BGT Posted February 29, 2020 Author Report Posted February 29, 2020 17 godzin temu, ocochodzi1 napisał: Wie ktos dlaczego nie moge zainstalowac razer synapse ? sprawdzany razen synapse 2 i 3 .. przy 2 instalator wogole nie startuje a przy 3 startuje ale pojawia sie dziwny blad i nie chce pobrac programu.. pojawili sie kolejne problemy nie moge aktywowac anti cheat'a do platformy faceit oraz uruchomic csgo pojawia sie taki blad .. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jestem laikiem i ktos moze podac instrukcje jak sie pozbyc tego problemu ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przeanalizuje problem Quote
procsa Posted March 4, 2020 Report Posted March 4, 2020 U mnie synapse jak i cs:go działa bez problemów, system od ponad tygodnia sprawuje się bardzo dobrze, jedynie nie mogę zmapować dysku sieciowego, nie widzi innych komputerów w sieci domowej i nasa, ale drukarki, routery widzi bez problemu, przy próbie uruchomienia funkcji windows wywala błąd jak niżej. dodałem ręcznie w rejestrze wartości SMB1 i SMB2, ale nic to nie zmienia, próbowałem też przez wiersz poleceń też bez powodzenia. Pingi przechodzą do urządzeń, DLNA z nasa jest widoczne. SMB jest wycięte tutaj ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
12345asd Posted March 14, 2020 Report Posted March 14, 2020 Bedzie niedługo jakaś aktualizacja bo nie wiem czy czekać? czy instalować ta wersje . Quote
BGT Posted March 14, 2020 Author Report Posted March 14, 2020 36 minut temu, 12345asd napisał: Bedzie niedługo jakaś aktualizacja bo nie wiem czy czekać? czy instalować ta wersje . tylko i wylacznie aktualizacja obrazu do .114 nikt nie zglasza zadnych wiekszych problemów wiec co mam poprawiac? Quote
Anhilation Posted March 14, 2020 Report Posted March 14, 2020 Nie szło zainstalować u mnie epic game launcher z uwagi na jakiś błachy błąd. Z tym sobie poradziłem z pomocą google. Później przy uruchomieniu wywalało błąd xinput więc wyczytałem, że muszę zainstalować directX. Jednak i on nie chciał się zainstalować ponieważ wywalał błędy advpack.dll. Pliki te podmieniłem z internetu. Kiedy już odpalam instalacje directX wywala, że nie mam uprawnień administratora. Na jednym programie zeszło mi 2h, a nie chcę bawić się tyle przy jednej rzeczy. Próbuję wersje ultimate gaming, daj znać czy da się ten błąd naprawić. Ordi123 likes this Quote
BGT Posted March 15, 2020 Author Report Posted March 15, 2020 19 godzin temu, Anhilation napisał: Nie szło zainstalować u mnie epic game launcher z uwagi na jakiś błachy błąd. Z tym sobie poradziłem z pomocą google. Później przy uruchomieniu wywalało błąd xinput więc wyczytałem, że muszę zainstalować directX. Jednak i on nie chciał się zainstalować ponieważ wywalał błędy advpack.dll. Pliki te podmieniłem z internetu. Kiedy już odpalam instalacje directX wywala, że nie mam uprawnień administratora. Na jednym programie zeszło mi 2h, a nie chcę bawić się tyle przy jednej rzeczy. Próbuję wersje ultimate gaming, daj znać czy da się ten błąd naprawić. Dzis moze jutro aktualizacja. Niestety nie gram w gry z epica i nie sprawdzalem owego programu. Ale przyjżę sie Quote
shinel34t Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 U mnie nie działa, panel sterownikow nvidia, i faceit na przeglądarce Quote
BGT Posted March 19, 2020 Author Report Posted March 19, 2020 1 godzinę temu, shinel34t napisał: U mnie nie działa, panel sterownikow nvidia, i faceit na przeglądarce Faceit działa 100% bo sam korzystam. co do panelu to tylko sterowniki nie DCH Quote
traphone Posted March 20, 2020 Report Posted March 20, 2020 @BGT Pisałeś o jakimś update . Instalować czy na dniach coś wlatuje? Quote
BGT Posted March 20, 2020 Author Report Posted March 20, 2020 3 godziny temu, traphone napisał: @BGT Pisałeś o jakimś update . Instalować czy na dniach coś wlatuje? Jutro Bedzie wszystkie edycje. Tylko wrzucic na serwer traphone likes this Quote
BGT Posted March 21, 2020 Author Report Posted March 21, 2020 Aktualizacja Obrazu! Link w pierwszym poście. 12345asd likes this Quote
Andreas85 Posted March 22, 2020 Report Posted March 22, 2020 Wielkie dzięki mistrzu jutro przetestuję, zdrówka i POZDRAWIAM BGT likes this Quote
duniek111 Posted March 30, 2020 Report Posted March 30, 2020 mam wersje W10 Fast Speed 22.02.20, wszystko bylo pieknie, zrobilem all stery wszystko i po ponownym uruchomieniu jest ze hasło wygasło i trzeba zmienic, tyle ze ja hasla nie ustawialem - nic nie moge zrobic, nie chce mi sie kolejny raz tego instalowac Quote
GiveMeaChips Posted April 1, 2020 Report Posted April 1, 2020 Hej a czy jest mozliwosc by dzialaly drukarki tutaj?? Quote
Stalker9410 Posted April 1, 2020 Report Posted April 1, 2020 To samo pytanie zadaje co kolega wyżej. Na żadnym modzie nie działa drukarka ( w moim przypadku Brother MFC 7320 ). Wszystkie wersję WIN10 przejechałem od 2 dni i juz nie wiem co zrobic. Quote
GiveMeaChips Posted April 1, 2020 Report Posted April 1, 2020 1 minutę temu, Stalker9410 napisał: To samo pytanie zadaje co kolega wyżej. Na żadnym modzie nie działa drukarka ( w moim przypadku Brother MFC 7320 ). Wszystkie wersję WIN10 przejechałem od 2 dni i juz nie wiem co zrobic. Ja mam HP DESKJET INK ADVATANGE 3545 i tez nie dziala Quote
traphone Posted April 1, 2020 Report Posted April 1, 2020 Ten system nie jest dla was, chodzi w nim o to że ma być jak najmniej usług i jak najmniejsze opóźnienia, bo jest to system pod gry. Nie działa wam coś to instalować czystego Windowsa, albo jest wiele innych modów innych autorów. BGT likes this Quote
Stalker9410 Posted April 1, 2020 Report Posted April 1, 2020 Spokojnie w osądach kolego. Na żadnym modzie BGT oraz na wszystkich które wyszły u innych kucharzy w marcu 2020 nie działają drukarki. Cudów nie oczekuje aczkolwiek kolega BGT takowe robi ale drukarka to takie samo urządzenia podłączone do usb jak myszka czy klawiatura...... Quote
Guest Posted April 2, 2020 Report Posted April 2, 2020 A włączacie usługę bufor wydruku? Bo u mnie na modach konussa po włączeniu tej usługi drukarka działa. Było już o tym wiele razy pisane . Quote
BGT Posted April 2, 2020 Author Report Posted April 2, 2020 20 godzin temu, GiveMeaChips napisał: Hej a czy jest mozliwosc by dzialaly drukarki tutaj?? działa tylko wlaczyc Bufor Wydruku w usługach. 18 godzin temu, Stalker9410 napisał: Spokojnie w osądach kolego. Na żadnym modzie BGT oraz na wszystkich które wyszły u innych kucharzy w marcu 2020 nie działają drukarki. Cudów nie oczekuje aczkolwiek kolega BGT takowe robi ale drukarka to takie samo urządzenia podłączone do usb jak myszka czy klawiatura...... drukareczka dziala po wlaczeniu usługi Bufor wydruku nic wiecej nie ruszane Quote
Andreas85 Posted April 4, 2020 Report Posted April 4, 2020 Owszem świetny system, testuję już drugi tydzień, gra i buczy bez żadnych problemów Dzięki i Pozdrawiam BGT :) BGT likes this Quote
Malcolm102 Posted April 8, 2020 Report Posted April 8, 2020 Dzięki za dobrą wersję, mam pytanko techniczne jak zmniejszyć rozmiar ikonek na pulpicie. Dla mnie wydają się odrobine za duże. Pozdro Quote
G77 Posted April 8, 2020 Report Posted April 8, 2020 3 godziny temu, Malcolm102 napisał: Dzięki za dobrą wersję, mam pytanko techniczne jak zmniejszyć rozmiar ikonek na pulpicie. Dla mnie wydają się odrobine za duże. Pozdro az tak ciezko wpisac w google ? Aby zmienić rozmiar ikon pulpitu Kliknij prawym przyciskiem myszy (lub naciśnij i przytrzymaj) pulpit, wskaż pozycję Widok, a następnie wybierz pozycję Duże ikony, Średnie ikony bądź Małe ikony. Rozmiar ikon pulpitu można także zmienić za pomocą kółka przewijania myszy. Quote
Daqus Posted April 10, 2020 Report Posted April 10, 2020 mistrzu coś mi grę cs go wywala nie wiem czym to może być spowodowane aby się upewnić zainstalować inny system win 10 i tak nie robiło tego błędu na tych samych sterownikach karty graficznej liczę na szybka odpowiedz pozdro Quote
sonictrip23 Posted April 12, 2020 Report Posted April 12, 2020 u mnie przy uruchmianiu emulatora wywala ciagle vcruntime140.dll. po wgraniu tego pliku wywala mi aplikacje, troche slabo z tym Quote
BGT Posted April 13, 2020 Author Report Posted April 13, 2020 14 godzin temu, sonictrip23 napisał: u mnie przy uruchmianiu emulatora wywala ciagle vcruntime140.dll. po wgraniu tego pliku wywala mi aplikacje, troche slabo z tym wgraj visuala Quote
sonictrip23 Posted April 13, 2020 Report Posted April 13, 2020 wgrywam ale jest to samo, mialem wczesniejsza wersje systemu od ciebie i nie bylo takiego problemu jak teraz. probowalem wiekszosc visuali i nadal to samo, moze jakis inny pomysl? Quote
BGT Posted April 24, 2020 Author Report Posted April 24, 2020 Aktualizacja w 1 poscie JanKo6 likes this Quote
xech Posted May 4, 2020 Report Posted May 4, 2020 Skrypt Full Rights Admin nie działa czy jest możliwość dodania pełnych uprawień do kolejnej wersji systemu ? Quote
Recommended Posts