Nessmin556 Posted February 6, 2020 Report Posted February 6, 2020 Dzień dobry, ściągnąłem sobie obraz iso z Office 2007 Enterprise po polsku, wypakowałem go do folderu, gdy kliknąłem setup.exe wyskakuje takie okienko: Pomimo że odinstalowałem Office nieraz, i że mam ustawione na Polski wszystko, to czy można zrobić, żeby już tego okienka nie było? Quote
Nessmin556 Posted February 6, 2020 Author Report Posted February 6, 2020 no nic z tego, a obraz ściągnałem ze strony windowsbase.pl. Ja przecież mam wszystko na Polski, i odinstalowałem Office 2003, czy ponowna instalacja systemu wystarczy? Quote
kamiloxf Posted February 6, 2020 Report Posted February 6, 2020 1 minutę temu, Nessmin556 napisał: no nic z tego, a obraz ściągnałem ze strony windowsbase.pl. Ja przecież mam wszystko na Polski, i odinstalowałem Office 2003, czy ponowna instalacja systemu wystarczy? No jak pobierasz z dziwnych stron to się nie dziw że masz problemy Quote
roman59 Posted February 6, 2020 Report Posted February 6, 2020 Pobierz ten i spróbuj zainstalować: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Nessmin556 Posted February 6, 2020 Author Report Posted February 6, 2020 nie trzeba, już pobieram ten z waszej strony Quote
Recommended Posts