Jump to content

Mistrzostwa świata w CS:GO - DreamHack Winter 2014

Recommended Posts

Posted (edited)

20141124163801.jpg

Siemka, jakby ktoś nie wiedział, od wczoraj trwają rozgrywki DreamHack Winter 2014 -  mistrzostwa świata w CS:Global Offensive.

Zobaczyć możemy też reprezentację Polski - drużynę Virtus.Pro, aktualnie grają mecz BO3 (Best of Three) z ekipą Penta Sports, jest to gra o udział w półfinale mistrzostw, które odbędą się w niedzielę i będą streamowane także na Polsat Viasat Explore.

Rozgrywki z Polskim komentarzem (Piotr 'izak' Skowyrski oraz Patryk "easy" Dzięcioł) można oglądać tutaj:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Zapraszam do kibicowania Virtusom! :D

EDIT: Virtusi wygrali z Penta Sport i jutro grają o miejsce w finale z Ninjas in Pyjamas :D

EDIT2:

Jeśli ktoś oglądał mecz fnatic vs. Team LDLC, proszę o skomentowanie gry fnatic, co myślicie o niedopracowaniu mapy przez Valve? Czy było to sprawiedliwe zagranie ze strony fnatic? Czy jednak powinno wygrać LDLC?

Jeśli kogoś to interesuje... Jarosław Jarząbkowski, czyli pasha z polskiej drużyny Virtus.Pro, skomentował zagranie fnatic na swoim Facebooku:

pasza.png

Żal mi LDLC, że przegrali poprzez taką grę, ale jeszcze większy żal mam dla graczy fnatic, za tak nieuczciwą grę...

Zapraszam oczywiście na mecz Dignitas vs. Na`Vi: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

EDIT3:

Virtus.pro_.jpg

Dzisiaj o 13:00 rozpocznie się mecz Virtus.Pro vs Ninjas in Pyjamas, będzie to walka o miejsce w finale.

Mam nadzieję, że wszyscy kibicują Polakom  :D

Oczywiście mecz z polskim komentarzem dostępny będzie na: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Edited by BR4KUS
Posted

Jakby ktoś nie widział niesprawiedliwego wykorzystania pixelwalkingu przez drużynę fnatic przeciwko LDLC...

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information