Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

mam otóż taki problem z tym windowsem.. Ale moze zaczne od poczatku. Mam dosyc starego laptopa na ktorym windows vista i 7 zaczynaja znacznie lagowac i przycinac. A jako ze od dlugiego czasu nie mialem formatowanego dysku pomyslalem ze moze to przyspieszyc dzialanie komputera. Wszystko jest ok, ale podczas instalacji w bios nie moge wybrac zadnego nosnika danych podlaczonego przez usb, wiec jestem zmuszony do instalacji z plyty. Wlaczam plyte wybieram system i dalej zaczynaja sie problemy. Wyskakuje mi ekran na ktorym mam tylko 2 opcje :wylacz komputer i zresetuj komputer. Wiec rodzi sie pytanie. Jak mam zainstalowac ten system ?

Posted

System w 100% dobrze pobrany, nagrywalem cdburnerxp opcja nagrywania plikow iso, O co chodzi z tymi sterownikami sata ? Jak mam je zainstalowac ? Zauwazylem, na innym komputerze jest tak samo, ale jak sprobowalem na Virtualbox zainstalowac system nie nagrywajac na plyte tylko przez deamontools to wszystko dzialalo poprawnie.

Posted

A po co do VB DaemonTools? Pobierz tak dla próby obraz ode mnie obojętnie jaki - w każdym są zintegrowane wszystkie sterowniki SATA. W zależności od wyniku będziemy radzić dalej.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information