robin Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 1 minute ago, CzarnyPSP said: To dziwne bo u mnie działa normalnie , mam na płycie głównej BT i bez problemu wszystko łączy , pad od PS4 czy słuchawki u mnie też słuchawki działają jak coś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musha Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Siemka w kazdym poscie piszesz ze w10 to totalnie tonacy okret, co bardziej polecasz uzywać w7? Moglbym tez linuxa tylko jest maly problem ze gram w gry? Jaki system pod gry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charon64 Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Witam - czy można mieć prośbę do autora modu? Chodzi o stały problem instalacji wersji Home pomimo klucza Pro z czytywaną z BIOSU. Nie pomagają żadne wpisy ei.ctg a można by buło dodać do obrazu. Postawiony System Sromotnika chodzi 2 dzień, i jest ok na razie bez uwag. Wyrazy uznania. / w wersji Home/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwierzaczek666 Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Chciałem aktualizowac LibreOffice a wyskoczylo takie cudo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] starcraft2fan likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted June 20, 2020 Author Report Share Posted June 20, 2020 Bo w tym g...nym szrocie W10 masz sobie z .msi radzić sam, tzn. folder Temp znajdujący się w katalogu Windows - musisz mu nadać uprawnienia administracyjne. Ja mu nadałem, ale widać odzyskał po czasie domyślne, ograniczone. starcraft2fan and zwierzaczek666 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwierzaczek666 Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Spoko. To ze chodzi o uprawnienia to zaskoczylem wczesniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robin Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 7 hours ago, musha said: Siemka w kazdym poscie piszesz ze w10 to totalnie tonacy okret, co bardziej polecasz uzywać w7? Moglbym tez linuxa tylko jest maly problem ze gram w gry? Jaki system pod gry? To już nie te czasy, że na linuksie za bardzo nie pograsz. Jest steam, jest lutris, jest play on linux Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieniowaty Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 5 minut temu, robin napisał: To już nie te czasy, że na linuksie za bardzo nie pograsz. Jest steam, jest lutrix, jest play on linux Android też na kernelu linuxa a jak wszyscy grają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitay007 Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 @srom-otnik Dzisiaj zainstalowałem jak go nazywasz "szrota" na razie żadnych błędów, pracuje płynnie i stabilnie . Dziękuję za włożoną pracę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowator81 Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Wszystko zrobiłem według instrukcji, również optymalizacje, jednak coś mi blokuje WU. Ale zbytnio to nie przeszkadza. Sterowniki pobrałem sobie ręcznie. Najważniejsze że system stabilny, błyskawiczny jak każdy Twój system. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted June 22, 2020 Author Report Share Posted June 22, 2020 Godzinę temu, nowator81 napisał: Wszystko zrobiłem według instrukcji, również optymalizacje, jednak coś mi blokuje WU. Ale zbytnio to nie przeszkadza. Sterowniki pobrałem sobie ręcznie. Najważniejsze że system stabilny, błyskawiczny jak każdy Twój system. Optymalizator usług - wybierasz ustawienia domyślne, restart i można pobierać updaty. Chyba, że używałeś któregoś z narzędzi do telemetrii i zablokowałeś WU... szymibtw likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profilm34 Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Kiedy finał i lite......? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted June 22, 2020 Author Report Share Posted June 22, 2020 Na razie pracuję z @robinnad rozwiązaniem problemu łączenia się z wyświetlaczem bezprzewodowym. Czy ktoś z Was jeszcze korzysta z tego typu sprzętu i ma problem z połączeniem się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziolko Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Czekam na finalną wersję,a bezprzewodowy wyświetlacz mało mnie obchodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted June 22, 2020 Author Report Share Posted June 22, 2020 40 minut temu, ziolko napisał: Czekam na finalną wersję,a bezprzewodowy wyświetlacz mało mnie obchodzi. Mnie też nie obchodzi, ale są osoby, które zrezygnują z tego systemu, bo coś gdzieś nie działa tak, jakby tego oczekiwali. Powtarzam - wersja pełna (tylko tweakowana), musi być niezawodna i każdy jeden, najbardziej egzotyczny sprzęt ma działać idealnie, czy głośnik bluetooth, czy suszarka do włosów, czy wibrator Jeśli osiągnę ten poziom satysfakcji, wtedy doszlifuję wersję Lite. Nie wcześniej. Więc nie poganiać, tylko pomóc proszę osiągnąć ten cel. To ostatnia przeszkoda, żebym uznał pełną wersję 2004 za ukończoną. Kto z Was ma wyświetlacz bezprzewodowy - niech się tu wypowie, jak działa. Lejos, mbielak012, nudzija and 6 others like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziolko Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Panie Srom-otnik.Odpowiedziałem tylko na pytanie i nikogo nie poganiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profilm34 Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Hej, naprzykrzam się...przepraszam.....z 10 tki co jest ulta speed...zwanyme szrotem prze Ciebie pod montowanie wesel i grafikę ..... podpowiedz..... Wiem że polecasz 7kę lecz wolę zdychę Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted June 23, 2020 Author Report Share Posted June 23, 2020 10 godzin temu, profilm34 napisał: Hej, naprzykrzam się...przepraszam.....z 10 tki co jest ulta speed...zwanyme szrotem prze Ciebie pod montowanie wesel i grafikę ..... podpowiedz..... Wiem że polecasz 7kę lecz wolę zdychę Dzięki Dla mnie jedyną sensowną alternatywą dla w7 jest JG8.1 Lite. Powtarzam - dla mnie. Ktoś inny może przecież instalować co chce, więc nie pytajcie mnie, co jest dla Was dobre! jorgusek and mbielak012 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profilm34 Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 Sromotniku zrób nam taki Win JG8.1 Pro x64 z windowsa 10 oczywiście lite Ta wersja 10 2004 niby wszystko działa ale jest wołem o 10% wolniej od 1909 lite i 10 ltsc .... zam windows waży po wypakowaniu aż 17GB - jestem na nieeeeeeeeeeeeeee Dużo osób by widziało starszą wersję 10tki w lite przy duzej wydajności ..... Jeszcze poczekam na 2004 lite - jak bedzie taki stwór to se dam na luz z tymi nowościami wolniejszymi od 1709 gdzie wszystko było wydajne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorg35 Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 @profilm34 może byś tak sam sobie zrobił win10 a nie ciągle marudzisz @srom-otnik już pisał wielokrotnie że bardzo ciężko jest okroić nowego windowsa,zainstaluj Win 8.1 i już nie marudź,co to koncert życzeń trochę szacunku. . mbielak012 and adonx like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitay007 Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 Sromotniku zrób nam taki Win JG8.1 Pro x64 z windowsa 10 oczywiście lite Ta wersja 10 2004 niby wszystko działa ale jest wołem o 10% wolniej od 1909 lite i 10 ltsc .... zam windows waży po wypakowaniu aż 17GB - jestem na nieeeeeeeeeeeeeee Dużo osób by widziało starszą wersję 10tki w lite przy duzej wydajności ..... Jeszcze poczekam na 2004 lite - jak bedzie taki stwór to se dam na luz z tymi nowościami wolniejszymi od 1709 gdzie wszystko było wydajne Dla ciebie najlepszy będzie linux. Chop poświęca czas i poprawia co się da a co niektórym to mało. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Lejos, adonx, mbielak012 and 1 other like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-RKI- Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 6 godzin temu, profilm34 napisał: Sromotniku zrób nam taki Win JG8.1 Pro x64 z windowsa 10 oczywiście lite Ta wersja 10 2004 niby wszystko działa ale jest wołem o 10% wolniej od 1909 lite i 10 ltsc .... zam windows waży po wypakowaniu aż 17GB - jestem na nieeeeeeeeeeeeeee Dużo osób by widziało starszą wersję 10tki w lite przy duzej wydajności ..... Jeszcze poczekam na 2004 lite - jak bedzie taki stwór to se dam na luz z tymi nowościami wolniejszymi od 1709 gdzie wszystko było wydajne LTSC zainstaluj, ten śmiga wyśmienicie. mbielak012 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
999tomek Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 sromotnik koleżanka się pyta gdzie jest ta obsługa wibratorów bo chce swój podkręcić Eleks likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monsacon Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 Jak przywrócić działanie onedrive ? sorki za zamieszanie znalazłem rozwiązanie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrk123 Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Tak mi się przypomniał problem jaki mam na 1909. Discord aby działał push-to-talk w grach potrzebuje uprawnień administratora. Aby więc nie uruchamiać go non stop od nowa kazałem plikowi .exe startować z uprawnieniami. Przez to po uruchomieniu systemu, podczas próby aktualizacji discord wpada w pętle. Co prawda wystarczy go zamknąć i uruchomić ponownie ale nie o to chodzi. Pytanie czy w 2004 będzie to samo zachowanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted June 27, 2020 Author Report Share Posted June 27, 2020 Lite Home gotowy, pro w przyszłym tygodniu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jorgusek, starcraft2fan, JanKo6 and 2 others like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starcraft2fan Posted June 27, 2020 Report Share Posted June 27, 2020 3 hours ago, srom-otnik said: Lite Home gotowy, pro w przyszłym tygodniu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z ciekawości, czemu pozbyłeś się programiku DWS 2.2.2.2? Był w starszych wydaniach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted June 27, 2020 Author Report Share Posted June 27, 2020 Pierwsze wrażenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek917 Posted June 27, 2020 Report Share Posted June 27, 2020 W wersji PRO nie ma jeszcze lite bo nie wiem czy pobierać.Czy pobrać i sprawdzić Home -Lite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaminskigdynia Posted June 27, 2020 Report Share Posted June 27, 2020 48 minut temu, srom-otnik napisał: Pierwsze wrażenia? Daj nam jeszcze chwilę, dopiero system postawiłem i zainstalowałem offica 2016 jak narazie zero problemów, hp omen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts