skipp 0 Posted April 14, 2020 Report Share Posted April 14, 2020 mozna prosic o odswiezenie linkow (1.11GB) Quote Link to post Share on other sites
bunio1 76 Posted April 14, 2020 Report Share Posted April 14, 2020 Link działa u mnie sprawdź czy nie blokujesz files.fm np. internet orange zmiana dns lub jakiś noscript w przeglądarce [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
forresty 0 Posted May 17, 2020 Report Share Posted May 17, 2020 Używałem ego systemu przez lata i jest bardzo ok. Niestety teraz dodałem druga kość ram i po wgraniu patch'a zaczęly się problemy a wlaściwie koniec problemów bo każda próba zainstalowania np przeglądarki kończy się zwisem całego systemu. Nie bardzo to ogarniam. Może to ma coś wspólnego z kaściami RAM? Mam dwie różne niestety. Pod oryginalnym win7 pracuja perfekcyjnie, ale cały oryginał system trochę chlipie za dużo. miejsca na dysku też. Ktoś ma może jakąś radę aby mozna bylo używać tego? Niestety - dwa razy reinstalowałem i dwa razy crash. Quote Link to post Share on other sites
Nkwd 0 Posted May 24, 2020 Report Share Posted May 24, 2020 W dniu 14.04.2020 o 19:31, bunio1 napisał: Link działa u mnie sprawdź czy nie blokujesz files.fm np. internet orange zmiana dns lub jakiś noscript w przeglądarce [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
johny5000 0 Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Witam. Win7 starter 2k15 zainstalowane 4GB widzi 3.25 mimo łatki oraz w msconfig odznaczone na 0 ;////. Prosze o pomoc Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,123 Posted August 17, 2020 Author Report Share Posted August 17, 2020 nie na wszystkich sprzetach widocznmie dziala system sprzed 5 lat wiesz ile sie mogło zmienic Quote Link to post Share on other sites
johny5000 0 Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 da rade jeszcze cos popróbować ??? Quote Link to post Share on other sites
jsss 0 Posted September 7, 2020 Report Share Posted September 7, 2020 Cześć, Panowie jak zainstalować tą wersje windowsa? może jestem upośledzony, ale nie wiem jak Pobrałem plik iso z WSN-2k15-a4c1634a.zip ł zbotowałem USB i nie odpala mi się instalacja, ustawienia bootowanie w biosie są ok, na innym USB z windowsem działa normalnie. Coś robię źle ? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts