manitoba Posted February 2, 2020 Report Posted February 2, 2020 Traphone, jeśli chodzi ci o autostart to do tego używam programu Autoruns, można wszystko wyłączyć co nie ma blokowania dostępu np antywirusa. Mam zamiar zainstalować ten system, sam fakt, że ma wywalony windows update bardzo mnie cieszy. No ten system jak zauważyłem ma kilka wad, prawdopodobnie wina usuniętych komponentów. Szukanie w menu start daje tylko puste okno i nic nie znajduje i nie idzie zmienić zainstalowanych kompozycji. A co do Windows Update, w services dalej pokazuje że jest włączony, jednakże niczego jeszcze nie aktualizowało. lelo2211 likes this Quote
pbuli Posted February 3, 2020 Report Posted February 3, 2020 Windows 10 Fast Speed Game 1909 wgrałem ten system jest OK. Mam ze starego sytemu klucz jak go wpisać. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Windows 10 Fast Speed Game 1909 wgrałem ten system jest OK. Mam ze starego sytemu klucz jak go wpisać. Quote
BGT Posted February 5, 2020 Author Report Posted February 5, 2020 W dniu 3.02.2020 o 20:58, pbuli napisał: Windows 10 Fast Speed Game 1909 wgrałem ten system jest OK. Mam ze starego sytemu klucz jak go wpisać. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Windows 10 Fast Speed Game 1909 wgrałem ten system jest OK. Mam ze starego sytemu klucz jak go wpisać. Spróbuj wpisac SLUI 3 do cmd. Quote
sebio Posted February 7, 2020 Report Posted February 7, 2020 zapodałem nowego moda, wszystko ok, ale nie umie sie polączyć z dyskiem sieciowym, widzi go, ale nie umie wejsc Quote
BGT Posted February 8, 2020 Author Report Posted February 8, 2020 14 godzin temu, sebio napisał: zapodałem nowego moda, wszystko ok, ale nie umie sie polączyć z dyskiem sieciowym, widzi go, ale nie umie wejsc Przeanalizuje Problem Quote
udar Posted February 8, 2020 Report Posted February 8, 2020 Dlaczego w obrazie iso nie ma opcji setup ? tworzę bootowalnego pendrive i za Chiny ludowe nie mogę z niego wystartować...dodam że wszystko robię dobrze. Quote
BGT Posted February 8, 2020 Author Report Posted February 8, 2020 1 godzinę temu, udar napisał: Dlaczego w obrazie iso nie ma opcji setup ? tworzę bootowalnego pendrive i za Chiny ludowe nie mogę z niego wystartować...dodam że wszystko robię dobrze. Ponieważ system jest do instalacji z poziomu Boot Menu biosu a nie z poziomu windowsa. Quote
udar Posted February 9, 2020 Report Posted February 9, 2020 Problem kolejny.. Zainstalowałem wcześniej Windows 10 Game rzecz jasna Twoje wydanie i PC za Chiny nie chce odpalić biosas czy to z pendrive czy bez...próbowałem się dostać do biosa na różne sposoby i kaplica.. Quote
BGT Posted February 9, 2020 Author Report Posted February 9, 2020 9 godzin temu, udar napisał: Problem kolejny.. Zainstalowałem wcześniej Windows 10 Game rzecz jasna Twoje wydanie i PC za Chiny nie chce odpalić biosas czy to z pendrive czy bez...próbowałem się dostać do biosa na różne sposoby i kaplica.. co do biosa ma windows? Quote
udar Posted February 9, 2020 Report Posted February 9, 2020 3 godziny temu, BGT napisał: co do biosa ma windows? No nie wiem tak jak mówię gdy chcę wejść do biosa to komputer chodzi ale ekran czarny i przeskakuje pomiędzy HDM a wejściem analogowym po restarcie komputer normalnie się uruchamia Quote
traphone Posted February 9, 2020 Report Posted February 9, 2020 System mam od wczoraj działa zaje...... . Naprawione te rzeczy, które nie pasowały mi w becie. Zostanę na nim na dłużej. Dobra robota. Quote
procsa Posted February 21, 2020 Report Posted February 21, 2020 No jeżeli chodzi o prędkość, to system jest cacy, a i CS jakoś inaczej działa Ale wywala "brak panelu nvidia", jest ikonka powiadomień ale tylko z funkcją "zakończ", brak skrótu prawym kilkiem, instalowałem dwa razy sterowniki, czysta instalacja i wywala błąd, jest możliwość pobrania ze sklepu M$, znaczy się odnośnik. Różne systemy kastraty już w życiu testowałem ale takiego bajera nie było, nie że narzekam, tylko nie wiem jak ten problem rozwiązać. gtx 1060 Quote
kirucha Posted February 21, 2020 Report Posted February 21, 2020 Od kilku ostatnich edycji trzeba doinstalować panel ze sklepu, pobieranie blokuje zapewne wyłączone WU. Albo szukać starszej wersji sterów... Quote
procsa Posted February 21, 2020 Report Posted February 21, 2020 Dopiero teraz przeczytałem drugi post w temacie, a reszte czytałem wcześniej... Kombinuje jak doinstalować panel. O tym, że sterowników brak wiedziałem, ale nie zdawałem sobie sprawy, że w nowszych nie ma panelu, przy systemie opisanym dla graczy takie coś nie powinno mieć miejsca ;p System chodzi mega płynnie, gry też, brak lagów. Quote
Crazy36 Posted February 21, 2020 Report Posted February 21, 2020 Nowe sterowniki game ready nvidia wydaje w dwóch wariantach 1.paczka STANDARD z panelem sterowania 2.DCH bez panelu który trzeba zainstalować ze sklepu. Tu są standardowe [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] BGT and JanKo6 like this Quote
BGT Posted February 21, 2020 Author Report Posted February 21, 2020 Godzinę temu, Crazy36 napisał: Nowe sterowniki game ready nvidia wydaje w dwóch wariantach 1.paczka STANDARD z panelem sterowania 2.DCH bez panelu który trzeba zainstalować ze sklepu. Tu są standardowe [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jutro aktualizacja wielkie zmiany dotyczące systemu Quote
damssj2 Posted February 22, 2020 Report Posted February 22, 2020 Pamiec nie moze byc written podczas próby odpalenia cs.go Jakies rozwiazanie ktos cos? Quote
BGT Posted February 22, 2020 Author Report Posted February 22, 2020 7 godzin temu, damssj2 napisał: Pamiec nie moze byc written podczas próby odpalenia cs.go Jakies rozwiazanie ktos cos? To wynika po zainstalowaniu i nałożeniu bibliotek directxa. Quote
efsf Posted February 22, 2020 Report Posted February 22, 2020 8 godzin temu, BGT napisał: To wynika po zainstalowaniu i nałożeniu bibliotek directxa. Jak to rozwiązać? Też mam ten problem. Quote
damssj2 Posted February 22, 2020 Report Posted February 22, 2020 23 minuty temu, efsf napisał: Jak to rozwiązać? Też mam ten problem. U mnie przeinstalowanie na nowo systemu pomogło. Quote
BGT Posted February 22, 2020 Author Report Posted February 22, 2020 39 minut temu, efsf napisał: Jak to rozwiązać? Też mam ten problem. Nie nadpisywać ich z steama. Quote
BGT Posted February 22, 2020 Author Report Posted February 22, 2020 Link dodany w pierwszym poscie Quote
Holek Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 13 godzin temu, BGT napisał: Link dodany w pierwszym poscie Niestety, obecnie nie możesz wyświetlić ani pobrać tego pliku. Ostatnio zbyt wielu użytkowników obejrzało lub pobrało ten plik. Spróbuj uzyskać do niego dostęp później. Jeśli plik, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest wyjątkowo duży lub jest udostępniany wielu osobom, zanim będzie on dostępny do pobrania lub obejrzenia, może minąć do 24 godzin. Jeśli nadal nie możesz uzyskać do niego dostępu, skontaktuj się z administratorem Witam można poprosić o odświeżenie linku. Na każdym modzie tak jest. Quote
BGT Posted February 23, 2020 Author Report Posted February 23, 2020 Godzinę temu, Holek napisał: Niestety, obecnie nie możesz wyświetlić ani pobrać tego pliku. Ostatnio zbyt wielu użytkowników obejrzało lub pobrało ten plik. Spróbuj uzyskać do niego dostęp później. Jeśli plik, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest wyjątkowo duży lub jest udostępniany wielu osobom, zanim będzie on dostępny do pobrania lub obejrzenia, może minąć do 24 godzin. Jeśli nadal nie możesz uzyskać do niego dostępu, skontaktuj się z administratorem Witam można poprosić o odświeżenie linku. Na każdym modzie tak jest. Dziwne. wicher_25 likes this Quote
zbychg Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zaloguj się na Google BGT likes this Quote
wicher_25 Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 iso działa wystarczy się zalogować na dysk google Dysk Google nie może przeskanować tego pliku w poszukiwaniu wirusów. Nie możemy przeskanować pliku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (2,3G) w poszukiwaniu wirusów, bo jest on za duży. Czy mimo to chcesz pobrać ten plik? świetny windows (mod) polecam wszystko działa BGT likes this Quote
Holek Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 2 godziny temu, wicher_25 napisał: iso działa wystarczy się zalogować na dysk google Dysk Google nie może przeskanować tego pliku w poszukiwaniu wirusów. Nie możemy przeskanować pliku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (2,3G) w poszukiwaniu wirusów, bo jest on za duży. Czy mimo to chcesz pobrać ten plik? świetny windows (mod) polecam wszystko działa Tak przepraszam moja wina wgrałem system nowy i zapomniałem się zalogować. Pierw myśl później rów XD. Quote
ocochodzi1 Posted February 28, 2020 Report Posted February 28, 2020 Wie ktos dlaczego nie moge zainstalowac razer synapse ? sprawdzany razen synapse 2 i 3 .. przy 2 instalator wogole nie startuje a przy 3 startuje ale pojawia sie dziwny blad i nie chce pobrac programu.. pojawili sie kolejne problemy nie moge aktywowac anti cheat'a do platformy faceit oraz uruchomic csgo pojawia sie taki blad .. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jestem laikiem i ktos moze podac instrukcje jak sie pozbyc tego problemu ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
BGT Posted February 29, 2020 Author Report Posted February 29, 2020 17 godzin temu, ocochodzi1 napisał: Wie ktos dlaczego nie moge zainstalowac razer synapse ? sprawdzany razen synapse 2 i 3 .. przy 2 instalator wogole nie startuje a przy 3 startuje ale pojawia sie dziwny blad i nie chce pobrac programu.. pojawili sie kolejne problemy nie moge aktywowac anti cheat'a do platformy faceit oraz uruchomic csgo pojawia sie taki blad .. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jestem laikiem i ktos moze podac instrukcje jak sie pozbyc tego problemu ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przeanalizuje problem Quote
Recommended Posts