Jump to content

Aktywacja Windows 8.1 Phone

Recommended Posts

Posted

miałem  "w8.1 pro+wmc" aktywowany telefonicznie na stale, dzisiaj wymieniłem kartę sieciowa wifi w laptopie i aktywacje wywaliło, znowu napis na pulpicie i w menu system ze produkt nie aktywowany - czy tak powinno być ze wymiana jakiegoś podzespołu powoduje dezaktywacje aktywacji?

miałem zrobiona kopie aktywacje programem MKT, niestety nie chce przywrócić

czy to oznacza ze znowu musze szukać numeru seryjnego do w8.1pro+wmc, dzwonic do Ms i od nowa aktywować ?

Tak, musisz jeszcze raz znaleźć klucz i ponownie aktywować. :(

Posted

myślałem ze tylko wymiana płyty głównej takie cos powoduje, wiec znalezienie klucza do "8.1pro+wmc" to istny cud :(,

chyba przejdę na kms pico i aktywacje na 45 dni która będzie się co 45 dni odnawiac

Posted

Aż tak lubisz WMC? Aktywuj sobie 8.1 PRO kluczem, z kilku postów powyżej.

ktora wersje pro zainstalować do tego klucza - retail (czyli te old z sierpnia) czy vl ? bo chyba pozegnam sie z WMC i zostane na samym pro

Posted
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

lub

Windows 8/8.1 RTM Pro  WMC RETAIL

Posted

Czy tak ciężko jest uzyć aktywatora [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]do aktywacji i mieć spokój?

Chyba zacznę rozdawać "nagrody" za pytanie sie o kradzione klucze.

Posted

Niestety żaden z podanych kluczy już nie działa.

Ponawiam więc prośbę o działający klucz do aktywacji telefonicznej.

Wszystkie sprawdzone osobiście.

Posted

prosze o pomoc ,gdy chce akywowac ,koleś podczas rozmowy prosi mnie żeby mnie zweryfikować np. numer 11 ,klikam i powtarza trzy razy i się rozłacza , nie wiem co dalej robić

Posted

prosze o pomoc ,gdy chce akywowac ,koleś podczas rozmowy prosi mnie żeby mnie zweryfikować np. numer 11 ,klikam i powtarza trzy razy i się rozłacza , nie wiem co dalej robić

Może to nie 11.

Posted

Witam,

mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego mam następujący błąd niezależnie jaki klucz wpisuję:

Błąd: 0xC004F069 Uruchom na komputerze z systemem Microsoft Windows w wersji innej niż podstawowa polecenie "slui.exe 0x2a 0xC004F069", aby wyświetlić tekst błędu.

Wpisywałem już setki kluczy i KAŻDY wywala ten sam błąd. Proszę o pomoc.

Posted

Masz do wyboru dwa aktywatory ktore dzialaja na 100%; [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information