Nessmin556 Posted January 26, 2020 Report Posted January 26, 2020 Dzień dobry, jestem posiadaczem laptopa ASUS M51SE, zainstalowałem na nim system Windows XP, i pierwsze po instalacji co zrobiłem to zainstalowałem sterownik karty graficznej ATI ze strony Asusa, jednakże, gdy zrestartowałem mój komputer, nic się nie zmieniło, próbowałem zainstalować sterownik dźwięku, ale po zrestartowaniu nie było słychać dźwięku uruchamiania systemu, czy znacie jakieś strony gdzie mogę znaleźć te sterowniki do tego laptopa które będą działać na XPku? Albo coś jest nie tak z moim laptopem? Quote
jarexpol Posted January 26, 2020 Report Posted January 26, 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ja bym uruchomił jeszcze. Quote
RemixPL1994 Posted January 26, 2020 Report Posted January 26, 2020 Masz chociaż wgranego service packa 3 i wszystkie aktualizacje do XP? Od tego zacznijmy. A wgrywanie sterowników do grafiki czy dźwięku od razu po instalacji XP i nie tylko jest także błędem. Quote
renatan Posted January 26, 2020 Report Posted January 26, 2020 sterowniki chipsetu jarexpol likes this Quote
Widzior Posted January 26, 2020 Report Posted January 26, 2020 52 minuty temu, Nessmin556 napisał: pierwsze po instalacji co zrobiłem to zainstalowałem sterownik karty graficznej Czyli nie masz pojęcia o instalowaniu systemu, bo to się robi prawie na końcu. Quote
Nessmin556 Posted January 30, 2020 Author Report Posted January 30, 2020 @Widziordobra, przemyślę to. a jaki mam najpierw zainstalować sterownik gdy zainstalowałem już system? Quote
jarexpol Posted January 30, 2020 Report Posted January 30, 2020 W dniu 26.01.2020 o 16:34, renatan napisał: sterowniki chipsetu Kolega @renatan Ci napisał. Quote
jou300 Posted February 4, 2020 Report Posted February 4, 2020 Do tego sprzętu masz wszystkie sterowniki na stronie Asus. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Jak będziesz na tej stronie to wybierz system operacyjny Windows XP. Pobierz wszystko co Cię interesuje zaczynając od Chipset. Quote
Recommended Posts