Jump to content

Win JG7 x64 Final

srom-otnik

Recommended Posts

W dniu 22.05.2021 o 19:31, adonx napisał:

Co wy ludzie nie umiecie poczekać cierpliwie tylko  go popędzacie,on ma też życie prywatne a nie ciągle koncert życzeń.:gt500s:

Nie wiem, może Sromotnik nie jest taki jak ja i ma wszystko zaplanowane co do godziny, ale jeżeli nie to przypomnieć od czasu do czasu nie zaszkodzi.

W dniu 29.05.2021 o 22:25, scigacz1975 napisał:

Postawiłem system w wersji pełnej na dell OP 780. Teraz pytanko - co przestawić żeby wszedł oryginalny klucz w7 pro. Komp koleżanki, ma go w firmie, musi być aktywowany. Jak wpisuję to mam ten klucz jest weryfikowany a potem: 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

wpisuj te komendy jedna po drugiej:

1. slmgr /ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx

2. slmgr /ato

W miejsce iksów podstaw klucz produktu (z myślnikami), pamiętaj aby być podłączonym do internetu.

Całość wymaga cmd uruchomionego jako administrator.

Siemka Nie wiem Czemu ale mam problem zainstalowaniem 7 wszystko pięknie gładko aż do uruchomienia logo win ładuje się w nieskończoność wszystko robię na Rufusie laptop to acer aspire v5 571 
problem pojawia sie również stock systemem natomiast 8 instaluje sie bez problemu (Komentarza nie mogę usunąć pomogła zmiana z uefi na legacy )

22 minuty temu, multiki napisał:

Panowie jak akrywować system 

Na początek prośba - pisz poprawnie po polsku. Co do aktywacji - system stawiałeś na partycji MBR czy GPT? Jak MBR - użyj Loader DAZ.

Teraz kolejna prośba do Ciebie - warto w przyszłości użyć wyszukiwarki na forum, to pytanie było nie raz zadawane na forum, odpowiedzi się nie zmieniły (tak myślę :D ).

multiki likes this

Godzinę temu, Franc napisał:

Na początek prośba - pisz poprawnie po polsku. Co do aktywacji - system stawiałeś na partycji MBR czy GPT? Jak MBR - użyj Loader DAZ.

Teraz kolejna prośba do Ciebie - warto w przyszłości użyć wyszukiwarki na forum, to pytanie było nie raz zadawane na forum, odpowiedzi się nie zmieniły (tak myślę :D ).

dzięki, przepraszam za kłopot

Witam, zainstalowałem ten mod na Toshibie i mam pewien problem z układem klawiatury, tzn klawiatura działa tak jakby cały czas był wciśnięty przycisk FN, przy świeżej instalacji jest okey natomiast po paru uruchomieniach komputera znowu się to przestawia, czy ktoś może wie o co z tym chodzi?