mejah199 Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 Pobrałem sobie właśnie czystego wina7 ( obraz ISO ) i podczas instalacji nie mogę sformatować partycji i czy jest jakaś opcja by to zrobić nie robiąc bootowalnego usb ? czy tylko taka opcja mnie ratuje ? Quote
razor1995 Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 Próbujesz zainstalować na czysto odpalając aktualizację z poziomu obecnie zainstalowanego systemu?To się nie uda - chcesz sformatować dysk, na którym masz instalator [emoji23]Musisz zbootować z pendrive/DVD itp.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote
mejah199 Posted March 8, 2020 Author Report Posted March 8, 2020 4 minuty temu, jarexpol napisał: Wybierz instalacja niestandardowa. Nie mam właśnie takiej opcji :/ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
jarexpol Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 Dziwne, rozumiem że nie możesz formatować z poziomu systemu, pobierz np. Uruchom i formatuj. Quote
moszter Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 13 minut temu, jarexpol napisał: Dziwne, rozumiem że nie możesz formatować z poziomu systemu, pobierz np. Uruchom i formatuj. Po co to robić na ob-kółko, wiem że obraz WinPE ma małe rozmiary w MB i zmieszczą się na Pendrive 1GB, ale jaki jest w tym sens i cały czas to robić gdy się chcę instalować system. Godzinę temu, mejah199 napisał: Pobrałem sobie właśnie czystego wina7 ( obraz ISO ) i podczas instalacji nie mogę sformatować partycji i czy jest jakaś opcja by to zrobić nie robiąc bootowalnego usb ? czy tylko taka opcja mnie ratuje ? Lepiej zrobić tak jak piszę @razor1995. 56 minut temu, razor1995 napisał: Próbujesz zainstalować na czysto odpalając aktualizację z poziomu obecnie zainstalowanego systemu? To się nie uda - chcesz sformatować dysk, na którym masz instalator Musisz zbootować z pendrive/DVD itp. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zrobić [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] boot'owalnego Pendrive 4GB lub nagrać na płytę DVD. Quote
razor1995 Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 Masz napisane: "uruchom system z dysku instalacyjnego". Quote
Recommended Posts