krzychuxp 2 Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 Quote Link to post Share on other sites
krzychuxp 2 Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 sromotnik - gdybym zainstalował wersje lite - czy bedzie sklep i update działał - bo mam teraz full x64 pro - byc moze tu wstała by drukarka - tu jest jakis problem z driverami - bo w sieci jest Quote Link to post Share on other sites
UgoFantozzi 4 Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 10 godzin temu, krzychuxp napisał: sromotnik - gdybym zainstalował wersje lite - czy bedzie sklep i update działał - bo mam teraz full x64 pro - byc moze tu wstała by drukarka - tu jest jakis problem z driverami - bo w sieci jest U mnie działa Quote Link to post Share on other sites
qlimax20 1 Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 wczoraj zainstalowane na świeżo wszystko. Brak jakich kol wiek problemów z tą wersją. Dla mnie jak najbardziej OK. Po zainstalowaniu wszystkiego tak wygląda u mnie to systemowo. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
kaminskigdynia 15 Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 Fanie. To wersja lite czy pelna Quote Link to post Share on other sites
qlimax20 1 Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 59 minutes ago, kaminskigdynia said: Fanie. To wersja lite czy pelna Pełna gdyż robię wiele na kompie i nie chciałbym żeby przy czymś mi padł. Użyto to co w folderze tuning i wszystko elegancko smiga Quote Link to post Share on other sites
Geralt Z Rivii 10 Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 System jest po prostu rewelacyjny ale po jakimś czasie nie wiem czemu włącza się sam WU i robi Dżihad mi :/ Quote Link to post Share on other sites
srom-otnik 1,627 Posted July 1, 2020 Author Report Share Posted July 1, 2020 WU jest włączone częściowo, żeby działał Sklep przy dowolnej konfiguracji usług optymalizatora. Jak wyłączę wuauserv to zaraz będzie lament, że nie działa ta odpustowa witryna winshit store i jakieś tandetne paneliki do świecidełek nie działają. Sorry, albo rybki, albo akwarium... helix likes this Quote Link to post Share on other sites
lkbass 0 Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 Mam problem, nie mogę uruchomić RemoveSPY_AIOv23. Pojawia się na sekundę wiersz poleceń i znika... Quote Link to post Share on other sites
srom-otnik 1,627 Posted July 1, 2020 Author Report Share Posted July 1, 2020 Teraz, lkbass napisał: Mam problem, nie mogę uruchomić RemoveSPY_AIOv23. Pojawia się na sekundę wiersz poleceń i znika... Bo wszystkie skrypty należy uruchamiać prawym przyciskiem myszy i wybierać opcję Uruchom jako administrator Quote Link to post Share on other sites
lkbass 0 Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 4 minuty temu, srom-otnik napisał: Bo wszystkie skrypty należy uruchamiać prawym przyciskiem myszy i wybierać opcję Uruchom jako administrator tak właśnie robię i mam taki problem Quote Link to post Share on other sites
srom-otnik 1,627 Posted July 1, 2020 Author Report Share Posted July 1, 2020 12 minut temu, lkbass napisał: tak właśnie robię i mam taki problem To coś musiałeś innego użyć, co blokuje działanie tego skryptu lub antywirus Quote Link to post Share on other sites
lkbass 0 Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 jako pierwsze uruchomiłem OOSU10 i ustawiłem tj na załączonym zdjęciu apply all setting. Win jest świeżo zainstalowany, dodatkowo stery Quote Link to post Share on other sites
lkbass 0 Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 Przeinstalowalem system. Uruchomilem skrypt jako pierwszy, jest ok. Wszystko działa. Mam pytanie. Czy ten skrypt wystarczy czy trzeba instalować także OOSU10? Quote Link to post Share on other sites
UgoFantozzi 4 Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Niekiedy przy starcie mam czarny ekran potem musze reset i jest już ok A co do RemoveSPY_AIOv23 u mnie to samo Quote Link to post Share on other sites
krzychuxp 2 Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 u mnie po wifi nadal problem po kablu jest ok - chociaz tez były problemy z instalka - bufor wydruku właczony - wesja full x64 - domyslna optymalizcja - gdyby nie było ok na orginale to bym myslał ze padło wifi w drukarce - po za tym system zaje........ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
srom-otnik 1,627 Posted July 2, 2020 Author Report Share Posted July 2, 2020 Spróbuj 1909 10 minut temu, krzychuxp napisał: u mnie po wifi nadal problem po kablu jest ok - chociaz tez były problemy z instalka - bufor wydruku właczony - wesja full x64 - domyslna optymalizcja - gdyby nie było ok na orginale to bym myslał ze padło wifi w drukarce - po za tym system zaje........ Quote Link to post Share on other sites
