FAFAŁ Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 Siemka Przedstawię wam teraz fajny zestaw kluczy do rejestru rozszerzający możliwości : panel sterowania / Opcje zasilania /zmień ustawienia planu / Zmień zaawansowane ustawienia zasilania . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Korzystanie oraz rozpowszechnianie : Jeżeli chcesz tego użyć dla siebie możesz czemu miałbym bronić , jednak Jednak wykorzystywanie tego w modyfikacjach czy tez rozpowszechnianie na innych forach i podpisywanie sie pod wyżej wymienionym tweakiem nie będzie mile widziane . Użycie w modyfikacji - Tak można użyć ale w temacie powinien sie znaleźć odpowiedni wpis typu : Zastosowany został tweak na odblokowanie opcji panelu zasilania dostępny na forum winclub.pl Nie koniecznie musi zostać podany link do tematu . Szanujmy czyjąś prace by naszą szanowano . Link na chomik bo tam nie zginie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
rexelek91 Posted November 3, 2017 Report Posted November 3, 2017 witam. fajnie działa twuj rejestr. ale po ostatniej aktualizacji windows 10 brakuje mi opcji "maksymalna czestotliwosc procesora" po wgraniu twoich rejestrów tez tego nei ma......potrzebuje bardzo tego gdyż mam laptopa i musze ograniczy cpu a opcja "maksymalna wydajność procesora" odrazu zbija mi z 3.1(100%) do 2.6(99%) Quote
razor1995 Posted November 3, 2017 Report Posted November 3, 2017 twuj Ludzie, korzyatjcie ze sprawdzania pisowni. Quote
Nieobecny Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 witam. fajnie działa twuj rejestr. ale po ostatniej aktualizacji windows 10 brakuje mi opcji "maksymalna czestotliwosc procesora" po wgraniu twoich rejestrów tez tego nei ma......potrzebuje bardzo tego gdyż mam laptopa i musze ograniczy cpu a opcja "maksymalna wydajność procesora" odrazu zbija mi z 3.1(100%) do 2.6(99%) Lekko licząc 15 błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, nie licząc poprawności gramatycznej. Analfabetyzm wtórny! Akarm likes this Quote
VACek Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 potrzebuje bardzo tego gdyż mam laptopa Ustaw sobie na oszczędzanie energii Quote
Guest Posted November 21, 2017 Report Posted November 21, 2017 Rexelek, to nie wina planu, wylacz sobie parkowanie rdzeni Quote
Grac207RC Posted January 2, 2018 Report Posted January 2, 2018 Siemano Odblokowałem sobie ukryte opcje i dziękuję bardzo @fafał Mam pytanie, jaką opcję wybrać przy ahci link power management ? hipm czy dipm ? Posiadam dwa dyski SSD. Pierwszy to 256GB Samsung Evo 960 M.2 z Windowsem 10 Pro Drugi to 1TB Samsung Evo 840 Sata3 Dziękuję za odpowiedź. Quote
Recommended Posts