br4kus Posted November 28, 2014 Report Posted November 28, 2014 (edited) Siemka, jakby ktoś nie wiedział, od wczoraj trwają rozgrywki DreamHack Winter 2014 - mistrzostwa świata w CS:Global Offensive. Zobaczyć możemy też reprezentację Polski - drużynę Virtus.Pro, aktualnie grają mecz BO3 (Best of Three) z ekipą Penta Sports, jest to gra o udział w półfinale mistrzostw, które odbędą się w niedzielę i będą streamowane także na Polsat Viasat Explore. Rozgrywki z Polskim komentarzem (Piotr 'izak' Skowyrski oraz Patryk "easy" Dzięcioł) można oglądać tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zapraszam do kibicowania Virtusom! EDIT: Virtusi wygrali z Penta Sport i jutro grają o miejsce w finale z Ninjas in Pyjamas EDIT2: Jeśli ktoś oglądał mecz fnatic vs. Team LDLC, proszę o skomentowanie gry fnatic, co myślicie o niedopracowaniu mapy przez Valve? Czy było to sprawiedliwe zagranie ze strony fnatic? Czy jednak powinno wygrać LDLC? Jeśli kogoś to interesuje... Jarosław Jarząbkowski, czyli pasha z polskiej drużyny Virtus.Pro, skomentował zagranie fnatic na swoim Facebooku: Żal mi LDLC, że przegrali poprzez taką grę, ale jeszcze większy żal mam dla graczy fnatic, za tak nieuczciwą grę... Zapraszam oczywiście na mecz Dignitas vs. Na`Vi: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] EDIT3: Dzisiaj o 13:00 rozpocznie się mecz Virtus.Pro vs Ninjas in Pyjamas, będzie to walka o miejsce w finale. Mam nadzieję, że wszyscy kibicują Polakom Oczywiście mecz z polskim komentarzem dostępny będzie na: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edited November 29, 2014 by BR4KUS
br4kus Posted November 29, 2014 Author Report Posted November 29, 2014 No i się skończyło... Zwycięzcami DreamHack Winter 2014 jest francuska drużyna LDLC! Gratulacje dla wygranych
br4kus Posted December 5, 2014 Author Report Posted December 5, 2014 Jakby ktoś nie widział niesprawiedliwego wykorzystania pixelwalkingu przez drużynę fnatic przeciwko LDLC... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Recommended Posts