Jump to content

Aktywacja Windows 8.1 Phone

Recommended Posts

Posted

Witam.Ma ktoś działający klucz instalacyjny do win 8.1 rtm x64 pro.

Dwa posty powyżej podałem link do działajacych aktywatorów. Potrzebujesz okulary?

Posted

witam wszystkich

mam do was taką sprawę. mam windowsa 8.1 pro VL 64 bit pl. aktywowanego przez telefon i zrobiłem sobie kopie aktywacji. teraz pobieram wersję z update " pl_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048328.iso"multiple editions.

czy jak kiedyś przeinstaluję winde tą wersją z updatem to czy aktywacja z kopi przejdzie czy nie ?.

Posted

witam wszystkich

mam do was taką sprawę. mam windowsa 8.1 pro VL 64 bit pl. aktywowanego przez telefon i zrobiłem sobie kopie aktywacji. teraz pobieram wersję z update " pl_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048328.iso"multiple editions.

czy jak kiedyś przeinstaluję winde tą wersją z updatem to czy aktywacja z kopi przejdzie czy nie ?.

Raczej nie przejdzie ale warto spróbować.

Posted

w sprzęcie nic nie jest zmieniane i raczej w najbliższym czasie nie będzie. na razie nie będę tego sprawdzał bo winde instalowałem niedawno. a czy aktywacja z kopi może nie pójść dlatego że mam VL a ta wersja nie jest VL czy przez sam update?

Posted

w sprzęcie nic nie jest zmieniane i raczej w najbliższym czasie nie będzie. na razie nie będę tego sprawdzał bo winde instalowałem niedawno. a czy może aktywacja z kopi nie pójść dlatego że mam VL a ta wersja nie jest VL czy przez sam update?

jeżeli masz różnicę w licencjonowaniu VL i Retail to na pewno nie przywrócisz aktywacji.

Posted

a czy z tą wersją jak już się pojawi na forum "pl_windows_8.1_professional_vl_with_update_x64_dvd_4050504.iso" też może być taki problem?

Posted

@[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czyli jak zechce zainstalować winde z nowego obrazu z update z VL to i tak pozostanie tylko ponowna aktywacja przez telefon?

Posted

Witam

Jakim programem najlepiej zrobić backup aktywacji i w przypadku reinstalacji "przywrócić" aktywację? Win 8.1 Pro with Update. System aktywowany telefonicznie.

Advanced Tokens Manager 3.5 RC5

Powiedz kolego drogi czy wykorzystałeś klucz do RTM 8.1 ten sam co RTM 8.1 with Update?

Posted

Klucze:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

W spojlerze lepiej wygląda + usunąłem "retail" klucze ///dareckibmw

Guest Greegg
Posted

Witam

Mam pytanie,posiadam Acera z Windows 7 wyrzuciłem go i zainstalowałem 8,1 pro nie mogę w żaden sposób  aktywować go ? czemu ?

Posted

Witam

Mam pytanie,posiadam Acera z Windows 7 wyrzuciłem go i zainstalowałem 8,1 pro nie mogę w żaden sposób  aktywować go ? czemu ?

Uzyj aktywatora, dziala 100%     [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Jak ktoś ma już zrobioną kopię aktywacji windowsa 8.1 pro VL 64bit to można przywrócić ją po zainstalowaniu z obrazu windowsa 8.1 pro VL 64bit with Update. 

Posted

@pepe88  @Wszyscy

Można. W moim przypadku do backup-u, a później przywrócenia aktywacji użyłem Advanced Token Menager.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information