Jump to content

Windows 10 21H2 Fast Speed Game x64 v2.0 XX.06.2022

BGT

Recommended Posts

Godzinę temu, Geralt Z Rivii napisał:

Nie rozumiem jednego niby system zrobiony z myślą o graczy a usuwasz aplikacje xboxa :) Mam xbox game pass i nie bede mógł korzystać , powinieneś dać możliwość włączenia i wyłączenia tego jeśli ktoś chce/nie chce 

Czytałeś pierwszą strone?. Polecam. Jest dużo gier bez xboxa i ludzie co nie korzystają. Od tego masz Ultra Game.

19 minut temu, BGT napisał:

Czytałeś pierwszą strone?. Polecam. Jest dużo gier bez xboxa i ludzie co nie korzystają. Od tego masz Ultra Game.

Pewnie że czytałem, jeszcze jak.

Na szczescie MS wydał nową apke którą można zainstalować i korzystać.Microsoft Store zawsze mógłby zostać :) dużo ludzi używa właśnie tej aplikacji.

Jest dużo gier bez xboxa? no pewnie na innych moge połączyć swoją konsole albo specjalnie kupie drugi raz tą samą gre :D gdzie tu idea ultra game jak sama nazwa wskazuje :D no nic to tylko mała uwaga, przyjmiesz ją bądź nie problem rozwiązałem.

W dniu 14.12.2020 o 19:09, lepekun napisał:

Potestowałem ten system i okazało się ze kapitalnie sprawdza się pod gry takie jak Cyberpunk itp. gratuluję autorowi, znakomita robota tak trzymać, pozdrawiam.

Potwierdzam 3tydzien testuje,bezproblemowo.Dobra robota.

Tuner satelitarny TBS 5922se na usb nie zainstaluje sie poprawnie. Instalatorem proba konczy sie bledem Path C:\users\fast not found. Recznie zainstaluje sie z menadzera niby widoczna bez bledu ale zaden program karty nie widzi. Pierwszy taki problem na Windows 10 roznych wersjach.

Witam mam pytanko BGT jak i do wszystkich którzy jadą na tym świetnym systemie. Otóż na wstępie muszę powiedzieć, że system jest najlepszy pod kątem gier jaki do tej pory testowałem tj. wybebeszony co mnie bardzo cieszy i mega sprawa, że Windows Update jest totalnie wyłączony i w ogóle bardzo stabilny. Ale jedna mała sprawa odnośnie aktywacji, co prawda ona przebiega bez problemu ( aktywowane KMSpico 10.2.1 final portable na 165dni ) tyle, że na miesiąc jest spokój potem komunikatem przy każdym uruchomieniu systemu wyrzuca o zbliżającym się jej końcu jak do tego dojdzie to następnym razem każe podać własne ( wymyślone ) hasło co też nie jest problemem no, ale za każdym razem trzeba je wpisywać co mnie trochu irytuje, bo raz zapomniałem hasła i przez to musiałem przeinstalować system tym razem po wygaśnięciu aktywacji hasło własne cały czas działa, ale czy idzie coś z tym zrobić? I czy wy też tak macie? Czy z tym aktywatorem coś jest nie teges? Bo niestety oryginalny kluczyk nie działa. Ale jak tak ma być to nic złego zwłaszcza, że WU jest totalnie wyłączony. Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź z góry i to BGT za wyśmienity system Pozdrawiam :)

18 godzin temu, Andreas85 napisał:

Witam mam pytanko BGT jak i do wszystkich którzy jadą na tym świetnym systemie. Otóż na wstępie muszę powiedzieć, że system jest najlepszy pod kątem gier jaki do tej pory testowałem tj. wybebeszony co mnie bardzo cieszy i mega sprawa, że Windows Update jest totalnie wyłączony i w ogóle bardzo stabilny. Ale jedna mała sprawa odnośnie aktywacji, co prawda ona przebiega bez problemu ( aktywowane KMSpico 10.2.1 final portable na 165dni ) tyle, że na miesiąc jest spokój potem komunikatem przy każdym uruchomieniu systemu wyrzuca o zbliżającym się jej końcu jak do tego dojdzie to następnym razem każe podać własne ( wymyślone ) hasło co też nie jest problemem no, ale za każdym razem trzeba je wpisywać co mnie trochu irytuje, bo raz zapomniałem hasła i przez to musiałem przeinstalować system tym razem po wygaśnięciu aktywacji hasło własne cały czas działa, ale czy idzie coś z tym zrobić? I czy wy też tak macie? Czy z tym aktywatorem coś jest nie teges? Bo niestety oryginalny kluczyk nie działa. Ale jak tak ma być to nic złego zwłaszcza, że WU jest totalnie wyłączony. Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź z góry i to BGT za wyśmienity system Pozdrawiam :)

Z aktywatorem to używam W10 Digital Act. i działa bez problemowo. co do hasła. Jak ino bede miec bardziej wolny czas to postaram sie to poprawić.

Godzinę temu, jorg35 napisał:

@THXpro12 widać tobie żaden system nie pasuje na tym forum,musisz zrobić sobie sam.:lol:

Jak byś czytał forum to byś i znalazł jak zmniejszyć ilość procesów,ale ty wolisz pisać bzdury.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

już znalazłem i jest to windows 8.1, tak że sobie daruj, wiedziałem o tym.

22 minuty temu, jorg35 napisał:

Win 8.1 tej funkcji w Winaero nie ma jest tylko w Win 10,więc g**o wiesz i wcale o tym nie wiedziałeś wiesz tylko jak się wykłócać z ludźmi na forum i tyle.:laie_67:

naucz się czytać ze zrozumieniem, chodziło mi o to że znalazłem już system i nie jest to windows 10, idź sobie zwal do lustra, tak się podnieciłeś xD

2 minuty temu, THXpro12 napisał:

naucz się czytać ze zrozumieniem, chodziło mi o to że znalazłem już system i nie jest to windows 10, idź sobie zwal do lustra, tak się podnieciłeś xD

i sądząc po twoich wypowiedziach na forum masz problemy ze sobą, przykro mi, ale nie musisz się wyżywać na innych osobach, kozak w necie, jak zawsze.