jesa Posted May 31, 2020 Report Posted May 31, 2020 poszukuje aktualnych addonow bo znajduje wszystkie stare potrzebuje ccleaner 4.13 najlepiej dziala na xp 7 zip najnowszy aida jakaś najlepiej versja 5 new moon (pale moon) hd tune winamp eusing free registry itd najwazniejsze visual wszystkie wersje net frameworki adobe flash najnowsze itd Quote
ripek Posted May 31, 2020 Report Posted May 31, 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w iso w katalogu soft, cos tam do xp tez mieli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] na samym dole [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pozostale se poszukaj na tej stronie co do przegladarki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 likes this Quote
kitaro Posted May 31, 2020 Report Posted May 31, 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
jesa Posted June 1, 2020 Author Report Posted June 1, 2020 mi chodziło o addony do nlite do integracji Quote
razor1995 Posted June 1, 2020 Report Posted June 1, 2020 Najnowsze chyba są tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Innych raczej nie ma, w 2020 roku nikt już nie moduje Windows XP. Quote
kitaro Posted June 1, 2020 Report Posted June 1, 2020 Ja instaluję czysty XP sp2 - taki mam. Kiedyś integrowałem w nlite, ale jakiś błąd mi wyszedł. To mam zestaw aktualnego oprogramowania - najlepszy. Sterowniki dedykowane do płyty z wyjątkiem grafiki i LAN - to już od producenta. Service pack 3 z dobreprogramy. Directx 9.29 redist ale radzę instalować na postawionym systemie, bo pobiera się do folderu np z programosy, wypakowuje i uruchamia DXSETUP.exe. Potem wyrzuca folder, a direct jest zintegrowany w systemie. VisualC++ Redistributable od 2005, 2008, 2010, 2013, 2017 mpc-hc 17 LAV Filters 0.74.1 for XP - kodek h264 Framework 2 Office 2007 dla studentów. Przeglądarka - spolszczony mypal na najnowszym palemoonie. Wyłączam messenger, wmp, internet explorer. Niepotrzebne. Quote
Recommended Posts