Jump to content

Aktywacja Windows 8.1 Phone

Recommended Posts

Posted

Witam,

znalazłem coś takiego:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

podobno działa !

Owszem działa, ale jako "Kopia ewaluacyjna" do 16-01-2014

Posted

Chciałem tylko dodać dla osób czekających na klucze do aktywacji przez skype, że do aktywacji telefonicznej można użyć klucze MAK online, a tych jest pod dostatkiem. Nie trzeba wcale czekać na te 2-3 tygodniowo do aktywacji offline. Sprawdzone 2 dni temu i działa.

Posted

Chciałem tylko dodać dla osób czekających na klucze do aktywacji przez skype, że do aktywacji telefonicznej można użyć klucze MAK online, a tych jest pod dostatkiem. Nie trzeba wcale czekać na te 2-3 tygodniowo do aktywacji offline. Sprawdzone 2 dni temu i działa.

Możesz napisać o tej metodzie coś więcej i skąd wziąść te klucze?

Posted

Windows 8.1 Pro/Enterprise Online Activation MAK Key

slmgr.vbs -ipk 4R6KN-TWVVD-JGD3D-HQ8HY-VQVQQ

Dalej lecisz tak jak przy aktywacji przez tel. 

Przed chwilą sprawdzałem i poszło bez problemu.

Posted

Łopatologicznie chodzi o to, że jeżeli znajdziesz kluczyk o nazwie Windows 8.1 Pro/Enterprise Online Activation MAK Key lub Windows 8.1 Pro/Enterprise Offline Activation MAK Key oba zadziałają. Online oznacza pierwotnie, że można aktywować przez KMS a nie Skype, jak się okazuje w przypadku skype też działa i tych kluczy jest więcej.

Dla tych którzy zaczynają swoją przygodę z aktywacją dwie istotne informacje:

1. Nie trzeba instalować windows 8.1 by sprawdzić czy klucz działa. Wystarczy pobrać programik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zainstalować i sprawdzić czy klucz zadziała. Po prostu wklejamy znaleziony klucz w pierwsze pole, potem klikamy niżej "Start checking keys". Na dole w przypadku pozytywu pojawi się informacja, że system działa - "work". Jeśli tak się stanie aktywacja systemu na 100 proc. się powiedzie, tylko nie zrobicie byka przy wstukiwaniu numerków.

2. Zabezpiecz po udanej aktywacji swój token/klucz by nie mieć potem problemów z reinstacją systemu, gdyż większość kluczy online przeznaczonych do aktywacji KMS a które działają też przez Skype system podobno nie zapamiętuje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

a czy sa klucze do win 8.1 pro+wmc aby aktywacja zadziałała online bez dzwonienia ?

Nie ma takich kluczy. Wersję WMC można aktywować jedynie przez Skype.

Posted

jest windows 8.1+wmc z obrazu wzor - wzt (ten obraz z końca sierpnia) aktywowany telefonicznie , zrobiona jest kopia aktywacji programem MKV 2.4.9, czy jak zainstaluje 8.1+wmc z obrazu z 17 października z MSDN to owa kopia aktywacji zadziała prawidłowo ? no chyba owa systemy nie różnią się niczym oprócz tego dodatku  ROLLUP ?

Guest buddynho
Posted

witam zainstalowalem dzisiaj win 8.1 pro x64 free pl czy jakos tak, probowalem go uaktywnic jednym z kluczy z forum ale ww rozmowie powiedzial mi automaty ze klucz jest pracki bla bla bla.

wiec znalazlem inny klucz i wpisuje go w cmd i wyskakuje mi blad uruchom system windows w wersji podstawowej

Posted

witam zainstalowalem dzisiaj win 8.1 pro x64 free pl czy jakos tak, probowalem go uaktywnic jednym z kluczy z forum ale ww rozmowie powiedzial mi automaty ze klucz jest pracki bla bla bla.

wiec znalazlem inny klucz i wpisuje go w cmd i wyskakuje mi blad uruchom system windows w wersji podstawowej

Musisz być pewien, że wpisujesz klucz, który jest zgodny z twoim obecnym systemem.(wersją)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information