Mr.T 9,123 Posted June 21, 2015 Author Report Share Posted June 21, 2015 Ten Twój Mod zobaczy 1,5 GB ram ? tak zobaczy Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] VISTA i i nstalowac w trybie zgodnosci Mr.T ale nie mogę odnaleźć na stronie Asusa tych sterowników gdzie mam ich szukać, w której kategorii? Odpisz Proszę Cię bo szukam i szukam i nie widzę, w wyszukiwarkę jak wpiszę identyfikator sprzętu to też na stronie asusa nic nie wyszukuje. tak zobaczy Potrzeba włączyć Twój Patch, z folderu Pierwsze Kroki czy bez Patcha ma zobaczyć ? Quote Link to post Share on other sites
Guest znaffca Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 to sa zbedne rzeczy : ACPI/ATK0110ACPI/PNPB006ACPI/PNPB02FACPI/PNP0700 USB/VID_04AC8&PID_307B&REV0100 Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,123 Posted June 21, 2015 Author Report Share Posted June 21, 2015 czy bez Patcha ma zobaczyć ? Bez Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 to sa zbedne rzeczy : ACPI/ATK0110 ACPI/PNPB006 ACPI/PNPB02F ACPI/PNP0700 USB/VID_04AC8&PID_307B&REV0100 exe98 dlaczego tak Twierdzisz? Ten ostatni jest od Kamerki do skype. Bez Mr.T obojętne jest to do którego slotu włożymy tą kość 512 MB Ram? Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,123 Posted June 21, 2015 Author Report Share Posted June 21, 2015 Mr.T obojętne jest to do którego slotu włożymy tą kość 512 MB Ram? tak Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 tak Dzięki Mr.T za odpowiedź Czy Mógłbyś pomóc z tymi sterownikami? Bardzo Ciebie proszę o to. Z Poważaniem wolfwhite1608 Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,123 Posted June 21, 2015 Author Report Share Posted June 21, 2015 Wiesz ile to szukania i kombinowania wpisujesz w google i probujesz po kolei Quote Link to post Share on other sites
Guest znaffca Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 whitewolf1608 ostatniego nie znajdywalo mi, wiec uznalem za niewazne (zle podales ) Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Wiesz ile to szukania i kombinowania wpisujesz w google i probujesz po kolei Mr.T a może Masz pomysł jaki menedżer sterowników, włączyć aby wyszukał te brakujące? Próbowałem Driver Booster v3,2 Professional, ale pokazuje że PC Camera jest odłączona i Mam takie opinie że driver booster v 3,2 Pro, różni się tym od innych menadżerów, że ściąga stery ze stron producentów w aktualnych wersjach. Mam również taki problem i to się dzieje na każdym systemie Windows u kumpla też, na Twoim Modzie Mr.T. Jak próbuję zrobić literę z z kreseczką czyli ziet, to włączają mi się niebieskie ramki do zrzutów ekranu, screeny poniżej załączam. Ten problem zaczął występować po zainstalowaniu Advanced System Care Professional. Z Poważaniem wolfwhite1608 whitewolf1608 ostatniego nie znajdywalo mi, wiec uznalem za niewazne (zle podales ) exe98 prawdopodobnie jednego znaczka nie przepisałem i dlatego Tobie nie znajduje, postaram się to zweryfikować. Driver Booster v 3.2 Professional, pokazuje że urządzenie jest odłączone, ta kamera PC. Masz jakieś pomysły ? Quote Link to post Share on other sites
yarek35 10 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Witam korzystałem z tego ale wyszukuje mnóstwo sterów [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
xbmcc 0 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Mr. T - czy to normalne, że po aktualizacji znika usługa windows update? Quote Link to post Share on other sites
n1Lisu 0 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 System działa świetnie ! Tylko mam pytanie czemu po wgraniu paru aktualizacji przez WU po restarcie nagle WU wraz z całą usługą w services.msc znika :OOOO ??? Zna ktoś odpowiedź ? Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,123 Posted June 22, 2015 Author Report Share Posted June 22, 2015 Mr. T - czy to normalne, że po aktualizacji znika usługa windows update? System działa świetnie ! Tylko mam pytanie czemu po wgraniu paru aktualizacji przez WU po restarcie nagle WU wraz z całą usługą w services.msc znika :OOOO ??? Zna ktoś odpowiedź ? dziwne sprawdze Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Witam korzystałem z tego ale wyszukuje mnóstwo sterów [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] yarek35 Driver Booster 3,2 Professional pokazuje że kamerka jest odłączona, mimo tego że kable są podpięte i przez to nie może pobrać sterowników. Ten [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] korzysta ze swojej bazy sterów, czy ściąga aktualne se stron producentów? Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,123 Posted June 22, 2015 Author Report Share Posted June 22, 2015 dziwne sprawdze Rzeczywiscie znika dziwne ale takiego malenstwa sie nei aktualizuje Quote Link to post Share on other sites
