Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, Mr.T napisał:

System w sieci od roku 

pobrany kilkaset razy

i jak rozumiem wszyscy do tej pory mieli do du....... systemy antywirusowe

i ty jako pierwszy znalazles trojana :22

w ogóle jesteś  pierwszy co w moich modach coś znalazł

przecież jakby cos było ludzie by mnie zaciukali :L

Czyli co false positive? 

ps. Kiedyś trzeba być pierwszym :biggrin3:

Posted

Wiem że stary wątek,  zaraz mi  ktoś to wypomni, 
Ale zastanawiam się nad jego instalacją i zastanawiam się ile osób jeszcze używa z tego moda?

jak również samego windows 1809?

PS nie trzeba czytać -

tutaj rozwinięcie myśli jak ktoś chce przeczytać, 

Chcę zainstalować 1809 bo to jest ostatnia wersja przed dużymi zmianami kernela w W10. 

Uważam że microsoft od lat nie wprowadza nic użytecznego, 
Użytkownik to 'towar'  dla Micorsoftu, a klientem MS są korporacje,  którym zależy żeby ściśle kontrolować użytkowników, sam microsoft też kontroluje użytkowników i śledzi, 

tym samym w W10 nie ma pozytywnych praktycznych dobrych zmian od lat.

Dobrze to ujął

@soros123

a po tego wuja, że bajery i wodotryski win 10 odpowiadają tak naprawdę tylko typowym gimbusiarzom. Inni userzy nie obeznani z tematem, są po prostu zmuszeni do używania tych pierd...ych ch.jków, kogutków i bóg wie czego jeszcze....

Posted
W dniu 19.05.2024 o 14:40, Marco12 napisał(a):

Ale zastanawiam się nad jego instalacją i zastanawiam się ile osób jeszcze używa z tego moda?

Sam trzymam właśnie ten obraz na dysku i jak mnie najdzie w końcu wena, żeby zainstalować Win10 (albo mnie zmusi kompletny brak wsparcia dla Win7), to będzie to ten mod. Nie wiem jak wygląda sprawa z tym najnowszym LTSC 2021 od admina, ale było sporo postów z problemami i nie wiem, czy zostały one rozwiązane. Ten jest na pewno git majonez :EAle żeby tak zostało, to raczej trzeba WU wyłączyć na amen.

Posted

mam jedną partycję na penie i po włożeniu go pokazują mi się dwa. Robiłem tak i nic

Usuwanie duplikujących się dysków

A zatem, przechodząc do właściwej części tego poradnika - na początek uruchamiamy Edytor rejestru w komputerze. Możemy to zrobić za pomocą skrótu klawiszowego Windows + R, gdzie wpisujemy i zatwierdzamy Enterem komendę regedit.

Następnie, w lewym pasku menu, wyszukujemy i otwieramy następującą ścieżkę:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\DelegateFolders

Jeżeli korzystasz z 64-bitowej wersji Windows 10, interesująca nas ścieżka docelowa powinna wyglądać tak:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\DelegateFolders
Posted
1 godzinę temu, szuwarek102 napisał(a):

Usuń duplikujące się dyski z Eksploratora

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]