecz po udanej aktywacji swój token/klucz by nie mieć potem problemów z reinstacją systemu, gdyż większość kluczy online przeznaczonych do aktywacji KMS a które działają też przez Skype system podobno nie zapamiętuje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Portalnet Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 a czy sa klucze do win 8.1 pro+wmc aby aktywacja zadziałała online bez dzwonienia ?
Gringo Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 a czy sa klucze do win 8.1 pro+wmc aby aktywacja zadziałała online bez dzwonienia ? Nie ma takich kluczy. Wersję WMC można aktywować jedynie przez Skype.
Portalnet Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 jest windows 8.1+wmc z obrazu wzor - wzt (ten obraz z końca sierpnia) aktywowany telefonicznie , zrobiona jest kopia aktywacji programem MKV 2.4.9, czy jak zainstaluje 8.1+wmc z obrazu z 17 października z MSDN to owa kopia aktywacji zadziała prawidłowo ? no chyba owa systemy nie różnią się niczym oprócz tego dodatku ROLLUP ?
Guest buddynho Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 witam zainstalowalem dzisiaj win 8.1 pro x64 free pl czy jakos tak, probowalem go uaktywnic jednym z kluczy z forum ale ww rozmowie powiedzial mi automaty ze klucz jest pracki bla bla bla. wiec znalazlem inny klucz i wpisuje go w cmd i wyskakuje mi blad uruchom system windows w wersji podstawowej
crimson Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 witam zainstalowalem dzisiaj win 8.1 pro x64 free pl czy jakos tak, probowalem go uaktywnic jednym z kluczy z forum ale ww rozmowie powiedzial mi automaty ze klucz jest pracki bla bla bla. wiec znalazlem inny klucz i wpisuje go w cmd i wyskakuje mi blad uruchom system windows w wersji podstawowej Musisz być pewien, że wpisujesz klucz, który jest zgodny z twoim obecnym systemem.(wersją)
Recommended Posts