xbmcc 0 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Mr. T: a jak z bezpieczeństwem bez aktualizacji? Quote Link to post Share on other sites
n1Lisu 0 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Rzeczywiscie znika dziwne ale takiego malenstwa sie nei aktualizuje kombinowałem z przywracaniem systemu i doszło do tego że zainstalowałem wszystkie aktualizacje oprócz jednej która nie chce się zainstalować "Narzędzie System Update Readiness Tool dla systemu Windows 7 (KB947821), a i jeszcze jedna KB3035583 która informuje o Windows 10 Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,123 Posted June 22, 2015 Author Report Share Posted June 22, 2015 Mr. T: a jak z bezpieczeństwem bez aktualizacji? kombinowałem z przywracaniem systemu albo takie malenstwo albo aktualizacjie najwazniejsze byly wgrane wiec mozna wylaczyc WU Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Czy Mógłby mi Ktoś pomóc z tą literą z z kreseczką? Przypomnę jeszcze raz, że ta sytuacja jest u mnie, na tym modzie > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], wcześniej na zwykłym Windows 8,1 x64 Pro też to miałem po zainstalowaniu Advanced System Care Pro v8,2. Tak samo jest u sąsiada po zainstalowaniu tego moda > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] >a dokładniej tej wersji > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z Poważaniem wolfwhite1608 Quote Link to post Share on other sites
wojtaZ 6 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 ustaw w bios dysk na AHCI Mam tylko IDE i RAID nie mam do wyboru AHCI Quote Link to post Share on other sites
WinSxS 599 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Mam tylko IDE i RAID nie mam do wyboru AHCI Jaka to płyta główna? Bo to chyba na PC instalujesz? Quote Link to post Share on other sites
Guest znaffca Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 wojtaz przelacz na raid Quote Link to post Share on other sites
whitewolf1608 35 Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Witam czy może mi Ktoś odpisać ? Czy Mógłby mi Ktoś pomóc z tą literą z z kreseczką? Przypomnę jeszcze raz, że ta sytuacja jest u mnie, na tym modzie > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], wcześniej na zwykłym Windows 8,1 x64 Pro też to miałem po zainstalowaniu Advanced System Care Pro v8,2. Tak samo jest u sąsiada po zainstalowaniu tego moda [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] >a dokładniej tej wersji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z Poważaniem wolfwhite1608 Quote Link to post Share on other sites
Brodi 3 Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Hp mini 210-3003 (netbook na atomie), to ma 3g i do łączenia się używałem HP Connection Manager, system był org od hp, po reinstalacji tego moda nie działa CM, wyskakuje błąd i program się zamyka. Przeinstalowałem nf, próbowałem moda z 2014 i nadal to samo. To wina usunięcia rozpoznawania mowy jakiś inny bug? Wszystko inne działa. Czy może ktoś poleci jakiś inny soft do łączenia się z Play, w środku siedzi Ericsson F3307 KRD. Quote Link to post Share on other sites
wojtaZ 6 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 wojtaz przelacz na raid Ciągle mam bluescreen! Pomóżcie mi to naprawić... :/ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
Guest znaffca Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 wojtaz reinstalowales windowsa? w biose na default i raz ide, jak nie pojdze to raid. 7b problem z "sterami od dysku" Quote Link to post Share on other sites
wojtaZ 6 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Tak reinstalowałem, ale jak ustawić default ? Tam mam tylko ide i raid. Dodam jeszcze, że ten błąd pojawia się tylko z tym systemem. Kiedy instaluje czystą 7 nie ma żadnego problemu. Quote Link to post Share on other sites
Guest znaffca Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 aaa , katrat do wywalenia lub zintegruj swoje stery od plyty glownej Quote Link to post Share on other sites
wiktorynek 4,112 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Tak reinstalowałem, ale jak ustawić default ? Tam mam tylko ide i raid. Dodam jeszcze, że ten błąd pojawia się tylko z tym systemem. Kiedy instaluje czystą 7 nie ma żadnego problemu. Ustaw na RAID - każdy system od Visty wzwyż ma zintegrowane w systemie sterowniki od kontrolera pamięci masowej popularnie zwanych sterownikami SATA/AHCI/RAID. Żaden mod nie powinien mieć tego wyciętego, ale nie znam rozwiązania dlaczego u ciebie nie chce się zainstalować - tu może pomóc tylko autor moda. Trzeba sobie zdawać sprawę, że modyfikowane systemy, a tym bardziej kastraty mogą mieć losowo pewne problemy na jakiejś konfiguracji sprzętowej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts