starcraft2fan Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 Cześć, mam problem z wyświetleniem komórek w excelu . Każdy nowo otwarty plik wyświetla tabele w ten sposób. Pewnie to kwestia jakiegoś skrótu klawiszowego, ale nie umiem obsługiwać tego systemu. Proszę o pomoc [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
razor1995 Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 Jaką masz dokładnie wersję Office? Podobno naprawili ten błąd w wersji Insider 15.40 - poszukaj aktualizacji. Aktualizacje sprawdzisz po instalacji Mixrosoft AutoUpdate: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] starcraft2fan likes this Quote
sabrex11 Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 sprawdź naciśnij prawym myszy ? formatuj komórki i zobacz w zakładce "wyrównanie", czy tekst nie jest obrócony [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
GT500s Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 tak to jest błąd excela, czytałem o tym... Jak masz monitor z PIVOT to możesz to teraz użyć ;P albo w sumie to odbicie w lustrze Quote
starcraft2fan Posted May 11, 2020 Author Report Posted May 11, 2020 Hej, właśnie okazał się to być bug, ponieważ zaaktualizowałem system wcześniej z High Sierra do Catalina. Pomógł MS update, dzięki za pomoc, wszytsko działa znowu poprawnie. Quote
Recommended Posts