t.rex Posted December 26, 2022 Report Share Posted December 26, 2022 16 godzin temu, Longin001 napisał(a): Szkoda że dopiero teraz ktokolwiek odpisał ;( Był też AC: Valhalla przez weekend do testowania. Ale skoro działa ci FC 6 to ten też powinien i chętnie tą wersje przetestuję. Dzięki za odpowiedź. Czy musiałeś coś jeszcze na tym świeżym systemie coś zrobić lub zrobiłeś żeby działał FC 6? Link twórcy na discordzie nie działa lub jest nieprawidłowe albo wymaga zaproszenia. @t.rex Czy ten link którego podałeś to samo co UltraGame? Czy Windows Update jest wyłączony? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barto1993 Posted January 5 Report Share Posted January 5 Witam. Będzie może nowa wersja tego systemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.rex Posted January 5 Report Share Posted January 5 17 minut temu, barto1993 napisał(a): Witam. Będzie może nowa wersja tego systemu? pytaj na dc twórcy. tutaj juz chyba nie odpisze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longin001 Posted January 6 Report Share Posted January 6 W dniu 5.01.2023 o 11:07, barto1993 napisał(a): Witam. Będzie może nowa wersja tego systemu? Wczoraj o to samo spytałem i aktualnie pracują nad nową wersją. Tyle że zapytanie dotyczyło ze strony GrizzlegoOS ale oni są jednego teamu. Reszta informacji jest na Discordzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.rex Posted January 6 Report Share Posted January 6 Godzinę temu, Longin001 napisał(a): Wczoraj o to samo spytałem i aktualnie pracują nad nową wersją. Tyle że zapytanie dotyczyło ze strony GrizzlegoOS ale oni są jednego teamu. Reszta informacji jest na Discordzie. pytałeś u bgta a nie u grizzlego haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longin001 Posted January 7 Report Share Posted January 7 W dniu 6.01.2023 o 12:50, t.rex napisał(a): pytałeś u bgta a nie u grizzlego haha U kamiloxf wg na stronie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekk26 Posted January 10 Report Share Posted January 10 nie można pobrać obrazu wyskakuje błąd że serwer nie dostepny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longin001 Posted January 10 Report Share Posted January 10 2 godziny temu, maciekk26 napisał(a): nie można pobrać obrazu wyskakuje błąd że serwer nie dostepny Wyłączyli je bo wkrótce pojawi się nowa wersja UG (Ultra Game) v3.0 i to wszystko jest dostępne na Discordzie autora. A to czy wstawią tutaj to nie wiem. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sorki mój błąd, tutaj mowa o Fast Game to aktualnie jest dostępny ale również jest na Discordzie link. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ryzenek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekk26 Posted January 11 Report Share Posted January 11 10 godzin temu, Longin001 napisał(a): Wyłączyli je bo wkrótce pojawi się nowa wersja UG (Ultra Game) v3.0 i to wszystko jest dostępne na Discordzie autora. A to czy wstawią tutaj to nie wiem. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sorki mój błąd, tutaj mowa o Fast Game to aktualnie jest dostępny ale również jest na Discordzie link. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mówię o Grizzly ale ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longin001 Posted January 11 Report Share Posted January 11 10 godzin temu, maciekk26 napisał(a): mówię o Grizzly ale ok A no tak, w tym to akurat wyłączyli je bo nowa wersja wkrótce się pojawi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damilolo Posted April 21 Report Share Posted April 21 pierwszy raz zdecydowałem się na modowalny, wygrałem system i co dalej? skąd sterowniki, żeby niczego nie pozmieniać? bo w grach mam na czystej instalce 10fpsów... chodzi mi po prostu o pierwze kroki jakie powinienem zrobić po instalacji, żeby podkręcić maszynę do grania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian5142 Posted April 21 Report Share Posted April 21 27 minut temu, damilolo napisał(a): pierwszy raz zdecydowałem się na modowalny, wygrałem system i co dalej? skąd sterowniki, żeby niczego nie pozmieniać? bo w grach mam na czystej instalce 10fpsów... chodzi mi po prostu o pierwze kroki jakie powinienem zrobić po instalacji, żeby podkręcić maszynę do grania Płyta lub internet musisz pobrać odpowiednie do swojego sprzętu. Przykładowo jeśli masz kartę nvidia wpisujesz "nvidia sterowniki wbijasz tam na stronę i pobierasz to samo tyczy innych rzeczy tzn procesor, płyta główna itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts