Jump to content

Aktywacja Windows 8.1 Phone

Recommended Posts

Posted

Przykład

To jest identyfikator instalacji po wywołaniu slui i wybraniu kraju pojawi się jak nacisniej dalej.

ID: 3031362 - 2408092 - 0617983 - 5275092 - 0076265 - 2133841 - 4151901 - 5421530 - 8793440

A klucz jego ostatnie 5 znaków (ten który wpisałaś w czasie aktywacji)

Przykład:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Posted

A mogę w ten sam sposób aktywować 8.1 enterprise, czy muszę system znowu przeinstalowywać? ;)

Posted

Sposób na pewną aktywacje bez dzwonienia.

Aktywacja win 8.1 

Ściągamy paczkę Windows 8.1 RTM Aktywator.zip
z tąd [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]*2c1/Windows+8.1+RTM+Aktywator,3170990153.zip

Wypakowujemy i postępujemy zgodnie z instrukcją.

Instrukcja aktywacji.

1. Instalujemy Windows 8.1 pro lub enterprise x86 lub x64. Bardzo ważne po instalacji nie łączymy kompa z Internetem
2. Uruchamiamy program Winact 1.4.1 jako administrator, przechodzimy do zakładki Option i klikamy na Unistall product key. Wyświetli nam się komunikat o udanym usunięciu klucza produktu.
3. Wchodzimy do folderu A9600e –xxxxx gdzie x oznacza zainstalowaną wersje systemu. W folderze uruchamiamy A9600E jako administrator, czekamy aż bat zakończy pracę i wyświetli nam komunikat na którym klikamy OK.
4. Resetujemy system a następnie łączymy się z Internetem .
5. Skończone system został aktywowany  teraz możemy spokojnie ściągać aktualizacje nie zaszkodzi to naszej aktywacji.

Aktywacja działa 100% testowałem u siebie!!!!!!!

Posted

Zainstalowalem Windows 8.1 RTM X64 PL z tego forum i przy probie aktywacji przez cmd z kazdym kluczem wywala mi "Błąd: 0x080070422 Uruchom na komputerze z systemem Microsoft Windows w wersji innej niż podstawowa polecenie "slui.exe 0x2a 0x80070422", aby wyświetlić tekst błędu.".

Wie ktos jak temu zaradzic?

Posted

Mam ten sam problem, zainstalowałem 8.1 na zarejestrowanego Win 8 i teraz nie mogę zmienić klucza, przy każdej probie wywala Windows Script Host Error 0xC004F069 - opis bledu: Usluga licencjonowania oprogramowania zglosila, ze nie odnaleziono identyfikatora wersji produktu.

Posted

Tak

Spudłuj tego sposobu aktywacji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 

Niestety musisz zainstalować system jeszcze raz inaczej nie zadziała. i nie podłączaj kompa do netu po instalacji zadziała na 100%

Posted
Hej, myślicie że jak zainstaluje Windows 8.1 potem dodam WMC kluczem który dostałem od MS rok temu jak jeszcze rozdawał i mozna było aktywować Windows 8, to 8.1 też sie aktywuje?

Pytam sie bo bede wymienial dysk i sie zastanawiam czy ten mój klucz WMC bedzie też działał przy W8.1...

Posted

u mnie aktywowało po wpisaniu keya z win 8 z WMC (który otrzymałam w ub.roku)

Czyli instalowałaś tylko W8.1 ( a nie aktualizując ze sklepu) dodałaś WMC wpisałaś klucz od MS i system masz aktywowany tak?

Posted

miałam 8 PRO z WMC...zainstalowałam ze sklepu ok.3.5 GB aktualizację i potem wkleiłam klucz który miałam wcześniej od M...u do WMC

A to niepotrzebnie wklejałaś jakiś klucz(przynajmniej ja nie musiałem) bo po prostu pobrałem W8.1 ze sklepu i sie zainstalował bez problemów.

Mi chodzi o to czy ktoś instalował tym kluczem osobno W8.1 i się aktywowało wszystko ok..

Posted

Sposób na pewną aktywacje bez dzwonienia.

Aktywacja win 8.1 

Ściągamy paczkę Windows 8.1 RTM Aktywator.zip

z tąd [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]*2c1/Windows+8.1+RTM+Aktywator,3170990153.zip

Wypakowujemy i postępujemy zgodnie z instrukcją.

Instrukcja aktywacji.

1. Instalujemy Windows 8.1 pro lub enterprise x86 lub x64. Bardzo ważne po instalacji nie łączymy kompa z Internetem

2. Uruchamiamy program Winact 1.4.1 jako administrator, przechodzimy do zakładki Option i klikamy na Unistall product key. Wyświetli nam się komunikat o udanym usunięciu klucza produktu.

3. Wchodzimy do folderu A9600e –xxxxx gdzie x oznacza zainstalowaną wersje systemu. W folderze uruchamiamy A9600E jako administrator, czekamy aż bat zakończy pracę i wyświetli nam komunikat na którym klikamy OK.

4. Resetujemy system a następnie łączymy się z Internetem .

5. Skończone system został aktywowany  teraz możemy spokojnie ściągać aktualizacje nie zaszkodzi to naszej aktywacji.

Aktywacja działa 100% testowałem u siebie!!!!!!!

Posted

Windows 8.1 RTM Pro WMC Offline Activation RETAIL Keys

Stand:22.10.2013

slmgr.vbs -ipk GDWBT-CRJXX-N4H4H-R8HP6-D3TB3

slmgr.vbs -ipk GPX3F-4HKND-C3MJX-YVX3G-4M2M3

slmgr.vbs -ipk GWXGC-644MR-H3NBB-8HYF9-2YQJD

slmgr.vbs -ipk H2GGT-7J8NT-6TCV6-8VMTT-3V3JD

slmgr.vbs -ipk GY8GQ-TJD43-NQXDK-7CXBP-27GB3

slmgr.vbs -ipk H6KK3-WYXHD-3DH9N-9XXCR-YR9WD

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information