Jump to content

Aktywacja Windows 8.1 Phone

Recommended Posts

Posted

Niestety wtedy dałem d..py i nie zrobiłem backupu aktywacji :(

Skoro tak to procedura jest taka: zainstalować Windows 8.1 Pro, aktywować przez telefon, a później dodać klucz WMC, co da nam Windows 8.1 Pro z programem Media Center

Posted

Skoro tak to procedura jest taka: zainstalować Windows 8.1 Pro, aktywować przez telefon, a później dodać klucz WMC. Ja tak zrobiłem.

Albo aktywować na 180dni a następnie dodać klucz WMC, Też powinno działać :)

Posted

Albo aktywować na 180dni a następnie dodać klucz WMC, Też powinno działać :)

W tamtym roku na Windows 8 działało, później załatali i po dodaniu klucza MC tracisz aktywację.

Posted

W tamtym roku na Windows 8 działało, później załatali i po dodaniu klucza MC tracisz aktywację.

Tak słyszałem, ale instalowałem w tym roku po raz drugi przez WMC, jakoś w lutym, najpierw na 180dni zeby bylo aktywowany i potem dodalem WMC i jak narazie wszystko jest OK.

Posted

Dziwne. Ja tez mam ten klucz promocyjny z tamtego roku i aktywacja po łatce MS wyglądała tak: instalka Windows 8, aktywacja przez KMS na 180 dni, dodanie klucza WMC, co wiązało się z utratą aktywacji, później backup z ATM z czasów przed łatą i wtedy działało. Teraz mam Windows 8.1 PRO aktywowany przez telefon i użyłem klucza WMC do upgradu do "Windows 8.1 Pro z programem Media Center"

Posted

No chyba miałem szczęście. Po formacie kiedyś zapewne tez bede musiał aktywować telefonicznie a potem dodać sobie WMC. 

Narazie W8.1 zaktualizował sie ładne ze sklepu i teraz też mam W8.1  Pro z programem Media Center:)

Posted

No chyba miałem szczęście. Po formacie kiedyś zapewne tez bede musiał aktywować telefonicznie a potem dodać sobie WMC. 

Narazie W8.1 zaktualizował sie ładne ze sklepu i teraz też mam W8.1  Pro z programem Media Center:)

Zrób sobie backup obecnej aktywacji.

Posted

Tak i wrzuć gdzieś na zewnętrzny nośnik albo w chmurkę

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Tak i wrzuć gdzieś na zewnętrzny nośnik albo w chmurkę

Wiesz co poprzednim razem tak zrobiłem i nie siadło;/

No bo instalowalem wersje Pro a miałem backup Pro+WMC i chyba coś nie pasowało...

Posted

W takim wypadku skoro masz backup z lutego, instalujesz windows 8, aktywujesz przez kms, dodajesz wmc co wywala aktywację i wtedy robisz Restore Activation przez ATM, tak jak pisałem wcześniej, a później robisz aktualizację do Windows 8.1 przez sklep.

Posted

A myślisz że jak kiedyś zainstaluje W8.1 Pro, aktywuje na 180dni, dodam WMC to bede miał system aktywowany?

A nawet jak nie to czy jak przywróce mój backup co zrobiłem po aktualizacji do W8.1 to bedzie system aktywowany?

Posted

Bardziej chodzi mi o to że  instaluje windows 8.1, aktywuje przez kms, dodaje wmc co wywala aktywację i wtedy robie Restore Activation przez ATM.

Czy wtedy wróci mi aktywacja?

Posted

nie moge aktywować , po podaniu grup poprzez skype babka nie podaje kodu tylko odsyła na strone ms

uzyłem tego klucza

73RYF-NDRMX-PGGKM-67FBK-DYFDH
Posted

Zablokowany! Instalation ID to jest te 9 bloków cyfr od 1 do 9, ale nieważne. Jaki system chcesz aktywować 8 czy 8.1?

ja 8.1 enterprise build 9600 x64

a co to ? TMQG7 IN: 3082961?? co przedmówca napisał?

Posted

Takie coś znalazłem:

RETAIL system Windows 8.1 Pro i WMC Offline klucze aktywacyjne [Retail Edition Only]:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information