Jump to content

Win JG10 x64 2004 - archiwum

Recommended Posts

Witam - czy można mieć prośbę do autora modu? Chodzi o stały problem instalacji wersji Home  pomimo klucza Pro z czytywaną z BIOSU. Nie pomagają żadne wpisy ei.ctg   a można by buło dodać  do obrazu.

Postawiony System  Sromotnika   chodzi 2 dzień, i jest ok na razie bez uwag. Wyrazy uznania. / w wersji Home/

7 hours ago, musha said:

Siemka w kazdym poscie piszesz ze w10 to totalnie tonacy okret, co bardziej polecasz uzywać w7? Moglbym tez linuxa tylko jest maly problem ze  gram w gry? Jaki system pod gry?

To już nie te czasy, że na linuksie za bardzo nie pograsz. Jest steam, jest lutris, jest play on linux

Godzinę temu, nowator81 napisał:

Wszystko zrobiłem według instrukcji, również optymalizacje, jednak coś mi blokuje WU. Ale zbytnio to nie przeszkadza. Sterowniki pobrałem sobie ręcznie. Najważniejsze że system stabilny, błyskawiczny jak każdy Twój system. 

Optymalizator usług - wybierasz ustawienia domyślne, restart i można pobierać updaty. Chyba, że używałeś któregoś z narzędzi do telemetrii i zablokowałeś WU...

szymibtw likes this

40 minut temu, ziolko napisał:

Czekam na finalną wersję,a bezprzewodowy wyświetlacz mało mnie obchodzi.

Mnie też nie obchodzi, ale są osoby, które zrezygnują z tego systemu, bo coś gdzieś nie działa tak, jakby tego oczekiwali.

Powtarzam - wersja pełna (tylko tweakowana), musi być niezawodna i każdy jeden, najbardziej egzotyczny sprzęt ma działać idealnie, czy głośnik bluetooth, czy suszarka do włosów, czy wibrator :trollface: Jeśli osiągnę ten poziom satysfakcji, wtedy doszlifuję wersję Lite. Nie wcześniej. Więc nie poganiać, tylko pomóc proszę osiągnąć ten cel.

To ostatnia przeszkoda, żebym uznał pełną wersję 2004 za ukończoną. 

Kto z Was ma wyświetlacz bezprzewodowy - niech się tu wypowie, jak działa.

10 godzin temu, profilm34 napisał:

Hej, naprzykrzam się...przepraszam.....z 10 tki co jest ulta speed...zwanyme szrotem prze Ciebie pod montowanie wesel i grafikę ..... podpowiedz.....

Wiem że polecasz 7kę lecz wolę zdychę

Dzięki

Dla mnie jedyną sensowną alternatywą dla w7 jest JG8.1 Lite. 

Powtarzam - dla mnie. Ktoś inny może przecież instalować co chce, więc nie pytajcie mnie, co jest dla Was dobre!

jorgusek and mbielak012 like this

Sromotniku zrób nam taki Win JG8.1 Pro x64 z windowsa 10 oczywiście lite 

Ta wersja 10 2004 niby wszystko działa ale jest wołem o 10% wolniej od 1909 lite i 10 ltsc .... zam windows waży po wypakowaniu aż 17GB - jestem na nieeeeeeeeeeeeeee

Dużo osób by widziało starszą wersję 10tki w lite przy duzej wydajności ..... 

Jeszcze poczekam na 2004 lite - jak bedzie taki stwór to se dam na luz z tymi nowościami wolniejszymi od 1709 gdzie wszystko było wydajne 

Ta wersja 10 2004 niby wszystko działa ale jest wołem o 10% wolniej od 1909 lite i 10 ltsc .... zam windows waży po wypakowaniu aż 17GB - jestem na nieeeeeeeeeeeeeee
Jeszcze poczekam na 2004 lite - jak bedzie taki stwór to se dam na luz z tymi nowościami wolniejszymi od 1709 gdzie wszystko było wydajne 

Dla ciebie najlepszy będzie linux. Chop poświęca czas i poprawia co się da a co niektórym to mało.

Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka

Lejos, adonx, mbielak012 and 1 other like this

6 godzin temu, profilm34 napisał:

LTSC zainstaluj, ten śmiga wyśmienicie. :)

mbielak012 likes this

Tak mi się przypomniał problem jaki mam na 1909. Discord aby działał push-to-talk w grach potrzebuje uprawnień administratora. Aby więc nie uruchamiać go non stop od nowa kazałem plikowi .exe startować z uprawnieniami. Przez to po uruchomieniu systemu, podczas próby aktualizacji discord wpada w pętle. Co prawda wystarczy go zamknąć i uruchomić ponownie ale nie o to chodzi. Pytanie czy w 2004 będzie to samo zachowanie?