Jump to content
WinClub
srom-otnik

Win JG7 x64 Final

Recommended Posts

12 minutes ago, Franc said:

Nic takiego nie miałem. Korzystasz z instalatora online? Czy masz pełny plik na dysku - ok. 29 Mb?

pelny plik na dysku

Share this post


Link to post
Share on other sites

I w tym momencie osłupiałem, na nowym systemie ściągnąłem z linka który podałeś jeszcze raz instalkę, zainstalowałem i żadne okienko o Avaście mi nie wyskoczyło. Sama instalacja przeszła bez problemów.

Jakiś czas temu czytałem o problemach z instalacją niektórych programów z instalatorów online (wspomniano tam też o propozycji instalacji np. Avasta i błędach przy braku zgody) ale jak twierdzisz  że na pewno masz pełną instalkę to nie wiem co jest przyczyną tego błędu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 godzinę temu, Luis napisał:

@Franc

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

mam takie coś podczas instalacji, powinna tam być reklama avasta którą należy odznaczyć żeby instalacja poszła dalej, ale nie wiem czemu się nic tam nie pokazuje, czy klikam odrzuć czy akceptuj to nic się nie dzieje.

 

wiesz może dlaczego tak się dzieje?

Nie trzeba 'odznaczyć', trzeba kliknąć 'Odrzuć'.

Share this post


Link to post
Share on other sites
47 minutes ago, moszter said:

Nie trzeba odznaczyć, trzeba kliknąć 'Odrzuć'.

trzeba, bo jak nie odznaczysz to ci avasta zainstaluje. ale tak jak powiedzialem "czy klikam odrzuć czy akceptuj to nic się nie dzieje"

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minut temu, Luis napisał:

trzeba, bo jak nie odznaczysz to ci avasta zainstaluje. ale tak jak powiedzialem "czy klikam odrzuć czy akceptuj to nic się nie dzieje"

potplayer.png.29203e72e8f515f4405a9a7c18a95297.png

Gdzie tu widzisz coś do 'odznaczania'? biezesz 'Odrzuć', potem zainstaluj i gotowe, chyba że masz jakieś podejrzane 'instalatory' z różnymi śmieciami, to nie pomogę. Pobieraj tylko z zaufanych źródeł czyli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, moszter said:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Gdzie tu widzisz coś do 'odznaczania'? biezesz 'Odrzuć', potem zainstaluj i gotowe, chyba że masz jakieś podejrzane 'instalatory' z różnymi śmieciami, to nie pomogę. Pobieraj tylko z zaufanych źródeł czyli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].

moja screen pochodzi dokladnie z tego linka ktory podales, probowalem z oficjalnej strony i z dobreprogramy.pl, i to samo, a widzisz, czyli tam nie jest statyczna reklama avasta tylko randomowa reklama jakiegos oprogramowania, ja mam biale tlo w srodku i czy klikam odrzuć czy akceptuj to nic się nie dzieje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na czas instalacji wyłącz kartę sieciową lub zablokuj w zaporze pliki instalacyjne PotPlayera - okienko nie powinno się pojawić. Tylko takie wyjaśnienie przychodzi mi do głowy - dlaczego u mnie nie pojawia się przy instalacji programu 

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minut temu, srom-otnik napisał:

Zainstalowałem teraz  pro lite dla testu.

Jest prośba do Ciebie lub innych dodać inny host ( bo w dzisiejszych czasach z mega nie da się nic zciągnąć ) .

 

P.S. Jak łupajeś , to było normalnie czy dużo wolniej ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minuty temu, adamkon napisał:

Jest prośba do Ciebie lub innych dodać inny host ( bo w dzisiejszych czasach z mega nie da się nic zciągnąć ) .

Jak się nie da jak się da :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

jak wylacze karte sieciowa lub zablokuje instalator w zaporze  i uruchomie instalator jest setup is loading, zaladuje, logo i proces sie killuje.

 

z dodatkowych obserwacji:

ap ropo aktywacji, RemoveWAT 2.2.6 nie dzialal, daz 2.2.2 nie dzialal, MTKV264 zadziałał wczoraj lecz dzisiaj juz podczas wchodzenia w panel sterowania:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][/img]

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minut temu, kamiloxf napisał:

Gdzie ci to wrzucić (jaki hosting) to jak będę w domu to wrzucę 

Dysk Google albo megaup.net albo inne ( z mega to ok. 21 h by było ) .

 

Win JG7 x64 Final (TEST 2)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja używam PotPlayer w portable bez żadnej instalacji i wszystko działa.

Link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]   lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minut temu, adamkon napisał:

w dzisiejszych czasach z mega nie da się nic zciągnąć

Przechwytywanie.jpg

 

Wszędzie jest wolniej - zasługa koronawirusa i kwarantanny.

 

8 minut temu, Luis napisał:

ap ropo aktywacji, RemoveWAT 2.2.6 nie dzialal, daz 2.2.2 nie dzialal

Jak używasz jakiegoś badziewia pokroju RemoveWAT, to potem Loader by Daz nie działa.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok ap ropo pot playera juz wszystko git, po restarcie kompa na wyłączonej karcie sieciowej wszystko sie ladnie zainstalowalo.

rozwiazane.

 

a co z ta aktywacja? :D

 

 

@up

czyli namieszalem tym ze najpierw sprobowalem uzyc removeWAT?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minutę temu, Luis napisał:

ok ap ropo pot playera juz wszystko git, po restarcie kompa na wyłączonej karcie sieciowej wszystko sie ladnie zainstalowalo.

rozwiazane.

 

a co z ta aktywacja? :D

 

 

@up

czyli namieszalem tym ze najpierw sprobowalem uzyc removeWAT?

Polecam oryginalny klucz np z Cyber-Sklep

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minuty temu, wiktorynek napisał:

Przechwytywanie.jpg

 

Wszędzie jest wolniej - zasługa koronawirusa i kwarantanny.

 

Wszędzie jest wolniej ale bez przesady - nie ok. 21 h u mnie , albo wiecej .

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Godzinę temu, adamkon napisał:

P.S. Jak łupajeś , to było normalnie czy dużo wolniej ?

Wysyłanie i pobieranie mam na doskonałym poziomie. Upload z prędkością ok. 80MBit/s pobieranie 200MBit/s

Share this post


Link to post
Share on other sites

Świetna modyfikacja - wielkie dzięki dla autora! Korzystam już miesiąc i bardzo sobie chwalę.

Pytanie, co zmienia "tryb dla gier"? Zauważyłem, że po włączeniu wyraźnie spada u mnie latency (program Latencymon) - na którym zależy mi aby było jak najniższe w CS:GO. Gram na pół-zawodowym poziomie i widzę różnicę, za każdym razem gdy włączę "tryb dla gier".

Macie jeszcze jakieś protipy pod wydajność w grach? Np. co wyłączyć/włączyć w programie DISM?

Share this post


Link to post
Share on other sites

teraz biore sie za testy hp lite, 

 

a tak z ciekawosci czy ten tryb dla gier obnizajacy latency nie dziala przypadkiem na tej samej zasadadzie co : Leatrix_Latency_Fix_3.03 ?

 

pytam w ciemno, bo nie testowalem tego trybu jeszcze

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information