s3ba__ Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Dla tych którzy potrzebują Windowsa PE w wersji Dualboot x86+x64 chciałbym podlinkować stronkę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Używam od kilku miesięcy i nie mam większych zastrzeżeń. Można wyrzucić/dodać oprogramowanie w plikach Wim, działa IE z systemu, można instalować programy na działającym systemie(jedyny BS miałem przy instalacji VLC więc nie polecam). Zachęcam do testowania. Nowsza wersja jest, ale jej jeszcze nie testowałem i z tego co widzę nie jest Dual, ale chwila zabawy i można podmienić pliki Win w iso i też powinna działać [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
HACK--UNLOCKER Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 Jest dual 64x i 86x Mam i uzywam.Wporownaniu do poprzedniej to full wypas. Wypalony rufusem 2.1.6.4.9 Quote
abz Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Dualboot? Używam programu YUMI, który instaluje na USB loader syslinux. Pozwala on bootować bardzo dużą ilość linuxów instalek i live. Wpisując 3 linijki i kopiując 1 plik możemy zmienić loader na grub4dos. Za jego pomocą możemy bootować ile chcemy obrazów iso z różną zawartością: windows, linux, antywir, narzędzia. Quote
Recommended Posts