provectus Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 to co masz w tym "SP4" to wiki dał ci łatki do zintegrowania...
Rico_Vista Posted November 3, 2014 Author Report Posted November 3, 2014 Dobra koncze z tym SP4 Ale druga sprawa bo po zainstalowaniu tego wszystkiego ok 140 aktuzalizacji. WU wykryl i pobral ale nie zainstalowal aktualizacji (bo tak mam ustawione) i gdzie one są bo w tym okienku jest do wybrania jakie zainstalowac ja chcialbym je skopiowac jako instalki
provectus Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 przeczytaj sobie link, ale powiem ci szczerze..wystarczy jeden REG i z wu ciagnie
Rico_Vista Posted November 3, 2014 Author Report Posted November 3, 2014 Tu są aktualizacje pobrane ale niezainstalowane:bo tak mam ustawione aby pobieral ale nie instalowal chciałbym je znalezc i skopiowac sobie aby 2 raz nie pobierac w razie formata [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
provectus Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 no to masz w tym temacie czego nie rozumiesz?
Rico_Vista Posted November 3, 2014 Author Report Posted November 3, 2014 chodzi o to ZE WU POBRAL AKTUALIZACJE KTORYCH NIE MAM A ZAINSTALOWALEM WSZYSTKIE Z PODANYCH LINKOW, A CHCIALBYM SKOPIOWAC TEZ TE POBRANE PRZEZ WU. Mowiac krótko gdzie wu trzyma pobrane aktualizacje?
dareckibmw Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 chodzi o to ZE WU POBRAL AKTUALIZACJE KTORYCH NIE MAM A ZAINSTALOWALEM WSZYSTKIE Z PODANYCH LINKOW, A CHCIALBYM SKOPIOWAC TEZ TE POBRANE PRZEZ WU. Mowiac krótko gdzie wu trzyma pobrane aktualizacje? Nie uzywam XP juz od kilku lat, ale sprawdz w: C:\Windows\Software Distribution\Download
Rico_Vista Posted November 3, 2014 Author Report Posted November 3, 2014 UP: sa foldery i pliki ale puste te foldery
nemo1960 Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 A nie ma ich czasem w C:\Windows\nazwa katalogu z jakimiś $$ ?
Rico_Vista Posted November 3, 2014 Author Report Posted November 3, 2014 Po pokazaniu ukrytych plikow i folderów jest na górze folder $hf_mig$ a w nim 93 foldery typu KB974571 - przykład, a w kazdym z tych folderów jest deinstalator spuninst plik spmsg.dll folder SP3QFE a w nim (2 pliki dll) folder update a w nim(9 plikow w tym instalator o nazwie update)
dareckibmw Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Jesli u wiktorynki w paczce nie ma tych samych poprawek, to szukaj ich poprzez KB numer, w Microsoft Update Catalog [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (otworz link w IE!)
Rico_Vista Posted November 3, 2014 Author Report Posted November 3, 2014 Ale gdzies WU musi przechowywac pobrane aktualizacje niby skad on ma je zainstalowac? odkrylem jeszcze w ProgramFiles folder WindowsUpdate niewidoczny ale pusty
Rico_Vista Posted November 3, 2014 Author Report Posted November 3, 2014 Już wiem gdzie WU trzyma pobrane aktualizajce. Przegladajac foldery natknełem sie na folder: c\windows\softowaredistribution\download foldery majace dziwne nazwy typu c6f6d9e56add69a12dc725e1aaef7904 otworzylem 1 instaltor i pisze numer aktualizacji porównałem do tego co podałem wyżej screna zgadza się... dzieki za pomoc
Nieobecny Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 dareckibmw już ci to napisał kilka postów wyżej
dareckibmw Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 dareckibmw już ci to napisał kilka postów wyżej Mnostwo ludzi ma problemy z czytaniem porzednich postow....nie tylko w tym topiku
Recommended Posts