Guest -pi@trek-93 Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 nie często nie gęsto tyle powiem , takie marudzenie .. ja mam pena za 15 zeta 4 GB i tyle razy instalowałem systemy windows i linux i nic ... pendrive pendrivowi nie równy jest tyle w temacie Quote Link to post Share on other sites
gość01 5 Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 USUNĄŁEM Quote Link to post Share on other sites
Kyukan91 0 Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Witam, mam takie drobne pytanko, mianowicie czy po instalacji wersji bonus 2 da radę zainstalować normalnie sterowniki zewnętrzne od producenta do drukarki i będzie śmigać ? Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,124 Posted February 16, 2016 Author Report Share Posted February 16, 2016 Powinno dać rade wsparcie zostało Quote Link to post Share on other sites
gość01 5 Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 USUNĄŁEM Quote Link to post Share on other sites
guciu1430 0 Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 witajcie skasowałem sobie folder z odblokowaniem ramu,potrzebuje tego pliku,mam 3gb a dostepne jest 2gb podziekował skasowałem ten z pulpitu,ten windows pozostał Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,124 Posted March 3, 2016 Author Report Share Posted March 3, 2016 skrot z pulpitu czy folder tolbax w windows bo tam to jest Quote Link to post Share on other sites
javenty1 0 Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Czy Mógłby mi Ktoś pomóc z tą literą z z kreseczką? Przypomnę jeszcze raz, że ta sytuacja jest u mnie, na tym modzie > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], wcześniej na zwykłym Windows 8,1 x64 Pro też to miałem po zainstalowaniu Advanced System Care Pro v8,2. Tak samo jest u sąsiada po zainstalowaniu tego moda > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] >a dokładniej tej wersji > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z Poważaniem wolfwhite1608 Sorry że coś powiem trafia mnie jak zaawansowany użytkownik ma problem skoro nie dajesz sobie rady wgraj oryginalny w7 i po kłopocie i nie stękaj co chwila że to że tamto w firmie informatycznej z miejsca pokazali by ci get out .... pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
mikita103 3 Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 przy starcie masz wybor czy zwykly czy z obsluga 128 giga musisz wybrac 128 g mozesz nawet ustawic w msconfog to na stale jako domyslne mozesz nawet ustawic w msconfog to na stale jako domyslne jak to sie robi???? Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,124 Posted April 29, 2016 Author Report Share Posted April 29, 2016 Usuwasz wpis do zwyklej wersji a zostawiasz 128 lkub tutaj ustawiasz Quote Link to post Share on other sites
m4rcink 0 Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Czy ktoś może spotkał się w tej wersji z przypadkiem że po instalacji tej kompilacji i odpaleniu aktualizacji Windows Update system przy ponownym uruchomieniu zgłasza błąd: Windows failed to load because the kernel is missing, or corrupt.File: \Windows\system32\ntkrnlpa.exe 0xc000000f Naprawianie systemu nic nie znalazło, przeniesienie pliku ntkrnlpa.exe z instalki na dysk i 3 innych plików pomogło pominąć problem z bootowaniem ale po bootscreenie wyświetla się BSOD 0x0000006B do którego błędu też się zastosowałem i usunąłem plik z danego folderu i dalej nic. Już mi się nie chce instalować systemu 5 raz z kolej (ThinPC 2 razy bo problem z touchpadem, klawiaturą i kartą nvidia optimus) a tą kompilacje z powyższego powodu 3 już raz. Netbook Asus 1015PN na którym musi być jakiś lekki windows 7 i do tego najlepiej starter bo tylko wtedy działa przełączanie grafiki ze zintegrowanej na nvidię i odwrotnie Wcześniej nie pamiętam ale chyba też miałem tą wersję ale nie było z nią żadnych problemów a przy zmianie dysku na SSD chciałem postawić system na świeżo Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,124 Posted May 27, 2016 Author Report Share Posted May 27, 2016 cos musi byc po twojej stronie tyle co jest ten mod io jakos sie nikt na to nie uzalał jakby byl nowka to rozumiem Quote Link to post Share on other sites
gość01 5 Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 USUNĄŁEM Quote Link to post Share on other sites
cyshe 4 Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 ma ktoś linka do wersji BONUS ta z wywalonym IE,bo chciałem wgrać na lapka edit: znajomej wgram,bo laptopik troche stary,2gb ramu i zwykła 7,z antywirem itd,odpala się meeegaaa długo hehe,może uda się przywrócić mu szybkość Quote Link to post Share on other sites
k3vin 868 Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 ma ktoś linka do wersji BONUS ta z wywalonym IE,bo chciałem wgrać na lapka Albo poczekasz trochę, aż hosting będzie trochę odciążony, albo pobierzesz większego kastrata Bonus 2 od autora, albo reupload ode mnie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
cyshe 4 Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 właśnie troche muli,ledwo 100kb/s z tych linków idzie ;p a ta wersja na CD to bez problemowo też wgra się RUFUSEM na pendriva??? Quote Link to post Share on other sites
k3vin 868 Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 Zawsze wgrywam na pendrive Rufusem, z tym modem też nie miałem problemów. A jeśli ściąga Ci tak wolno, to pobieraj przez akcelerator, typu jDownloader, czy IDM. Mi leci z tych hostingów zawsze full łączem. Quote Link to post Share on other sites
cyshe 4 Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 a już trudno,poczekam te 50 minut,zrobie drinka,na spokojnie,szamke,moze już się pobierze dzięki za odp Quote Link to post Share on other sites
gruby33 0 Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Witam. Wiem, że demonem prędkości ten notebook nie jest i raczej nadaje się już jako duży powerbank ale musi jeszcze trochę w miarę sensownie podziałać. Czy ta wersja nada się do 1GB ram i Intel Atom N2600, czy jest jeszcze jakaś lżejsza? P.S i czy jest w niej język rosyjski przy instalacji? Quote Link to post Share on other sites
Dziadek13 121 Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Podziała śmiało instaluj kup w jednej kości 2GB ramu i podmien z 1GB ram będziesz miał 2GB działa na 100%. Co do języka to twórca pisze że: Usuniete:Ekran powitalny, Dźwieki zdarzeń, Przykładowa Muzyka i Video,Wydaszacze, Przykładowe obrazy, Pomoc, Wsparcie mowy, Wszystkie języki (polski został) Quote Link to post Share on other sites
eldo999 4 Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 "czy jest w niej język rosyjski przy instalacji?" Niema ale można dograć - Vistalizatorem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
Guest koper Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Czy na moim kompie mogę zainstalować? Takiego mam kompa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
M4T 3,471 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Czy na moim kompie mogę zainstalować? Takiego mam kompa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tak możesz Quote Link to post Share on other sites
Guest koper Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Zanim zainstaluję muszę zabezpieczyć wszystkie sterowniki? Quote Link to post Share on other sites
M4T 3,471 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Zanim zainstaluję muszę zabezpieczyć wszystkie sterowniki? No chyba logiczne że po instalacji trzeba sterowniki od nowa instalować Quote Link to post Share on other sites
Guest koper Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Pytam o drukarkę Brother DCP-J132W Printer bo pisało, że sterowniki zostały usunięte. Quote Link to post Share on other sites
M4T 3,471 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Pytam o drukarkę Brother DCP-J132W Printer bo pisało, że sterowniki zostały usunięte. Ręcznie będziesz musiał doinstalować Quote Link to post Share on other sites
Guest koper Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Już zrobiłem kopię wszystkich sterowników programikiem DoubleDriver - wszystko widać, mam w folderach stery, a ponawiam pytanie ile zajmuje Win7Mini po zainstalowaniu? Dobra wiem zajmuje 5,40 GB. Przeczytałem w internecie, że nie można zmienić tapety w Windows Starter? Obsłuży 4 GB RAMu? Quote Link to post Share on other sites
M4T 3,471 Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 (edited) Przeczytałem w internecie, że nie można zmienić tapety w Windows Starter? w normalny sposób nie można ale zmienić się da Obsłuży 4 GB RAMu? Można odblokować obsługę ale po co ?? Kto świadomy instaluje startera na 4gb ramu Edited August 10, 2016 by M4T Quote Link to post Share on other sites
Guest koper Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Chodzi mi o to, żeby mieć jak najmniejszy Windows, żeby jak najszybciej robiło mi kopię partycji przez Ghosta bym mógł łatwo i szybko przywracać system bez reinstalacji Windowsa. Zależy mi na wersji Mini i na RAMie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts