felcio11a Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 A co dokładnie piszę w tym skrypcie full rights że operacja nie powiodła się a chyba powinno pisać, że te wszystkie operację tam będzie napisane powiodą się. Jak klikasz w ten skrypt to jest napisane chyba coś tam pełne uprawnienia i kopia czy cos tam. A skąd wiesz, że nie działa ten skrypt?Uruchamia się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levi Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 To jest windows do gier, ale pobierać programy typu ts, chrome itp. można? Można też oglądać filmy na przeróżnych stronach (grając jednocześnie)? Bo do tego używam kompa. Do oglądania filmów / przeglądania stron podczas grania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xech Posted May 10, 2020 Report Share Posted May 10, 2020 W dniu 4.05.2020 o 19:11, felcio11a napisał: A co dokładnie piszę w tym skrypcie full rights że operacja nie powiodła się a chyba powinno pisać, że te wszystkie operację tam będzie napisane powiodą się. Jak klikasz w ten skrypt to jest napisane chyba coś tam pełne uprawnienia i kopia czy cos tam. A skąd wiesz, że nie działa ten skrypt?Uruchamia się? Wgl nie chce sie skrypt uruchomić , pojawia się okno i natychmiast się wyłącza :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yugo000 Posted May 10, 2020 Report Share Posted May 10, 2020 Windows Search - usunięte, ale czy wyszukiwanie plików nie powinno działać? Jeśli nie, to czy znacie jakąś alternatywę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted May 11, 2020 Author Report Share Posted May 11, 2020 16 godzin temu, yugo000 napisał: Windows Search - usunięte, ale czy wyszukiwanie plików nie powinno działać? Jeśli nie, to czy znacie jakąś alternatywę? openshell JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudzija Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 @yugo000 startisback Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yugo000 Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 5 godzin temu, BGT napisał: openshell Tylko to pozwala na szukanie w menu start, ale w pojedynczych katalogach (przez explorator) już nie. W innej twojej modyfikacji "Windows 10 Home & Pro 1909 Ultra Game x64 by BGT (15.04.2020)" szukanie w katalogach działa tylko po jednej literce, bo nie ma możliwości wpisania więcej niż jednej litery... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GARON Posted May 14, 2020 Report Share Posted May 14, 2020 Który mod najlepszy pod granie? Ten czy Windows 10 Home Pro 1909 Ultra Game x64 by BGT (15.04.2020) bo dostałem info od autora, że niby ten Ultra Game. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mt17 Posted May 16, 2020 Report Share Posted May 16, 2020 CZy skoro sklep MS został usunięty to można grać z poziomu apki Xbox Beta ? Bo kiedyś miałem system z też usuniętym sklepem i to się gryzło, ale może zależy od innych du*ereli ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek44gta Posted May 22, 2020 Report Share Posted May 22, 2020 Nie działa skrypt RemoveSPY_AIOv23, konsola odrazu się zamyka, wie ktoś o co chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunio1 Posted May 22, 2020 Report Share Posted May 22, 2020 @ziomek44gta ppm i uruchom jako administrator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warson Posted May 24, 2020 Report Share Posted May 24, 2020 Jest szansa czymkolwiek aktywować ten Windows niż własnym kluczem? Nie działa program od MSI bardzo ważny: Dragon Center, możesz sprawdzić co jest nie tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilkamilek Posted May 25, 2020 Report Share Posted May 25, 2020 Witam. Czy instalka można aktualizować do tego systemu oczywiscie przechodze z twojej poprzedniej modyfikacji win 7 odchudzonego pod gry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amilszy Posted May 29, 2020 Report Share Posted May 29, 2020 witam, czy ktos pomoze. Chciałbym na tym systemie logować się odciskiem palca. Niestety w opcjach logowania nie mam opcji windows Hello. Ktoś podpowie jak to włączyc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janikus Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 link wygasł, proszę o update Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted May 30, 2020 Author Report Share Posted May 30, 2020 9 godzin temu, Janikus napisał: link wygasł, proszę o update Aktualizacja w drodze. Jutro Link JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted June 2, 2020 Author Report Share Posted June 2, 2020 Aktualizacja-1wszy post! JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas85 Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 Wielkie dzięki BGT, czy do dysków SSD trzeba jakiegoś tweak-a dograć w tym systemie, czy nie ma takiej potrzeby? Z góry dzięki i Pozdrawiam. BGT likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudzija Posted June 4, 2020 Report Share Posted June 4, 2020 @enterprise2000 pewnie masz przypisaną licencje cyfrową albo klucz w biosie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted June 4, 2020 Author Report Share Posted June 4, 2020 14 godzin temu, Andreas85 napisał: Wielkie dzięki BGT, czy do dysków SSD trzeba jakiegoś tweak-a dograć w tym systemie, czy nie ma takiej potrzeby? Z góry dzięki i Pozdrawiam. wgrany tweak dla dyskow ssd 3 godziny temu, enterprise2000 napisał: Fajny systemik. Bardzo podobny do mojego własnego moda Praktycznie nie mam uwag. Podoba mi się, że telemetria i jej usługi zostały wycięte w pień. Jeszcze możesz rozważyć usunięcie Cortany i Wyszukiwarki (też zbierają dane o użytkowniku). Brakowało mi też Centrum Akcji, z którego korzystam. Jeśli ktoś chciałby to centrum przywrócić, to zapodaję skrypt. Co ciekawe, wersja Home aktywowała mi się, mimo iż normalnie używam Pro. To normalne, czy też był tu użyty jakiś aktywator? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Chciałem wyrzucic cortane + wyszukajkę ale userzy chcieli by została.... Co do aktywacji to uwazam tak jak kolega niżej cyfrowa licka lub w biosie zapisane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas85 Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 BGT bodajże to jest chyba druga wersja FS Game pierwsza była całkiem całkiem, chociaż jakoś do końca nie pykła, bo jak pamiętam usunąłeś obraz? Natomiast przed chwilą zainstalowałem tę wersję i muszę powiedzieć BOMBA, wszyściutkie bez pierdnięcia programy/aplikacje itd. się zainstalowały, gry chodzą mega, jak i system w 4.sekundy się uruchamia.Co ciekawe po zainstalowaniu wszystkiego co mi potrzebna wraz z antywirusem SZOK 556 MB RAM mi tylko system pobiera, co do procesów ogółem równe 40. Mam pytanko w wersji Ultra Game względem FS Game to chyba dodatkowe procesy w rejestrze wyłączasz o te kilka/naście? Dzięki i Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesa Posted June 15, 2020 Report Share Posted June 15, 2020 chyba najlepszy pod prywatność WinXFan likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GARON Posted July 11, 2020 Report Share Posted July 11, 2020 miało nie instalować sterowników na starcie a pościągało mi razer cortex / stary sterownik nvidia. Do tego miało nie być microsoft store a jest. Co źle zrobiłem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted July 11, 2020 Report Share Posted July 11, 2020 31 minut temu, GARON napisał: miało nie instalować sterowników na starcie a pościągało mi razer cortex / stary sterownik nvidia. Do tego miało nie być microsoft store a jest. Co źle zrobiłem? 1. Chyba Windows Update 2. Odpalasz Powershella z administratorem, wpisujesz Get-AppxPackage|Remove-AppxPackage i po sprawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GARON Posted July 11, 2020 Report Share Posted July 11, 2020 11 godzin temu, WinXFan napisał: 1. Chyba Windows Update 2. Odpalasz Powershella z administratorem, wpisujesz Get-AppxPackage|Remove-AppxPackage i po sprawie. 1. ??? Miał być usunięty wraz z MS Store, Windows Defender, Instalowaniem Sterów, jest w 1 poście napisane. 2. Zrobiłem, poprzewijał coś, poładował i parę rzeczy wysypał czerwoną czcionką. 3. Nie działa steam (znajomi/biblioteka/sklep) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted July 12, 2020 Report Share Posted July 12, 2020 W dniu 11.07.2020 o 14:52, GARON napisał: 1. ??? Miał być usunięty wraz z MS Store, Windows Defender, Instalowaniem Sterów, jest w 1 poście napisane. 2. Zrobiłem, poprzewijał coś, poładował i parę rzeczy wysypał czerwoną czcionką. 3. Nie działa steam (znajomi/biblioteka/sklep) Wywalił ci store? (co do tych czerwonych to są komponenty systemowe, a to co poszło bez to apki UWP) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas85 Posted July 17, 2020 Report Share Posted July 17, 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pewnie miałeś dostęp do internetu w czasie instalacji systemu, a należy go wyłączać, ale cortex? to chyba jakiś program miałeś zainstalowany do ściągania programów/sterowników. Ja takiego miejsca nie mam od samego początku moda, a sam mod bomba wielkie dzięki BGT. A tak przy okazji kiedy można się spodziewać nowej kompilacji mistrzu?, bo widzę, że przy przyszłej wersji Ultra Game ma być już wersja 2004(Beta) POZDRAWIAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilkamilek Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 Siemanko. Mam takie zapytanko jaka jest różnica między tym systemem a np : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czy jest jakas różnica między nimi i ktora bardziej jest powiedzmy, że odchudzona i lepsza pod wzgledem gierek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted July 23, 2020 Author Report Share Posted July 23, 2020 W dniu 17.07.2020 o 23:31, Andreas85 napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pewnie miałeś dostęp do internetu w czasie instalacji systemu, a należy go wyłączać, ale cortex? to chyba jakiś program miałeś zainstalowany do ściągania programów/sterowników. Ja takiego miejsca nie mam od samego początku moda, a sam mod bomba wielkie dzięki BGT. A tak przy okazji kiedy można się spodziewać nowej kompilacji mistrzu?, bo widzę, że przy przyszłej wersji Ultra Game ma być już wersja 2004(Beta) POZDRAWIAM już nie dlugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted October 8, 2020 Author Report Share Posted October 8, 2020 Aktualizacja na przełomie 2 dni JanKo6 and Nessmin556 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts