kamiloxf Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 30 minut temu, KOMPx18 napisał: nie działa z orginalnym kluczem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Prawdopodobnie zbyt mocno wycięty Mod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOMPx18 Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 ale na szczescie jest KMS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwierzaczek666 Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 Działa szybko i stabilnie.Dzięki za pracę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViperUS Posted August 25, 2020 Report Share Posted August 25, 2020 spoko system Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4VL0 Posted August 26, 2020 Author Report Share Posted August 26, 2020 Aktualizacja! - 260820 Zmiany: aktualizacja obrazu do wersji 19041.450 (KB4566782) aktualizacja instalatora pakietów Visual Basic/C++ [AiO] - 25-08-2020 Link do pobrania systemu dostępny na pierwszej stronie tematu. Pozdrawiam, ~P4VL0 JanKo6, zwierzaczek666 and Crazy36 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renatan Posted August 27, 2020 Report Share Posted August 27, 2020 a mnie na jednej z maszyn zaktualizowało do Windows 10 2004 build 19041.487 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4VL0 Posted August 27, 2020 Author Report Share Posted August 27, 2020 Godzinę temu, renatan napisał: a mnie na jednej z maszyn zaktualizowało do Windows 10 2004 build 19041.487 niemożliwe, win update jest całkowicie wycięty a usługa jest wyłączona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwierzaczek666 Posted August 27, 2020 Report Share Posted August 27, 2020 dobrze działa. Szybka instalacja. Stabilny i dzięki dla autora [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RipGG Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 zaraz przetestuje i zdam relacje video tam by kazdy mial wglad jak to sie je w praktyce ( nie instaluje tego na wirtualce) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pio76 Posted September 16, 2020 Report Share Posted September 16, 2020 Bardzo fajny mod, szybki i nic mu nie brakuje. Poza jednym! Nie wiem, czy to tylko u mnie, czy takie były zamierzenia autora. Nie można zmienić obrazka ekranu blokady. Karta ustawień jest szara z napisem u góry, że "Niektóre z tych ustawień są ukryte lub zarządza nimi Twoja organizacja". (Mam nadzieję, że nie rządzi tym Camorra lub inna mafia :). Czy da się to naprawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4VL0 Posted September 20, 2020 Author Report Share Posted September 20, 2020 Aktualizacja! - 210920 Zmiany: Dodanie aktualizatora systemu - od teraz możliwe jest wgrywanie poprawek (cumulative update). Aktualizator uruchamia się za każdym razem kiedy domyślny użytkownik zaloguje się do systemu. Program sprawdzi, czy jest coś nowego, a następnie powiadomi o tym. Link do pobrania systemu dostępny na pierwszej stronie tematu. Pozdrawiam, ~P4VL0 MarcinGX and JanKo6 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted September 20, 2020 Report Share Posted September 20, 2020 @P4VL0 Czy rozwiązałeś problem z brakiem możliwości aktywacji legalnym kluczem ? Planujesz może Home ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4VL0 Posted September 20, 2020 Author Report Share Posted September 20, 2020 Teraz, kamiloxf napisał: @P4VL0 Czy rozwiązałeś problem z brakiem możliwości aktywacji legalnym kluczem ? Planujesz może Home ? 1. nie, aczkolwiek może się kiedyś tym zajmę 2. nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinGX Posted September 21, 2020 Report Share Posted September 21, 2020 Problem z brakiem możliwości aktywacji legalnym moim orginalnym kluczem, również nie moge zaaktualizować update. JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4VL0 Posted September 21, 2020 Author Report Share Posted September 21, 2020 59 minut temu, MarcinGX napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Problem z brakiem możliwości aktywacji legalnym moim orginalnym kluczem, również nie moge zaaktualizować update. a skrypt pobrał cały plik tak jak powinien? @MarcinGX wiem w czym problem, dziś spróbuję zfixować MarcinGX likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4VL0 Posted September 21, 2020 Author Report Share Posted September 21, 2020 Aktualizacja! Zmiany: naprawiono problemy z aktualizacjami zalecam pobranie i ponowną instalację systemu Link do pobrania systemu dostępny na pierwszej stronie tematu. Pozdrawiam, ~P4VL0 janek917 and MarcinGX like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted September 21, 2020 Report Share Posted September 21, 2020 P4VLO napraw problem z aktywacją legalnym kluczem oraz wielka prośba o wersję Home MarcinGX likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4VL0 Posted September 21, 2020 Author Report Share Posted September 21, 2020 12 minut temu, kamiloxf napisał: P4VLO napraw problem z aktywacją legalnym kluczem oraz wielka prośba o wersję Home pomyślę nad tym przy okazji 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek917 Posted September 22, 2020 Report Share Posted September 22, 2020 18 godzin temu, P4VL0 napisał: Aktualizacja! Zmiany: naprawiono problemy z aktualizacjami zalecam pobranie i ponowną instalację systemu Link do pobrania systemu dostępny na pierwszej stronie tematu. Pozdrawiam, ~P4VL0 Pobieram i zobaczę ,najwyżej wrócę do poprzedniej wersji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinGX Posted September 22, 2020 Report Share Posted September 22, 2020 Tylko nadal mam problem z aktywacją klucza orginalnego, też nawet nie aktywują się craki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalowarura Posted September 23, 2020 Report Share Posted September 23, 2020 virtualbox normalnie bedzie śmigać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4VL0 Posted September 23, 2020 Author Report Share Posted September 23, 2020 2 godziny temu, stalowarura napisał: virtualbox normalnie bedzie śmigać? czasami może wywalić błąd że nie znajduje plików bootujących, ale wystarczy ponownie zainstalować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalowarura Posted September 23, 2020 Report Share Posted September 23, 2020 i jeszcze jedno jak wyłączyć ten akualizator w CMD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek917 Posted September 24, 2020 Report Share Posted September 24, 2020 12 godzin temu, stalowarura napisał: i jeszcze jedno jak wyłączyć ten akualizator w CMD? Ja również bym pozostał na tym modzie gdyby to sprawdzanie dało się wyłączyć,jest trochę irytujące.Nie dałoby się tego sprawdzania uruchamiać ręcznie co jakiś czas lub nie uruchamiać wcale ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4VL0 Posted September 24, 2020 Author Report Share Posted September 24, 2020 13 godzin temu, stalowarura napisał: i jeszcze jedno jak wyłączyć ten akualizator w CMD? Godzinę temu, janek917 napisał: Ja również bym pozostał na tym modzie gdyby to sprawdzanie dało się wyłączyć,jest trochę irytujące.Nie dałoby się tego sprawdzania uruchamiać ręcznie co jakiś czas lub nie uruchamiać wcale ? Ale po co to wyłączać? Skrypt realizuje się bardzo szybko i nawet po zalogowaniu go nie widać. Jedynie gdy nie mamy internetu to wyświetli błąd że nie może pobrać pliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek917 Posted September 24, 2020 Report Share Posted September 24, 2020 2 godziny temu, P4VL0 napisał: Ale po co to wyłączać? Skrypt realizuje się bardzo szybko i nawet po zalogowaniu go nie widać. Jedynie gdy nie mamy internetu to wyświetli błąd że nie może pobrać pliku. Ja to rozumię ,ale jak to wytłumaczyć innym ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_g0t Posted September 26, 2020 Report Share Posted September 26, 2020 W dniu 22.09.2020 o 19:49, MarcinGX napisał: Tylko nadal mam problem z aktywacją klucza orginalnego, też nawet nie aktywują się craki Ja miałem też ten problem. Co do opcji alternatywnej to działa, ale musiałem to dwa razy zrobić, bo po restarcie znikała aktywacja. W dniu 24.09.2020 o 12:12, janek917 napisał: Ja również bym pozostał na tym modzie gdyby to sprawdzanie dało się wyłączyć,jest trochę irytujące.Nie dałoby się tego sprawdzania uruchamiać ręcznie co jakiś czas lub nie uruchamiać wcale ? Program autoruns i wyłączasz. janek917 and nudzija like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek917 Posted September 26, 2020 Report Share Posted September 26, 2020 1 godzinę temu, my_g0t napisał: Ja miałem też ten problem. Co do opcji alternatywnej to działa, ale musiałem to dwa razy zrobić, bo po restarcie znikała aktywacja. Program autoruns i wyłączasz. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zainstaluję raz jeszcze i sprawdzę ,dziękuję za poradę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gasparus Posted October 3, 2020 Report Share Posted October 3, 2020 W dniu 21.09.2020 o 07:43, MarcinGX napisał: Problem z brakiem możliwości aktywacji legalnym moim orginalnym kluczem, również nie moge zaaktualizować update. W dniu 21.09.2020 o 08:44, P4VL0 napisał: a skrypt pobrał cały plik tak jak powinien? @MarcinGX wiem w czym problem, dziś spróbuję zfixować Witajcie! Też miałem problem z pobieraniem aktualizacji, aczkolwiek nie był to uszkodzony i nieczytelny plik lub katalog, ale po prostu brak pliku do pobrania. Przeglądałem skrypty .bat i linki prowadzące do plików, szczególnie ten na krakenfiles.com Po prostu brak pliku/brak możliwości pobrania z krakenfiles.com curl.exe -o 5-Windows10.0-KB4571756-x64_PSFX.cab [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z ciekawości pobrałem ręcznie tę poprawkę KB4571756 i wgrałem. Wszystko poszło, a komunikat o błędzie nie występuje, ponieważ wykrywa, że owa poprawka jest wgrana, więc i system aktualny. Jedyne co to pojawiła się ikona defendera w zasobniku, ale oczywiście defender nieaktywny (a ikona w zasobniku z możliwością wyłączenia, bo to chyba jedynie Defender Notification z autostartu - jeśli się nie mylę?). System postawiony świeży, wczoraj - także zbyt mało informacji na większe oceny, ale mam nadzieję, na dłuższe stabilne działanie, bo wydaje się fajnie skrojony system Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4VL0 Posted October 3, 2020 Author Report Share Posted October 3, 2020 2 godziny temu, gasparus napisał: Witajcie! Też miałem problem z pobieraniem aktualizacji, aczkolwiek nie był to uszkodzony i nieczytelny plik lub katalog, ale po prostu brak pliku do pobrania. Przeglądałem skrypty .bat i linki prowadzące do plików, szczególnie ten na krakenfiles.com Po prostu brak pliku/brak możliwości pobrania z krakenfiles.com curl.exe -o 5-Windows10.0-KB4571756-x64_PSFX.cab [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z ciekawości pobrałem ręcznie tę poprawkę KB4571756 i wgrałem. Wszystko poszło, a komunikat o błędzie nie występuje, ponieważ wykrywa, że owa poprawka jest wgrana, więc i system aktualny. Jedyne co to pojawiła się ikona defendera w zasobniku, ale oczywiście defender nieaktywny (a ikona w zasobniku z możliwością wyłączenia, bo to chyba jedynie Defender Notification z autostartu - jeśli się nie mylę?). System postawiony świeży, wczoraj - także zbyt mało informacji na większe oceny, ale mam nadzieję, na dłuższe stabilne działanie, bo wydaje się fajnie skrojony system kurde, naprawdę szkoda że tak się dzieje. Poleci ktoś jakąś chmurę która nie będzie blokować pobierania plików, ma chociaż 5GB i można z niej pobierać bezpośrednio pliki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts