Rapidsebuja Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 Witam Uzytkownicy Androidow zapewne znaja te wtyczke audio... Jest to najlepszy sterownik dzwieku jaki dodychczas stworzono na platforme android. Teraz dostajemy mozliwosc zainstalowania tego sterownika na Windows!!! Sam mam juz zainstalowana Bete i korzystam z niej. Mozliwosc ustawien bedzie niewyobrazalnie szeroka (na androidzie aplikacja ma olbzymie mozliwosci i jest nadal rozwijana) Na razie jest w 4 jezykach: Angielskim, chinskim, jakims innym chinskim i rosyjskim(mozna samemu przetlumaczyc w pliku z rozszezeniem .lan w: ViPER4Windows\Language ) Zzut: Milego uzytkowania [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
max135 Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 Nic tylko teraz zrobić spolszczenie (które już robię) ;D Quote
Rapidsebuja Posted August 19, 2013 Author Report Posted August 19, 2013 To rob bo mi sie nie chce hahahahahahaha Quote
lulek-tm Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Jak postępy z tłumaczeniem ? Chinolski mnie odrzuca, a ENGlish ... Wolałbym jednak DEutsch Quote
max135 Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 jakieś 65 % tłumaczenia bo mam problem z niektórymi znaczeniami słów Quote
mmaciek12 Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Ma to na swoim Blade zainstalowane (wersja 4Android) powiem tyle, po odpowiedniej konfiguracji tanie słuchawki (Panasonic HJE-120) odżyły.Możliwe, że podobny efekt da radę uzyskać i tutaj Quote
Guest Padington Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Witam Wszystkich, Zainstalowałem zgodnie z instrukcją sterownik na win8 i po włączeniu brak jakichkolwiek efektów. Co zrobiłem żle? Quote
newgen1337 Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Nie wiem jak się sprawuje na windzie , ale na androidzie jest to istny kombajn potrafiący zdziałać cuda."Port" to port.A jak wiemy android to zupełnie inna struktura... Ale trzymam kciuki , bo na andku jest naprawdę godny polecenia . Quote
arkhan Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Polecam ten program, z mojego lapka który nadawał się tylko do podłączenia pod wieżę zrobił świetny odtwarzacz dla moich SUPERLUX HD 681 EVO Pomimo mojej dobrej znajomości angielskiego niektórych kwestii nie ogarniam, ale wystarczy sobie płynnie poprzesuwać dany suwaczek i sprawdzić czy coś się zmienia. Oraz proponuję po ustawieniu wszystkiego sprawdzić czy wyłączenie którejś z opcji nie poprawi jeszcze bardziej dźwięku, bo u mnie tak było. Quote
Recommended Posts