sebski Posted February 2, 2021 Report Posted February 2, 2021 4 minuty temu, Mr.T napisał: System w sieci od roku pobrany kilkaset razy i jak rozumiem wszyscy do tej pory mieli do du....... systemy antywirusowe i ty jako pierwszy znalazles trojana w ogóle jesteś pierwszy co w moich modach coś znalazł przecież jakby cos było ludzie by mnie zaciukali Czyli co false positive? ps. Kiedyś trzeba być pierwszym Quote
Mr.T Posted February 2, 2021 Author Report Posted February 2, 2021 2 minuty temu, sebski napisał: Czyli co false positive? no pomyśł Quote
Widzior Posted February 2, 2021 Report Posted February 2, 2021 3 godziny temu, sebski napisał: Oh yeah, system z trojanem: Co na to autor moda? Gratulacje. Piękny start na forum, samozaoranie już w 1szym poście Quote
Marco12 Posted May 19, 2024 Report Posted May 19, 2024 Wiem że stary wątek, zaraz mi ktoś to wypomni, Ale zastanawiam się nad jego instalacją i zastanawiam się ile osób jeszcze używa z tego moda? jak również samego windows 1809? PS nie trzeba czytać - tutaj rozwinięcie myśli jak ktoś chce przeczytać, Chcę zainstalować 1809 bo to jest ostatnia wersja przed dużymi zmianami kernela w W10. Uważam że microsoft od lat nie wprowadza nic użytecznego, Użytkownik to 'towar' dla Micorsoftu, a klientem MS są korporacje, którym zależy żeby ściśle kontrolować użytkowników, sam microsoft też kontroluje użytkowników i śledzi, tym samym w W10 nie ma pozytywnych praktycznych dobrych zmian od lat. Dobrze to ujął @soros123 a po tego wuja, że bajery i wodotryski win 10 odpowiadają tak naprawdę tylko typowym gimbusiarzom. Inni userzy nie obeznani z tematem, są po prostu zmuszeni do używania tych pierd...ych ch.jków, kogutków i bóg wie czego jeszcze.... Quote
Widzior Posted May 19, 2024 Report Posted May 19, 2024 W dniu 19.05.2024 o 14:40, Marco12 napisał(a): Ale zastanawiam się nad jego instalacją i zastanawiam się ile osób jeszcze używa z tego moda? Sam trzymam właśnie ten obraz na dysku i jak mnie najdzie w końcu wena, żeby zainstalować Win10 (albo mnie zmusi kompletny brak wsparcia dla Win7), to będzie to ten mod. Nie wiem jak wygląda sprawa z tym najnowszym LTSC 2021 od admina, ale było sporo postów z problemami i nie wiem, czy zostały one rozwiązane. Ten jest na pewno git majonez Ale żeby tak zostało, to raczej trzeba WU wyłączyć na amen. Quote
szuwarek102 Posted February 4 Report Posted February 4 Witam zainstalowałem tego moda i śmiga dobrze , ale mam pytanie jak usunąć powielający pendrive wkładam jednego a pokazują sie dwa. Quote
stens Posted February 4 Report Posted February 4 3 godziny temu, szuwarek102 napisał(a): wkładam jednego a pokazują sie dwa Na pewno masz dwie partycje na penie. Quote
szuwarek102 Posted February 5 Report Posted February 5 mam jedną partycję na penie i po włożeniu go pokazują mi się dwa. Robiłem tak i nic Usuwanie duplikujących się dysków A zatem, przechodząc do właściwej części tego poradnika - na początek uruchamiamy Edytor rejestru w komputerze. Możemy to zrobić za pomocą skrótu klawiszowego Windows + R, gdzie wpisujemy i zatwierdzamy Enterem komendę regedit. Następnie, w lewym pasku menu, wyszukujemy i otwieramy następującą ścieżkę: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\DelegateFolders Jeżeli korzystasz z 64-bitowej wersji Windows 10, interesująca nas ścieżka docelowa powinna wyglądać tak: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\DelegateFolders Quote
szuwarek102 Posted February 5 Report Posted February 5 tak mam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Widzior Posted February 5 Report Posted February 5 Jakoś mi to nie wygląda na "zintegrowany na sztywno Explorer z Windows 7", o czym napisał autor Quote
stens Posted February 5 Report Posted February 5 1 godzinę temu, szuwarek102 napisał(a): Usuń duplikujące się dyski z Eksploratora [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
szuwarek102 Posted February 6 Report Posted February 6 To nie jest fotka z mojego lapka tylko ze strony według której robiłem i dalej to samo . Ale u mnie jest tak samo jak na stronce. Quote
zdzisiek24 Posted February 6 Report Posted February 6 ▲ To przypadłość wielu ale sposób podany przez @stens działa i u mnie załatwił sprawę. Nie był to jakiś wielki problem, raczej kosmetyka. Quote
Recommended Posts