piotrk123 2 Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 W ogóle ostatnio MS coś schrzanił w kilku kompilacjach z drukarkami co przyczyniało się do tego że nie można było wydrukować. 1909 i 2004 na pewno oberwały tym błędem. Quote Link to post Share on other sites
krzychuxp 2 Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 u mnie po wifi nadal problem 1909 - jak wyzej tez nie działa sromotnik cały czas siedze na jg2004 - prosze o to co chcesz mi przesłac odnosnie uruchomienia drukaki Quote Link to post Share on other sites
enterprise2000 68 Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Próbowałeś nadać użytkownikowi pełne uprawnienia administratora? Zainstalowałeś pakiet bibliotek Visual C++ (Może one są Tobie potrzebne) Quote Link to post Share on other sites
srom-otnik 1,627 Posted July 3, 2020 Author Report Share Posted July 3, 2020 6 godzin temu, krzychuxp napisał: 1909 - jak wyzej tez nie działa na najnowszej testowej? Quote Link to post Share on other sites
Wieniowaty 12 Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 Win JG10 LTSC x64 -Lite. Drukarka Brother DCP-J105. Żadnych problemów z instalacją sterowników i żadnych problemów z drukowaniem, czy po kablu czy po wi-fi. Nie trzeba nic kombinować z buforami. Wszystko działa od strzału. W menu drukarki (na drukarce) trzeba sprawdzić czy wi-fi jest włączone i aktywne. Quote Link to post Share on other sites
Geralt Z Rivii 10 Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 @srom-otnikNie zrozum mnie źle szanuję twoją pracę wyłączyłem to sobie w usługach ale po jakimś czasie jakby automatycznie się włączyło i mi syfu narobiło nie wiedzieć czemu Da się tego pozbyć? reszta oczywiście klasa bez zarzutu Quote Link to post Share on other sites
Crazy36 100 Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 25 minut temu, Geralt Z Rivii napisał: @srom-otnikNie zrozum mnie źle szanuję twoją pracę wyłączyłem to sobie w usługach ale po jakimś czasie jakby automatycznie się włączyło i mi syfu narobiło nie wiedzieć czemu Da się tego pozbyć? reszta oczywiście klasa bez zarzutu Do wyłączenia WU Możesz użyc tego programu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
kaminskigdynia 15 Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 Witam Cos walnęło, system zapętla się przy zamykaniu systemu. System zamraża się nie współpracuje, od raza się na parę sekund i znowu zamraża. Pewnie coś zainstalowałem dziwnego. Jest plus dzisiaj instaluje wersję 1909 i dam znać co w nowej wersji. Quote Link to post Share on other sites
szymibtw 52 Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 W dniu 3.07.2020 o 07:18, Wieniowaty napisał: Win JG10 LTSC x64 -Lite. Drukarka Brother DCP-J105. Żadnych problemów z instalacją sterowników i żadnych problemów z drukowaniem, czy po kablu czy po wi-fi. Nie trzeba nic kombinować z buforami. Wszystko działa od strzału. W menu drukarki (na drukarce) trzeba sprawdzić czy wi-fi jest włączone i aktywne. Mam ta samą drukarkę i działa mi na każdej wersji od Sromotnika. Quote Link to post Share on other sites
szuwarek102 26 Posted July 6, 2020 Report Share Posted July 6, 2020 Po zainstalowaniu i wgraniu sterowników , po każdym restarcie wyskakuje małe okienko na krótko sterownik karty graficznej brak. To tylko u mnie tak jest czy ktoś się z tym już spotkał. Quote Link to post Share on other sites
szuwarek102 26 Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 Witam czy u was na tej modyfikacji działa wam adobe photoshop 2020. helix likes this Quote Link to post Share on other sites
FILAGOL 1 Posted July 14, 2020 Report Share Posted July 14, 2020 Witam System uzywam od tygodnia postanowiłem przetestować przez jakis czas zanim coś napisze więc system nie działa stabilnie jest szybki jest dobrze zoptymalizowany dodane programy przez Twórcę usprawniają prace z systemem jedyny minus jaki zauwazyłem to taki ze mam wyłączone aktualizacje w systemie od momentu zainstalowania i uczciwie powiem nie wiem jak ma włączyć ponownie usługę update w systemie aby pobierał aktualizacje po za tym system jest świetny więc prosze o odpowiedź i przyłaczam się do prośby wstawiającego ten system testujcie i opisujcie co i jak z systemem aby Tworzący wiedział co ewentualnie poprawić lub zmienic/ dodac gdyz nie jest jasnowidzem Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
srom-otnik 1,627 Posted July 14, 2020 Author Report Share Posted July 14, 2020 10 minut temu, FILAGOL napisał: nie wiem jak ma włączyć ponownie usługę update w systemie aby pobierał aktualizacje Optymalizator Usług - czytamy ze zrozumieniem, co się tam wyświetla. Dużo czytania nie ma, najpierw 2 linijki, a na kolejnym okienku 3 linijki. Tam jest odpowiedź... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts