Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobra koncze z tym SP4

Ale druga sprawa bo po zainstalowaniu tego wszystkiego ok 140 aktuzalizacji. WU wykryl i pobral ale nie zainstalowal aktualizacji (bo tak mam ustawione) i gdzie one są bo w tym okienku jest do wybrania jakie zainstalowac ja chcialbym je skopiowac jako instalki

Posted

Tu są aktualizacje pobrane ale niezainstalowane:bo tak mam ustawione aby pobieral ale nie instalowal chciałbym je znalezc i skopiowac sobie aby 2 raz nie pobierac w razie formata

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

chodzi o to ZE WU POBRAL AKTUALIZACJE KTORYCH NIE MAM A ZAINSTALOWALEM WSZYSTKIE Z PODANYCH LINKOW, A CHCIALBYM SKOPIOWAC TEZ TE POBRANE PRZEZ WU. Mowiac krótko gdzie wu trzyma pobrane aktualizacje?

Posted

chodzi o to ZE WU POBRAL AKTUALIZACJE KTORYCH NIE MAM A ZAINSTALOWALEM WSZYSTKIE Z PODANYCH LINKOW, A CHCIALBYM SKOPIOWAC TEZ TE POBRANE PRZEZ WU. Mowiac krótko gdzie wu trzyma pobrane aktualizacje?

Nie uzywam  XP juz od kilku lat, ale sprawdz w:  C:\Windows\Software Distribution\Download

Posted

Po pokazaniu ukrytych plikow i folderów jest na górze folder  $hf_mig$ a w nim 93 foldery typu KB974571 - przykład, a w kazdym z tych folderów jest

deinstalator spuninst

plik spmsg.dll

folder SP3QFE a w nim (2 pliki dll)

folder update a w nim(9 plikow w tym instalator o nazwie update)

Posted

Jesli u wiktorynki w paczce nie ma tych samych poprawek, to szukaj ich poprzez KB numer, w Microsoft Update Catalog  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

(otworz link w IE!)

Posted

Już wiem gdzie WU trzyma pobrane aktualizajce. Przegladajac foldery natknełem sie na folder: c\windows\softowaredistribution\download foldery majace dziwne nazwy typu c6f6d9e56add69a12dc725e1aaef7904 otworzylem 1 instaltor i pisze numer aktualizacji porównałem do tego co podałem wyżej screna zgadza się... dzieki za pomoc :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information