WinXFan Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 Ogłaszam oficjalne zakończenie projektu z powodu braku czasu jak i chęci na dalsze rozwijanie. Ostatnią wersją oficjalną jest v3.0 RC. Link pozostawiam: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6, xdxd23, C9S and 5 others like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted June 20, 2020 Author Report Share Posted June 20, 2020 Obecne błędy, które znalazlem: - fcwin2k.exe nie jest jeszcze w pełni przetłumaczony (wina edytowania heksadecymalnego) - kontrola dźwięków jest po angielsku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJMateuszKwarciany67 Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 I tak miałem oryginalnego kernela po polsku (dziękuje [undefined] za zrobienie przetłumaczonego kernela) WinXFan likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MME Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 ech szkoda a chciałem se go pobrać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoktorMagister Posted January 21, 2021 Report Share Posted January 21, 2021 Przede wszystkim by zainstalować tego KernelEx’a należy mieć zainstalowanego SP4 + najnowsze aktualizacje. Należy pamiętać że WU już nie wspiera aktualizacji dla tego systemu ale w sieci można znaleść paczkę z aktualizacjami zwaną Service Pack 5. Ja tak zrobiłem na dwóch dosyć wiekowych laptopach marki Toshiba, Satellite 1800-554 oraz Satellite 2805-s603. Jak kogoś interesuje, to proszę dać znać, mogę powiedzieć jak ten kernelex działa w rzeczywistości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted January 26, 2021 Author Report Share Posted January 26, 2021 W dniu 21.01.2021 o 20:51, DoktorMagister napisał: Przede wszystkim by zainstalować tego KernelEx’a należy mieć zainstalowanego SP4 + najnowsze aktualizacje. Należy pamiętać że WU już nie wspiera aktualizacji dla tego systemu ale w sieci można znaleść paczkę z aktualizacjami zwaną Service Pack 5. Ja tak zrobiłem na dwóch dosyć wiekowych laptopach marki Toshiba, Satellite 1800-554 oraz Satellite 2805-s603. Jak kogoś interesuje, to proszę dać znać, mogę powiedzieć jak ten kernelex działa w rzeczywistości. z czego dobrze pamiętam, USP5 jest paczką dla angielskiej wersji systemu, a nie polskiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRefuze Posted August 29, 2021 Report Share Posted August 29, 2021 Temat raczej do kosza, A WIELKA SZKODA... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janosik_pat Posted September 20, 2021 Report Share Posted September 20, 2021 Cześć, Walczę z extended kernel i ciągle bez rezultatów. Czy ktoś z was może udostępnić wersję polską ? lub info jak zainstalować którąś z wersji instalatora na win2000pl ?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodracseck Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 Dobry, Takie mam pytanko. Czy jest win2000 zpatchowany na uruchamianie aplikacjii z 2020? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted August 12, 2022 Author Report Share Posted August 12, 2022 Uruchomi jeżeli aplikacja działa pod Windowsem XP W dniu 11.08.2022 o 13:52, vodracseck napisał: Dobry, Takie mam pytanko. Czy jest win2000 zpatchowany na uruchamianie aplikacjii z 2020? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts