dziadzio Posted February 6, 2021 Report Share Posted February 6, 2021 Aktywacja pójdzie z biosu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted February 6, 2021 Author Report Share Posted February 6, 2021 4 minuty temu, dziadzio napisał: Aktywacja pójdzie z biosu? system instaluje sie aktywowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadzio Posted February 6, 2021 Report Share Posted February 6, 2021 OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted February 19, 2021 Report Share Posted February 19, 2021 Witam. Panowie proszę o pomoc. Chciałem zainstalować Rufusem to cudo, ale podczas instalacji wyskakuje jak w załączniku. nie pomagają różne kombinacje Rufusem. Aha i nie widzi myszy. PC AMD RYZEN 3600. Pomocy! Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted February 19, 2021 Report Share Posted February 19, 2021 23 minuty temu, jkaw napisał: Witam. Panowie proszę o pomoc. Chciałem zainstalować Rufusem to cudo, ale podczas instalacji wyskakuje jak w załączniku. nie pomagają różne kombinacje Rufusem. Aha i nie widzi myszy. PC AMD RYZEN 3600. Pomocy! Pozdrawiam Serio ręce już opadają, ze 100+ tematów jest na forum na ten temat - BRAK STEROWNIKÓW USB 3.0, które trzeba sobie zintegrować z obrazem! A poza tym specjalnie zrobiłem ten temat, ale jak widać mało kto ma zamiar używać wyszukiwarki - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted February 19, 2021 Report Share Posted February 19, 2021 24 minuty temu, Widzior napisał: Serio ręce już opadają, ze 100+ tematów jest na forum na ten temat - BRAK STEROWNIKÓW USB 3.0, które trzeba sobie zintegrować z obrazem! A poza tym specjalnie zrobiłem ten temat, ale jak widać mało kto ma zamiar używać wyszukiwarki - Wytłumacz mi Mistrzu ten schemat może.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted February 19, 2021 Report Share Posted February 19, 2021 A co ja ci mam tłumaczyć, jak opisałem to najprościej jak idzie? Skoro nie ogarniasz tematu, to naprawdę odpuść sobie Win7 na Ryzenie 3600, bo będziesz miał same problemy. Walnij sobie LTSC od prezesa. Po drugie nie podałeś nawet modelu płyty głównej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AS00 Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 Będzie się dało aktywować na kluczu z Allegro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 5 godzin temu, AS00 napisał: Będzie się dało aktywować na kluczu z Allegro? ludzie, wy nie potraficie czytać czy co? W dniu 6.02.2021 o 10:14, Mr.T napisał: system instaluje sie aktywowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
007barte Posted April 14, 2021 Report Share Posted April 14, 2021 Może ktoś wrzucić na lepszy serwer ? Mega np... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDragory Posted May 22, 2021 Report Share Posted May 22, 2021 W dniu 14.04.2021 o 16:40, 007barte napisał: Może ktoś wrzucić na lepszy serwer ? Mega np... Ogarnij się . Pobiera się bardzo szybko 20- 22 mega/s to dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 Cześć! Czy miał ktoś problem z uruchomieniem instalatora? Na moim Asusie załadowało pliki instalacyjne, wyświetliło "Starting Windows" z logo i czekam, czekam i nic się nie dzieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 11 minut temu, tormentor napisał: Cześć! Czy miał ktoś problem z uruchomieniem instalatora? Na moim Asusie załadowało pliki instalacyjne, wyświetliło "Starting Windows" z logo i czekam, czekam i nic się nie dzieje. Wróżki wymarły. Jak nie potrafisz napisać specyfikacji sprzętu, modelu laptopa, to nie spodziewaj się odpowiedzi. Normalnie to już jakaś plaga kompletnego braku myślenia. Mój Asus i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kt0si3k Posted February 12, 2022 Report Share Posted February 12, 2022 Witam, proszę o aktualizację linku. Pozdrawiam. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted February 12, 2022 Author Report Share Posted February 12, 2022 już działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kt0si3k Posted February 12, 2022 Report Share Posted February 12, 2022 @Mr.T Dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawacz. Posted February 28, 2022 Report Share Posted February 28, 2022 Hej. Mam ogromną prośbę. Mam ten system na moim Acer d270 ale muszę wycisnąć max z tego laptopa i programem WINREDUCER 7.0 skroiłem Posready. Wszystko działa git tylko jak chce go zaktualizować to wyskakuje mi bluescreen. Wysyłam tutaj plik konfigurcaji POS.WCCF. Czy mógłby mi ktoś pomóc ewentualnie poprawić ten plik tak aby po wykrojeniu system by w stanie się normalnie aktualizować. Zależy mi jak na najbardziej wykrojonym windows. Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
superkolo2010 Posted April 11, 2022 Report Share Posted April 11, 2022 Dzięki na T520 chyba ruszy W dniu 28.02.2022 o 17:07, Spawacz. napisał: Hej. Mam ogromną prośbę. Mam ten system na moim Acer d270 ale muszę wycisnąć max z tego laptopa i programem WINREDUCER 7.0 skroiłem Posready. Wszystko działa git tylko jak chce go zaktualizować to wyskakuje mi bluescreen. Wysyłam tutaj plik konfigurcaji POS.WCCF. Czy mógłby mi ktoś pomóc ewentualnie poprawić ten plik tak aby po wykrojeniu system by w stanie się normalnie aktualizować. Zależy mi jak na najbardziej wykrojonym windows. Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] masz PS: IE jest potrzebny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KacperVen Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 Można prosić o upload? Bo plik został usunięty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted April 27, 2022 Author Report Share Posted April 27, 2022 Już działa JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keto Posted May 25, 2022 Report Share Posted May 25, 2022 Cześć! Czy mógłbyś udostępnić oryginalny system z tylko dogranym językiem polskim? Z góry serdeczne dzięki! W dniu 18.02.2020 o 00:40, Mr.T napisał: Zmiany względem oryginału: Usunięte: oczyszczony folder "backup" w WinSxS" oraz usunięte kopie aktualizacji, dzięki czemu obrazy są mniejsze komenda sfc /scannow nawet w oryginalnej wersji angielskiej powoduje błędy więc to bez znaczenia. Dodane: Pełen pakiet Dot NetFramework, łącznie z 4.8, IE 11 pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted May 26, 2022 Author Report Share Posted May 26, 2022 po takim czasie nei mam ma tylko linki do eng a co to za problem dograc jezyk [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zbigbeijing, Jerzy68 and JanKo6 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid5635PL Posted September 27, 2022 Report Share Posted September 27, 2022 W dniu 18.02.2020 o 00:40, Mr.T napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie działa już. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted September 27, 2022 Author Report Share Posted September 27, 2022 niedlugo pojawi sie plik z dopiskiem kopia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wodzosiedla Posted September 27, 2022 Report Share Posted September 27, 2022 1 godzinę temu, Dawid5635PL napisał: nie działa już. Nie wiem oco kaman ale przed chwilą sprawdzałem i link działa będąc nawet niezalogowanym na konto ... Więc nie wiem o co be ... Tak samo z pierwszego postu działa link ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prorok1992 Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 witam jakoś na tym systemie nie pobiera aktualizacji ESU dla tego systemu ostatnia aktualizacja jaka udało się zainstalować to 2021-01 aktualizacje zabezpieczeń itd .... @Mr.T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 POSReady nie obsługuje ESU, on normalnie dostaje aktualizacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rywin Posted October 8, 2022 Report Share Posted October 8, 2022 W dniu 30.09.2022 o 15:36, razor1995 napisał(a): POSReady nie obsługuje ESU, on normalnie dostaje aktualizacje. @prorok1992 jednak ma rację Zainstalowałem testowo i ogólnie system się aktywuje z defaultu - licencja VOLUME_BA channel, pobiera po kolei 3x różne akutalizacje wraz z restartami ale w moim wypadku staje na 2021-10 i że nic nowego nie ma. System czysty, nic nie doinstalowywane. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forresty Posted December 1, 2022 Report Share Posted December 1, 2022 Zainstalowałem ten system bo jutro odbieram 8gb ram i nowy dysk i chciałem sprawdzić czy mi wszystko się instaluje na x64 , ale mam kłopot z RAM. Mam 2x2gb i na x86 ten zestaw kości pracuje bezproblemowo, ale na tym systemie widzę że mimo że widzi obie kości to przy dojściu do 2gb woła 'brak pamieci dla poprawnego działania aplikacji" (lub coś w takim stylu). Cras"Jestem Idiotą"e przeglądarkę i nie da się tego używać na dłuższą metę. Jutro będę miał 8gb w jednej kości to sprawdzę, ale może ktoś ma pomysł czemu taki problem może występować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traxter Posted January 5 Report Share Posted January 5 W dniu 30.09.2022 o 15:36, razor1995 napisał(a): POSReady nie obsługuje ESU, on normalnie dostaje aktualizacje. Czyżby na pewno? System POSReady 7 normalnie dostaje aktualizacje do 10.2021 czyli jak u kolegi Rywin Przez kolejne 3 lata czyli do 10.2024 otrzymuje łatki w ramach ESU - ale z tym już problem bo Bypass nie działa na tej edycji. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts