BGT Posted January 12, 2020 Report Posted January 12, 2020 Wersja Home 21H2(19044.1263) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możliwość instalacji systemu jako MBR+CSM lub GPT+UEFI. Preferuje przygotowanie ISO programem Rufus. Aktywacja dowolną witaminką. TomHard, czosnekwdz, Crazy36 and 24 others like this Quote
Andreas85 Posted January 13, 2020 Report Posted January 13, 2020 Czy w tej modyfikacji będą wlepione najnowsze stery nvidii? Ostatnio nvidia przy ściąganiu w standardowy sposób nie umieściła standardowych sterowników tylko ( GRD i SD ) Niektórzy mogą później się głowić czemu nie ma panelu nvidii, bo wersja DCH ich nie posiada. A tu wersje które są do pobrania w standardzie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] trzeba po prostu wchodzić w archiwalne sterowniki i tam się wybiera do koloru, taka informacja dla wszystkich posiadających GeForce Pozdrawiam buba564 and OmniModo like this Quote
BGT Posted January 13, 2020 Author Report Posted January 13, 2020 3 godziny temu, Andreas85 napisał: Czy w tej modyfikacji będą wlepione najnowsze stery nvidii? Ostatnio nvidia przy ściąganiu w standardowy sposób nie umieściła standardowych sterowników tylko ( GRD i SD ) Niektórzy mogą później się głowić czemu nie ma panelu nvidii, bo wersja DCH ich nie posiada. A tu wersje które są do pobrania w standardzie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] trzeba po prostu wchodzić w archiwalne sterowniki i tam się wybiera do koloru, taka informacja dla wszystkich posiadających GeForce Pozdrawiam Kolega czytał post. To wie że tu żadnych sterowników nie bedzie. Prosze czytać Dokładnie Post.. Quote
Andreas85 Posted January 15, 2020 Report Posted January 15, 2020 Witam brak Sterowników do Kart sieciowych, Graficznych, Dźwiękowych jak mniemam do chipsetu też ich nie będzie? A kiedy możemy się spodziewać tego cuda ? Pozdrawiam Quote
speeeq12 Posted January 15, 2020 Report Posted January 15, 2020 Po zainstalowaniu systemu rozumiem, że nie połacze sie z internetem żeby zainstalować sterowniki? Quote
BGT Posted January 15, 2020 Author Report Posted January 15, 2020 4 godziny temu, Andreas85 napisał: Witam brak Sterowników do Kart sieciowych, Graficznych, Dźwiękowych jak mniemam do chipsetu też ich nie będzie? A kiedy możemy się spodziewać tego cuda ? Pozdrawiam Chipset zostały tylko podstawowe które oferuje M$ tych sie niestety nie dało wyrzucić. 37 minut temu, speeeq12 napisał: Po zainstalowaniu systemu rozumiem, że nie połacze sie z internetem żeby zainstalować sterowniki? Nie dlatego napisałem zeby mieć już pobrane. 4 godziny temu, Andreas85 napisał: Witam brak Sterowników do Kart sieciowych, Graficznych, Dźwiękowych jak mniemam do chipsetu też ich nie będzie? A kiedy możemy się spodziewać tego cuda ? Pozdrawiam Możliwe ze dzis.Testerzy testuja narazie. Quote
TomoS Posted January 16, 2020 Report Posted January 16, 2020 Jest jakiś mod w którym jest usunięte wszystko oprócz Defendera, sklepu MS i jest mało procesów działajacych w tle? Quote
Adi2071 Posted January 16, 2020 Report Posted January 16, 2020 6 godzin temu, TomoS napisał: Jest jakiś mod w którym jest usunięte wszystko oprócz Defendera, sklepu MS i jest mało procesów działajacych w tle? defender musi być usunięty, ale sklep MS musi być oraz xboxapp, bo inaczej game mode nie będzie działać i nici z systemu do gier. Jeżeli nie usuną sklepu na zawsze to da się to ponownie zainstalować oraz przywrócić wszystkie aplikacje BGT likes this Quote
xech Posted January 18, 2020 Report Posted January 18, 2020 Na taki system czekałem. BGT likes this Quote
Tera19998 Posted January 18, 2020 Report Posted January 18, 2020 7 godzin temu, xech napisał: Na taki system czekałem. To sobie po czekasz dalej hahhaa BGT likes this Quote
BGT Posted January 18, 2020 Author Report Posted January 18, 2020 Jestem w trakcie kompresji nowej wersji starej nie oplacalo sie juz wrzucać. Quote
12345asd Posted January 19, 2020 Report Posted January 19, 2020 Jak ida prace ? Kiedy można się spodziewać systemu? Quote
speeeq12 Posted January 19, 2020 Report Posted January 19, 2020 56 minut temu, 12345asd napisał: Jak ida prace ? Kiedy można się spodziewać systemu? kompresuje od 23h Quote
BGT Posted January 19, 2020 Author Report Posted January 19, 2020 1 godzinę temu, 12345asd napisał: Jak ida prace ? Kiedy można się spodziewać systemu? Bardzo możliwe ze jutro wpadnie dzis niedziela brak czasu na wrzucanie. Mam też życie prywatne nie tak jak użytkownik @speeeq12 Quote
Rome Posted January 19, 2020 Report Posted January 19, 2020 W dniu 16.01.2020 o 12:58, TomoS napisał: Jest jakiś mod w którym jest usunięte wszystko oprócz Defendera, sklepu MS i jest mało procesów działajacych w tle? Xbox i sklep Store działa - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jest możliwość włączenia ręcznie, w tym modzie u mnie działa wystarczy tylko zaznaczyć opcje Panel sterowania> Programy> programy i funkcje> włącz lub wyłącz funkcje systemu Windows - w oknie zaznaczamy opcje Windows Defender Application Guard i system sam prosi o restart Quote
BGT Posted January 19, 2020 Author Report Posted January 19, 2020 3 godziny temu, Rome napisał: Xbox i sklep Store działa - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jest możliwość włączenia ręcznie, w tym modzie u mnie działa wystarczy tylko zaznaczyć opcje Panel sterowania> Programy> programy i funkcje> włącz lub wyłącz funkcje systemu Windows - w oknie zaznaczamy opcje Windows Defender Application Guard i system sam prosi o restart Niech kolega przeczyta co mu odpisałem pod komentarzem postu ultra game. i nie proponuje nie korzystnych rozwiazań. Poniewaz później użytkownicy twierdzą ze to jest wina twórcy moda. Po coś to w końcu jest usunięte... Quote
TomoS Posted January 20, 2020 Report Posted January 20, 2020 no ale po co usuwać Defendera skoro jest on chyba najmniej inwazyjnym antywirusem? Instalowanie eseta czy innego to już paranoja Quote
Napromieniowany Posted January 20, 2020 Report Posted January 20, 2020 *Osobom którym nie pasuję modyfikacja systemu to zainstalujcie sobie originalną wersje i po problemie *Modyfikację są dla osób którym odpowiada taki system BGT and nudzija like this Quote
12345asd Posted January 24, 2020 Report Posted January 24, 2020 Kiedy mozna sie spodziewać tego moda? Quote
BGT Posted January 25, 2020 Author Report Posted January 25, 2020 15 godzin temu, 12345asd napisał: Kiedy mozna sie spodziewać tego moda? Dodany Link! Wersja Testowa(Beta) Quote
slawek05 Posted January 25, 2020 Report Posted January 25, 2020 Wszystko fajnie ale brak karty sieciowej nie ma internetu... Może podrzucisz instalator tej karty ? Quote
BGT Posted January 25, 2020 Author Report Posted January 25, 2020 22 minuty temu, slawek05 napisał: Wszystko fajnie ale brak karty sieciowej nie ma internetu... Może podrzucisz instalator tej karty ? Kolega nie czytał Tematu pierwszego postu. Prosze o zapoznanie sie zamin Zostanie zainstalowany system Elwis likes this Quote
nudzija Posted January 25, 2020 Report Posted January 25, 2020 @slawek05 trzeba było ściągnąć sterowniki ze strony producenta przed instalacją systemu BGT likes this Quote
traphone Posted January 25, 2020 Report Posted January 25, 2020 1 godzinę temu, slawek05 napisał: Wszystko fajnie ale brak karty sieciowej nie ma internetu... Może podrzucisz instalator tej karty ? Czytaj dokładnie post. Czy to taki problem wpisać model laptopa lub płyty głównej w internet i zrzucić z telefonu? Wyraźnie jest napisane, że proszę się zaopatrzyć w takowe sterowniki. nudzija likes this Quote
slawek05 Posted January 25, 2020 Report Posted January 25, 2020 5 godzin temu, traphone napisał: Czytaj dokładnie post. Czy to taki problem wpisać model laptopa lub płyty głównej w internet i zrzucić z telefonu? Wyraźnie jest napisane, że proszę się zaopatrzyć w takowe sterowniki. Moja płyta głowna ma wsparcie dla win 7,Vista i xp Quote
slawek05 Posted January 25, 2020 Report Posted January 25, 2020 28 minut temu, slawek05 napisał: Moja płyta głowna ma wsparcie dla win 7,Vista i xp Płyta gigabyte EP31-DS3L może mi ktoś pomoże z góry dziękuje janben likes this Quote
PhantomDex Posted January 25, 2020 Report Posted January 25, 2020 mógłby ktoś wstawić linka z zippyshare a nie z mega.nz ? Quote
Crazy36 Posted January 25, 2020 Report Posted January 25, 2020 3 godziny temu, slawek05 napisał: Płyta gigabyte EP31-DS3L może mi ktoś pomoże z góry dziękuje [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] macsmolin likes this Quote
slawek05 Posted January 26, 2020 Report Posted January 26, 2020 29 minut temu, Crazy36 napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Serdecznie dziękuje Quote
Recommended Posts