Nessmin556 Posted October 9, 2020 Report Share Posted October 9, 2020 @BGTCo się stało że nie ma linku do pobrania? Otwieram ukrytą odpowiedź, a tam puste linijki gdzie miał być link do pobrania. lew77 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gasparus Posted October 9, 2020 Report Share Posted October 9, 2020 38 minut temu, Nessmin556 napisał: @BGTCo się stało że nie ma linku do pobrania? Otwieram ukrytą odpowiedź, a tam puste linijki gdzie miał być link do pobrania. A no pewnie dlatego, że "Aktualizacja na przełomie 2 dni " i będą od razu świeżutkie, nowe z nową wersją BGT and MarcinGX like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinGX Posted October 9, 2020 Report Share Posted October 9, 2020 23 minuty temu, gasparus napisał: A no pewnie dlatego, że "Aktualizacja na przełomie 2 dni " i będą od razu świeżutkie, nowe z nową wersją Czekam do jutra, skoro autor dotrzymał słowa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nessmin556 Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 No i jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt Z Rivii Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 Nie rozumiem jednego niby system zrobiony z myślą o graczy a usuwasz aplikacje xboxa Mam xbox game pass i nie bede mógł korzystać , powinieneś dać możliwość włączenia i wyłączenia tego jeśli ktoś chce/nie chce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 10, 2020 Author Report Share Posted October 10, 2020 Godzinę temu, Geralt Z Rivii napisał: Nie rozumiem jednego niby system zrobiony z myślą o graczy a usuwasz aplikacje xboxa Mam xbox game pass i nie bede mógł korzystać , powinieneś dać możliwość włączenia i wyłączenia tego jeśli ktoś chce/nie chce Czytałeś pierwszą strone?. Polecam. Jest dużo gier bez xboxa i ludzie co nie korzystają. Od tego masz Ultra Game. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt Z Rivii Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 19 minut temu, BGT napisał: Czytałeś pierwszą strone?. Polecam. Jest dużo gier bez xboxa i ludzie co nie korzystają. Od tego masz Ultra Game. Pewnie że czytałem, jeszcze jak. Na szczescie MS wydał nową apke którą można zainstalować i korzystać.Microsoft Store zawsze mógłby zostać dużo ludzi używa właśnie tej aplikacji. Jest dużo gier bez xboxa? no pewnie na innych moge połączyć swoją konsole albo specjalnie kupie drugi raz tą samą gre gdzie tu idea ultra game jak sama nazwa wskazuje no nic to tylko mała uwaga, przyjmiesz ją bądź nie problem rozwiązałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zadymiarzxd Posted October 12, 2020 Report Share Posted October 12, 2020 Jest jakaś opcja na dodanie języków klawiatury? Piszę rachunki po Niemiecku i trochę słabo żebym musiał kopiować umlauty z neta. Dodam, że próbowałem dodać PowerShellem ale bez skutku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
userned Posted October 25, 2020 Report Share Posted October 25, 2020 Cześć. Czy można przywrócić indeksowanie w menu start? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas85 Posted November 3, 2020 Report Share Posted November 3, 2020 No no BGT zaś pokazałeś ( MISTRZOWSKI KUNSZT :) System bajka od tygodnia się bawię i żadnych problemów, ba chodzi jak rakieta. Więc ( WIELKIE BRAWA MISTRZU I OBY TAK DALEJ POZDRAWIAM :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesa Posted November 27, 2020 Report Share Posted November 27, 2020 witam prosze o stara wersje 1909 z store i xbox pliz bo 2004 ma mniej fpsow w cs go :p przynajmiej u mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted November 28, 2020 Author Report Share Posted November 28, 2020 21 godzin temu, jesa napisał: witam prosze o stara wersje 1909 z store i xbox pliz bo 2004 ma mniej fpsow w cs go :p przynajmiej u mnie Witaj, w wersji FS nigdy nie bylo Xboxa ani store. Tylko wersja Ultra Game go posiada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundi Posted December 12, 2020 Report Share Posted December 12, 2020 właśnie zasysam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepekun Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 Potestowałem ten system i okazało się ze kapitalnie sprawdza się pod gry takie jak Cyberpunk itp. gratuluję autorowi, znakomita robota tak trzymać, pozdrawiam. BGT and MarcinGX like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silly Posted December 25, 2020 Report Share Posted December 25, 2020 W dniu 14.12.2020 o 19:09, lepekun napisał: Potestowałem ten system i okazało się ze kapitalnie sprawdza się pod gry takie jak Cyberpunk itp. gratuluję autorowi, znakomita robota tak trzymać, pozdrawiam. Potwierdzam 3tydzien testuje,bezproblemowo.Dobra robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxido Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 Tuner satelitarny TBS 5922se na usb nie zainstaluje sie poprawnie. Instalatorem proba konczy sie bledem Path C:\users\fast not found. Recznie zainstaluje sie z menadzera niby widoczna bez bledu ale zaden program karty nie widzi. Pierwszy taki problem na Windows 10 roznych wersjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas85 Posted January 26, 2021 Report Share Posted January 26, 2021 Witam mam pytanko BGT jak i do wszystkich którzy jadą na tym świetnym systemie. Otóż na wstępie muszę powiedzieć, że system jest najlepszy pod kątem gier jaki do tej pory testowałem tj. wybebeszony co mnie bardzo cieszy i mega sprawa, że Windows Update jest totalnie wyłączony i w ogóle bardzo stabilny. Ale jedna mała sprawa odnośnie aktywacji, co prawda ona przebiega bez problemu ( aktywowane KMSpico 10.2.1 final portable na 165dni ) tyle, że na miesiąc jest spokój potem komunikatem przy każdym uruchomieniu systemu wyrzuca o zbliżającym się jej końcu jak do tego dojdzie to następnym razem każe podać własne ( wymyślone ) hasło co też nie jest problemem no, ale za każdym razem trzeba je wpisywać co mnie trochu irytuje, bo raz zapomniałem hasła i przez to musiałem przeinstalować system tym razem po wygaśnięciu aktywacji hasło własne cały czas działa, ale czy idzie coś z tym zrobić? I czy wy też tak macie? Czy z tym aktywatorem coś jest nie teges? Bo niestety oryginalny kluczyk nie działa. Ale jak tak ma być to nic złego zwłaszcza, że WU jest totalnie wyłączony. Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź z góry i to BGT za wyśmienity system Pozdrawiam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted January 27, 2021 Author Report Share Posted January 27, 2021 18 godzin temu, Andreas85 napisał: Witam mam pytanko BGT jak i do wszystkich którzy jadą na tym świetnym systemie. Otóż na wstępie muszę powiedzieć, że system jest najlepszy pod kątem gier jaki do tej pory testowałem tj. wybebeszony co mnie bardzo cieszy i mega sprawa, że Windows Update jest totalnie wyłączony i w ogóle bardzo stabilny. Ale jedna mała sprawa odnośnie aktywacji, co prawda ona przebiega bez problemu ( aktywowane KMSpico 10.2.1 final portable na 165dni ) tyle, że na miesiąc jest spokój potem komunikatem przy każdym uruchomieniu systemu wyrzuca o zbliżającym się jej końcu jak do tego dojdzie to następnym razem każe podać własne ( wymyślone ) hasło co też nie jest problemem no, ale za każdym razem trzeba je wpisywać co mnie trochu irytuje, bo raz zapomniałem hasła i przez to musiałem przeinstalować system tym razem po wygaśnięciu aktywacji hasło własne cały czas działa, ale czy idzie coś z tym zrobić? I czy wy też tak macie? Czy z tym aktywatorem coś jest nie teges? Bo niestety oryginalny kluczyk nie działa. Ale jak tak ma być to nic złego zwłaszcza, że WU jest totalnie wyłączony. Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź z góry i to BGT za wyśmienity system Pozdrawiam Z aktywatorem to używam W10 Digital Act. i działa bez problemowo. co do hasła. Jak ino bede miec bardziej wolny czas to postaram sie to poprawić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G69 Posted February 3, 2021 Report Share Posted February 3, 2021 witam gdy juz pobralem windowsa odpalam windowsa i gdy próbuje go włączyć w rufusie tzn wybieram plik win.iso to pisze mi, że ten obraz nie jest bootowalny lub uzywa kompresji sektora. Co mam zrobić aby tego błędu nie mieć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzeho81 Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 mi wywalił błąd podczas instalacji nie może być konturowana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THXpro12 Posted March 14, 2021 Report Share Posted March 14, 2021 Cytat duża ilość procesów bo aż 140, gdzie na wersji edukacyjnej win 10 jest około 50 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted March 14, 2021 Report Share Posted March 14, 2021 5 godzin temu, THXpro12 napisał: duża ilość procesów bo aż 140, gdzie na wersji edukacyjnej win 10 jest około 50 Chciałbym to zobaczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THXpro12 Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 jak wsio wyłączyłem spadło do 100. jednak to dalej za dużo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorg35 Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 @THXpro12 widać tobie żaden system nie pasuje na tym forum,musisz zrobić sobie sam. Jak byś czytał forum to byś i znalazł jak zmniejszyć ilość procesów,ale ty wolisz pisać bzdury. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THXpro12 Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 Godzinę temu, jorg35 napisał: @THXpro12 widać tobie żaden system nie pasuje na tym forum,musisz zrobić sobie sam. Jak byś czytał forum to byś i znalazł jak zmniejszyć ilość procesów,ale ty wolisz pisać bzdury. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] już znalazłem i jest to windows 8.1, tak że sobie daruj, wiedziałem o tym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorg35 Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 Win 8.1 tej funkcji w Winaero nie ma jest tylko w Win 10,więc g**o wiesz i wcale o tym nie wiedziałeś wiesz tylko jak się wykłócać z ludźmi na forum i tyle. adonx likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonx Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 Tej funkcji Windows 8.1 nie ma na Winaero , mam W8.1,facet nie wie co pisze,nie ma zielonego pojęcia he he. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THXpro12 Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 22 minuty temu, jorg35 napisał: Win 8.1 tej funkcji w Winaero nie ma jest tylko w Win 10,więc g**o wiesz i wcale o tym nie wiedziałeś wiesz tylko jak się wykłócać z ludźmi na forum i tyle. naucz się czytać ze zrozumieniem, chodziło mi o to że znalazłem już system i nie jest to windows 10, idź sobie zwal do lustra, tak się podnieciłeś xD 2 minuty temu, THXpro12 napisał: naucz się czytać ze zrozumieniem, chodziło mi o to że znalazłem już system i nie jest to windows 10, idź sobie zwal do lustra, tak się podnieciłeś xD i sądząc po twoich wypowiedziach na forum masz problemy ze sobą, przykro mi, ale nie musisz się wyżywać na innych osobach, kozak w necie, jak zawsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorg35 Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 Ja nie muszę bo od tego mam żonę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THXpro12 Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 chyba odwrotnie, zamiast pomagać to tylko spinacie du*y o nic, a po to są fora, idź do żonki pod pantofel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts