wojtaZ Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Witam społeczność WinClub! Zamierzam stworzyć płytkę Live CD z Windows XP , ale nie wiem jak się do tego zabrać. Posiadam już obraz Windows XP. I co dalej? I tutaj moja prośba - opiszecie mi krok po kroku jak to zrobić ? Pozdrawiam wojtaZ
Guest Jakub.K Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Witam społeczność WinClub! Zamierzam stworzyć płytkę Live CD z Windows XP , ale nie wiem jak się do tego zabrać. Posiadam już obraz Windows XP. I co dalej? I tutaj moja prośba - opiszecie mi krok po kroku jak to zrobić ? Pozdrawiam wojtaZ Nie znam się na tym ale jest już tu gotowe Live z 8.1 działa z każdym systemem. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
wojtaZ Posted January 23, 2015 Author Report Posted January 23, 2015 A mi bardzo zależy akurat na czystym XP na płytce. Opiszcie mi tylko jak zainstalować go na płycie.
Guest Jakub.K Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 A mi bardzo zależy akurat na czystym XP na płytce. Opiszcie mi tylko jak zainstalować go na płycie. Przetestowałeś iso? możesz nagrać darmowym prograem CDburnerXP jako iso a nie jako dane lub drugim darmowym ashampoo burning studio . Oczywiście prędkość jak najniższa
Mr.T Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 możesz nagrać darmowym prograem Zainstalowac na plycie nie nagrac czyli jak zrobic LIVE CD z XP czytaj ze zrozumieniem a nie byle tylko pisac
wojtaZ Posted January 23, 2015 Author Report Posted January 23, 2015 Panie Mr.T Czy mógłbyś mi Ty pomóc ? Bo nadal nwm jak utworzyć live cd.
Mr.T Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Panie Mr.T Czy mógłbyś mi Ty pomóc ? Bo nadal nwm jak utworzyć live cd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Recommended Posts