ilovegta 1 Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 Siemka. Mam nietypowy problem ponieważ jak ściągam obrazy windows 7 które nie mają jeszcze IE 11 to zawsze mam problem z SSL na Google Chrome lub nie moge odpalić R* Games Launcher itd. Natomiast gdy zainstaluje z basewin wersję np. z 2018 która posiada IE 11 działa to normalnie. Może ktoś wytłumaczyć o co z tym chodzi bo kiedyś zawsze miałem te stare windowsy 7 z IE 7 czy tam 8, mniejsza ale działało to wtedy normalnie. A jest to też dziwne bo nawet jak pobierzesz oryginalny ISO ze strony MS (ten gdzie wpisujesz klucz) to tam też jest ta wersja z starym IE i tak samo to nie działa. Quote Link to post Share on other sites
razor1995 3,066 Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 Brak aktualizacji certyfikatów, które wchodzą razem z IE11 i nowszymi poprawkami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk m4s likes this Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts