Jump to content
WinClub
srom-otnik

Win JG10 x64 2004

Recommended Posts

sromotnik - gdybym zainstalował wersje lite - czy bedzie sklep i update działał - bo mam teraz full x64 pro - byc moze tu wstała by drukarka - tu jest jakis problem z driverami - bo w sieci jest 

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 godzin temu, krzychuxp napisał:

sromotnik - gdybym zainstalował wersje lite - czy bedzie sklep i update działał - bo mam teraz full x64 pro - byc moze tu wstała by drukarka - tu jest jakis problem z driverami - bo w sieci jest 

U mnie działa 

Share this post


Link to post
Share on other sites

wczoraj zainstalowane na świeżo wszystko. Brak jakich kol wiek problemów z tą wersją. Dla mnie jak najbardziej OK. Po zainstalowaniu wszystkiego tak wygląda u mnie to systemowo.  

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minutes ago, kaminskigdynia said:

Fanie. To wersja lite czy pelna

Pełna gdyż robię wiele na kompie i nie chciałbym żeby przy czymś mi padł. Użyto to co w folderze tuning i wszystko elegancko smiga

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

WU jest włączone częściowo, żeby działał Sklep przy dowolnej konfiguracji usług optymalizatora. Jak wyłączę wuauserv to zaraz będzie lament, że nie działa ta odpustowa witryna winshit store i jakieś tandetne paneliki do świecidełek nie działają. Sorry, albo rybki, albo akwarium...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mam problem, nie mogę uruchomić RemoveSPY_AIOv23. Pojawia się na sekundę wiersz poleceń i znika...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Teraz, lkbass napisał:

Mam problem, nie mogę uruchomić RemoveSPY_AIOv23. Pojawia się na sekundę wiersz poleceń i znika...

Bo wszystkie skrypty należy uruchamiać prawym przyciskiem myszy i wybierać opcję Uruchom jako administrator

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minuty temu, srom-otnik napisał:

Bo wszystkie skrypty należy uruchamiać prawym przyciskiem myszy i wybierać opcję Uruchom jako administrator

tak właśnie robię i mam taki problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

jako pierwsze uruchomiłem OOSU10 i ustawiłem tj na załączonym zdjęciu apply all setting. Win jest świeżo zainstalowany, dodatkowo stery

Share this post


Link to post
Share on other sites

Przeinstalowalem system. Uruchomilem skrypt jako pierwszy, jest ok. Wszystko działa. Mam pytanie. Czy ten skrypt wystarczy czy trzeba instalować także OOSU10?

Share this post


Link to post
Share on other sites

u mnie po wifi nadal problem po kablu jest ok - chociaz tez były problemy z instalka - bufor wydruku właczony - wesja full x64 - domyslna optymalizcja - gdyby nie było ok na orginale to bym myslał ze padło wifi w drukarce - po za tym system zaje........

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spróbuj 1909

10 minut temu, krzychuxp napisał:

u mnie po wifi nadal problem po kablu jest ok - chociaz tez były problemy z instalka - bufor wydruku właczony - wesja full x64 - domyslna optymalizcja - gdyby nie było ok na orginale to bym myslał ze padło wifi w drukarce - po za tym system zaje........

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

W ogóle ostatnio MS coś schrzanił w kilku kompilacjach z drukarkami co przyczyniało się do tego że nie można było wydrukować. 1909 i 2004 na pewno oberwały tym błędem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

u mnie po wifi nadal problem

1909 - jak wyzej tez nie działa

sromotnik cały czas siedze na jg2004 - prosze o to co chcesz mi przesłac odnosnie uruchomienia drukaki

Share this post


Link to post
Share on other sites

@[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

 

Próbowałeś nadać użytkownikowi pełne uprawnienia administratora?

 

 

Zainstalowałeś pakiet bibliotek Visual C++ (Może one są Tobie potrzebne)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Win JG10 LTSC x64 -Lite. Drukarka Brother DCP-J105. Żadnych problemów z instalacją sterowników i żadnych problemów z drukowaniem, czy po kablu czy po wi-fi.

Nie trzeba nic kombinować z buforami. Wszystko działa od strzału.

W menu drukarki (na drukarce) trzeba sprawdzić czy wi-fi jest włączone i aktywne.

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minut temu, Geralt Z Rivii napisał:

@srom-otnikNie zrozum mnie źle szanuję twoją pracę wyłączyłem to sobie w usługach ale po jakimś czasie jakby  automatycznie się włączyło i mi syfu narobiło nie wiedzieć czemu

Da się tego pozbyć? reszta oczywiście klasa bez zarzutu :)

Do wyłączenia WU Możesz użyc tego programu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam 

Cos walnęło, system zapętla się przy zamykaniu systemu. 

System zamraża się nie współpracuje, od raza się na parę sekund i znowu zamraża. 

Pewnie coś zainstalowałem dziwnego. 

Jest plus dzisiaj instaluje wersję 1909 i dam znać co w nowej wersji. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information